Lucruri bune

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Bebitzul meu, care mai are o sapt pana implineste 2 luni, a inceput sa gangureasca. Am incremenit azi cand ii schimbam scutecul de dimineata, in timp ce vorbeam cu el, a zis pentru prima oara un "ingh" si un "ai" si un "uua" era tot un zambet si citeam fericirea pe fata lui...
Cred ca copii nostrii sunt in primul rand cei care ne umplu viata de lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Azi, baietelul meu de 4 ani a respirat muult mai bine decat ieri si chiar a mancat.
Ma bucur si eu pentru Siluan.
Si, mai ales, ma bucur ca incep sa ma redescopar,intorcandu-ma spre Dumneazeu, dupa ce multi ani am neglijat acest aspect.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ninge si e alb pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Ce subiect frumos! Imi place sa citesc asa mesaje faine si chiar vroiam sa spun cuiva intamplarea de azi. Pe un frig de numa' (laptopul arata 3 grade dar cred ca exagereaza, mie mi-au inghetat mainile afara), eram la vreo 200m si am vazut autobuzul ce-mi trebuia sa ajung acasa, eram sigura ca nu apuc sa ajung la el insa norocul meu a fost o mamica de culoare care incerca sa urce cu carutul si bebe numai ca in bus deja erau doua caruturi si soferul nu o lasa decatdaca strangea carutul si lua bebe in brate. Drept pt care ea era la usa, singura si se chinuia si sa scoata bebelusul si sa stranga carutul. Am reusit sa ajung langa ea si m-am oferit sa o ajut, credeam ca ii pot strange eu carutul, cand colo mi l-a pasat pe bebe in brate, nu stiu daca avea mai mult de 6-7-8 luni, un baietel negru si asa frumooos, se uita la mine cu niste ochi mari...O doamna mi-a dat locul ei sa pot sta cu puiul de om si au trecut minute bune pana mama a reusit sa stranga carutul si sa vina langa mine. Cand i l-am inapoiat se uita lung dupa mine, o scumpete de copil. Mi-a facut ziua si mai frumoasa, credeam ca nu se poate caci eu veneam de la moasa mea unde tocmai auzisem inimioara bebelusului meu...dar uite ca intotdeauna e loc de mai frumos :)

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Intradevar ti s-a intamplat ceva f frumos.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Azi a nins in Bucuresti... desi era f senin si frumos... si SOARE..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Azi a nins si a batut vantul si-a fost ger, dar fata mea a fost in culmea fericirii: "cat de frumos e pe afara! Uite, mami, cum se lumineaza fulgii de zapada de la faruri!" - o bucurie din aia molipsitoare, de toata lumea incepea sa zambeasca atunci cand o vedea.

Maine avem serbare, pe care o astept cu mare bucurie: sunt niste frumosi toti in grupa Anei si n-are cum sa fie decat frumos (daca se abtin educatoarele sa puna presiune pe copii). Nu-mi pasa de cat de corect vor recita sau vor sta, va fi o experienta faaaina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anthea spune:

Mi s-a intamplat de nenumarate ori ca o persoana care a strans multa durere in suflet sa mi se destainuie, fara sa vrea insa sa fie si ajutata. Prefera sa reia la nesfarsit povestile negative, vorbind mereu despre aceleasi probleme, parca pentru a primi o confirmare din partea celorlati ca au dreptate in judecata lor sa sufere.Cand sunt intrebate daca vor sa fie fericite, aceste persoane raspund fara ezitare DA. Cand insa le mut atentia catre ceva pozitiv si le intreb care au fost, spre exemplu, cele mai placute lucruri care li s-au intamplat in acea zi, prea putine vor sa intre in acest joc. Prefera sa ramana in gandurile negre si de multe ori...amutesc. Pentru ca nu sunt obisnuite sa vorbeasca despre ceva pozitiv si sa gandeasca pozitiv. E multa durere in unii oameni. Si nu isi dau seama ca aleg inconstient sa sufere, in loc sa se bucure. In viata sunt clipe in care avem nevoie sa plangem si clipe in care avem nevoie sa ne reincarcam cu bucurie. Uneori insa, e foarte greu sa mai iesi din groapa durerii.
Cred ca atunci cand ne pastram optimismul si increderea in viata, cand putem oferi un sfat intelept, si nu unul din ignoranta, cand ne detasam de emotia negativa a celuilalt si ii infuzam o doza proaspata de bucurie, cand nu suntem ca el, nu ne adancim in durere, dar ramanem alaturi de el, senini, veseli, plini de solicitudine, abia atunci putem fi un ajutor real pentru cel care a cazut si ii e greu sa se ridice din nou. Cred ca daca nu stam in picioare, fermi si puternici, pentru a-i putea intinde o mana celuilalt, nu il putem ajuta, nu avem cum. Cred ca daca nu ramanem plini de viata, nu putem fi de ajutor pentru cineva fara vlaga.

Daca din mediul tau ai pe cineva care traieste in durere si vrei sa il ajuti, ridica-te tu, pentru a-i intinde o mana cu adevarat puternica. Fiecare om poate face multe pentru ceilalti, dar numai pe o pozitie de iubire, incredere si optimism. Trebuie sa alegem vindecarea in locul suferintei si bucuria in locul dramei. Este o mare realizare si o profunda implinire sa faci aceasta alegere, eu am facut-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

o doamne ce frumusete de subiect

nu stiu cum de am intrat pe el / sigur nu intamplator!
caci ieri tare mahnita eram cand cineva isi exprima indoielile de unele din actiunile mele ..de bine sa le zic... ii spuneam ca nimic financiar nu m-a animat / financiar = o!
spunea ca nu se poate, ca nimeni nu face ceva degeaba (material)
intr-un final dupa multe iroseli am renuntat
la ce bun sa-i demonstrez prin cuvinte ca exista si alte valori pentru care poti fi determinat sa faci niste lucruri?am incercat insa avand acel sentiment bizar ca 'cine se scuza se acuza' si care de aceasta data nu se potrivea deloc, ma incerca un sentiment de mila pentru acel suflet neincrezator
cuvinte, vorbe!?... timpul si faptele sunt cele care in cele din urma vor avea ultimul cuvant

Imi doresc din suflet sa ne privim in ochi, sa ne animam si sa interactionam pe undele noastre bune. Inainte de toate suntem oameni, oameni BUNI!
Si eu aceasta parte din oameni vreau sa o descopar. Umbrele si rautatile palesc in fata bunatatii..
ati citit compania monstrilor? minunat mesaj!

Pe mine azi m-a bucurat enorm gasirea randurilor scrise la acest subiect, pentru care va multumesc

Mai mult decat atat este lumina multa cu flori de gheata in geam, soare zambitor, sarbatori in prag, un mic dejun in familie, rasete zglobii in casa, acum mergem cu piticii la Sala Radio la un concert pt copii si diseara in Cismigiu in Oraselul Copiilor!

iti multumesc tie Doamne pentru atatea lucruri frumoase cu care ne inconjuri bland

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

lacrimi de Craciun

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

anthea, bun venit pe DC

predau legatura in alta zare!

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

lacrimi de Craciun

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La noi a nins aseara si azinoapte putin si azi am iesit in premiera cu copiii la zapada ! Ce frumos a fost,mai ales ca in ultimii ani atat de rar ninge si atat de putin tine zapada in zona noastra! O gramada de copilasi fericiti am vazut azi prin cartier La ora asta deja s-a topit zapada ,dar saptamana ce vine se pare ca va mai ninge cat de cat si sper sa apucam sa ne mai distram precum azi.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput