Lucruri bune
Nu stiu daca-mi iese ce mi-am propus eu aici; e destul e posibil sa apara un Gica Contra sau o Coana Leonida. Dar eu incerc!
Nu se poate sa avem doar lucruri rele care ni se intampla zilnic. Nu se poate sa fie totul doar gri; poate uneori nu mai vedem mici lucruri bune sau oameni frumosi pentru ca suntem apasati de griji.
Vreau de cate ori vedeti ceva frumos sau vi se intampla ceva fain, cat de mic, sa vorbim despre asta. Uneori ajuta sa le vezi pe toate insirate pe hartie sau pe un forum.
Incep eu:
Am o piata mica mica in spatele blocurilor si un magazin si mai mic de produse traditionale. M-am dus sa cumpar cate ceva azi dimineata si am remarcat brusc ce frumoasa e fata care vinde.
Parca fiecare din branzeturile de casa si afumaturile sibiene i-ar fi imprumutat putin din prospetime.
E micuta si are fata rotunda si imbujorata; are mainile grasune dar albe ca laptele. Zambeste des si isi arata dintii albi si maruntei.
E proaspata ca un cas, rumena ca o sunculita si blanda ca untul pe paine.
Ceva mai incolo, un magazin mic de produse avicole...nationaliste datorita cuplului de vanzatori foarte mandri de provenienta lor. De cate ori cumpar oua parca imi servesc patria, asa ma simt.
Astazi le-am vazut si fiica.
O fetita voinica, cu gene interminabile si parul brun inchis, aproape negru. Plina de importanta cand tatal i-a ingaduit sa-mi ambaleze cumparaturile. In mainile ei mici fiecare ou parea mai pretios decat unul Faberge.
Atat pe ziua de azi.
...predau legatura in studio
25 +
Panicoasa undercover.
Raspunsuri
marius spune:
Mie incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult orasul meu Oradea. Pe zi ce trece apar strazi din ce in ce mai aranjate, sensuri giratorii frumoase, spatii verzi intre cele 2 sau chiar 3 benzi pe sens de mers cu sisteme automate de irigare.
In egala masura imi plac tramvaiele ultimul racnet care circula prin oras sunt atat de silentioase parca sunt rachete, au usile cu deschidere la comanda aer conditionat si cel mai improtant sunt foarte joase adica doar pasesti in ele si din ele fara a-ti mai ridica picioarele in cap vorba aceea.
Predau si eu legatura in studio.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
emilia.m spune:
La magazinul din apropierea casei prietenilor mei este o vanzatoare cu ochii atat de verde-albastrui si de speciali... nu stiu... nu pot sa explic... parca ar avea lentile de contact... are ochii ireal de frumosi.
Cel mai frumos moment din viata mea este totusi acela cand ajung seara acasa si viitorul meu sot ma cheama sa ascult in prima auditie o noua melodie compusa de el. Are idei din care ies cantece atat de faine...
Prieteni, aveti legatura!..
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
CorinaDani spune:
preiau legatura :
am facut o mica bucurie astazi, unei doamne incarcata de sacose, care abia mai rasufla, si facea semne disperate taximetristului care ma ducea la serviciu; saracul, a oprit, a intrebat-o unde vrea sa mearga, noroc ca mai aveam eu putin pana la destinatie si doamna respective mergea cam in aceeasi directie; l-am rugat pe taximetrist sa ma lase nu chiar la destinatia mea, ca sa nu mai intre pe sens unic si sa se chinuie cu intorsul masinii; d-na respectiva a fost extrem de recunoscatoare si mi-a multumit din suflet...se ducea saraca la cimitir, poate dadea de pomana, poate se ducea la o inmormantare, nu stiu...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
ariadna33 spune:
In goana asta nebuna a noastra, in cotidianul incarcat de tot felul de evenimente care ne afecteaza pe toti, sa ne oprim putin si sa facem o fapta buna sau sa observam lucuri marunte, dar pline de frumuseste, este un lucru rar, dar ati vazut ca viata pare mai frumoasa? un zambet primit de la un necunoscut pe strada, privindu-ti copilul parca iti face viata mai senina si uiti o clipa de toate relele
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
ina.click spune:
Da
De aici si ideea mea de a le insira cu totii, asa, cat or fi ele de marunte sau trecatoare.
Si cand o fi o zi mai friguroasa ori afara ori in suflet, poate ne incalzim un pic recitindu-le.
25 +
Panicoasa undercover.
desprecopii spune:
excelenta nota de optimism. Va rugam sa dati legatura la fiecare judet!
Haideti sa incercam sa avem cate un reportaj pozitiv din fiecare4 judet. Cu un lucru pozitiv, care ne da speranta. Chiar in pofida crizei astea, sunt sigura ca sunt si fapte care merita un zambet sau o speranta in Romania.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
kariguld spune:
preluata legetura si la nemti! chiar in clipele astea iese soarele, desi se anuntase o zi ploioasa si friguroasa.
Ina
dau legatura mai departe sa nu se piarda farmecul!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Gabi_K spune:
Tot din BH, prietenul meu a reusit sa-si scoata cazierul in cateva minute. Pe vremuri te inghesuiai la geam ca la paine gratis si actul il ridicai peste cateva ore.
p.s. Marius, ma bucur ca am auzit pe cineva caruia sa-i placa sensurile giratorii, fata de semafoare mi se pare un mare pas inapoi. Esti printre putinii soferi, care se opresc la trecerea de pietoni de pe Dacia.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Ramonika spune:
azi a facut sotzul curat toata casa, asta da motiv de bucurie
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
szivarvany spune:
tot din BH transmit ca e soare, desi frig si peste fix o luna vom papa cozonac si vom sta acasa
Va vine sa credeti ???
Va fi ziua de Craciun.
Abia astept sa vad fetzele fetelor mele cand se vor juca cu ce va aduce MosCraciun
Predau legatura
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"