Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 7
blackgirl0 spune:
Vorbim de lucruri frumoase in general sau de lucrurile frumoase facute de noi?
Referitor la cele generale: traiesc intr-un oras frumos, chit ca muncesc in alt oras, frumos, dar negospodarit. Am o familie frumoasa, insa ma intristeaza faptul ca baiatul meu la 1,10 ani nu vorbeste , mi-am amenajat in sfarsit cabinetul pe sufletul meu, chit ca asta a insemnat numeroase datorii in plus.
Lucrurile frumoase facute de noi: ieri sotul mi-a pus jaluzelele la cabinet, azi niste rafturi in sufragerie (unde putem depozita in siguranta "fondul plastic" din casa). Vineri i-am cumparat celui mic cadoul de Craciun si in avans o masuta gen birou cu scaunel din lemn, vopsite frumos, cu desene (poate in sfarsit mananca si el frumos la masuta, nu doar in "deplasare" la jucarii).
giulia71 spune:
Preiau legatura de la Zalau., am fost la Cavnic in Maramures la zapada, dadusera drumul a tunurile de zapada, pregateaua prima partie de schiat.
Noi n-am schiat, doar ne-am batut cu bulgari si am servit masa, o servire rapida, curata si foarte ok ca pret.
uneori gandesc prea mult....
mimonix spune:
Haha, am lipsit si eu nitel si hop! ca a facut Luny lumina si m-a demascat cu tot cu Titanul meu. Oricum , interesanta teoria cu sibienii! Bravo lor pentru bussinessul lor, care i-a amploare din ce in ce mai tare , chiar ca s-au transformat in magazine bio in ultima vreme si chiar ca au fete frumoase foc
Promit ca de maine sa intru zilnic si sa va spun ce lucru frumos mi s-a intamplat, e ca la psiholog si cred ca face bine sa ne gandim macar 5 minute zilnic ca sa ne dam seama si de partea plina a paharului!
Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
alex_andra spune:
Fetita mea m-a trezit de dimineata: mami, mamai ,maaaaamiiiii!!!
Eu, somnoroasa: da, mami, ce e?
Ea: eba (o cheama eva, dar ea nu vrea sa inteleaga), papa, ou!
Eu: vrei sa mananci ou, mami? DIsperata fiind, ca vroiam sa mai dorm
Ea: daaa
Ma ridic din pat, somnoroasa si bogoganind....pregatesc o omleta pentru toti 3, ne punem la masa si o strig: eva, hai sa mancam ou, cu tati!
Ea, se uita la mine cu o mutrita de dl goe victorios : NU!
Aia, e , am mancat noi si portia ei, daca tot ne treziseram
Dupa - masa, in timp ca eu si ea dormeam, sotul meu ne-a facut pui la cuptor, chec si tiramisu
A foost o zi frumoasa azi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
motanik spune:
Alexandra, ce sot super ai, sa-ti traiasca! Si al meu face chec din cand in cand, e placerea lui, dar la asta se cam rezuma experienta lui in bucatarie
Rall, Nelia, Mamagiuliei
Nelia, la multi ani, sa va traiasca pustiul, sa va traiasca toti 3, sa fie sanatosi si fericiti! Si io-o sagetator (24nov) si-al meu barbatel (2dec) - buna zodie!
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Bedrosmart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 insa ma intristeaza faptul ca baiatul meu la 1,10 ani nu vorbeste , |
Asta nu e sub nicio forma motiv de intristare, nici n-ar trebui sa te astepti sa vorbeasca la varsta asta. Al meu la 3 ani nu putea sa zica nici cum il cheama si acuma la 4 ani si 2 luni ne explica din ce motiv au murit dinozaurii si ca pe luna nu se poate respira (asta asa, printre altele).
Stai linistita, ai asteptari prea mari pentru varsta lui. Deci ai numai lucruri frumoase de care sa te bucuri, fara motive de intristare.
luny spune:
azi ne-au anuntat la serviciu ca maine suntem liberi de 1 Decembrie (se acorda prin rotatie la noi...), deci mare bucurie, prind chiar si miercuri acasa, ptr ca intru de noapte, dar tot e ok, mai ales ca am scapat de soacra-mea!!nu mai vine sa doarma cu mine la noapte, caci daca lucram, maine ar fi trebuit sa stea ea cu Matei, asa ca-s freeeeee
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alexalorena spune:
Vreau sa-mi strig si eu bucuria aici. Este atat de mare ca nu pot sa o exprim in cuvinte dar tot voi incerca.
Sunt fericita pentru SILUAN si MAMICA lui.
Nu-i cunosc personal dar mi-au intrat la suflet. Ochisorii aceia m-au cucerit din prima zi in care le-am aflat povestea aici pe DC, de la "randunicile" inimoase. Am fost impresionata de cazul lui, de implicarea si mobilizarea fetelor. L-am rugat pe Dumnezeu zilnic pentru o minune. Cu o zi inainte de transplant cand am vazut ultimele poze si vesti pe blogul lui pur si simplu am fost daramata. Am plans. Si am privit pozele si iar am plans. Doamne, cata suferinta...Dar Siluan avea puterea sa zambeasca. Incredibil.
Aseara dupa ce am aflat ca sunt bine, am plans iar. Plangeam si radeam in acelasi timp.
Am avut un an cumplit, cu decese, probleme, stres infernal dar Dumnezeu a facut doua minuni, una in aprilie si una aseara pentru Siluan. Multumesc Doamne pentru fericirea si bucuria de care am avut parte. Fii alaturi de Siluan si Simona si ajuta-le sa se recupereze usor si repede.
luny spune:
si eu ma bucur enorm perntu Siluan si familia lui, astept vesti proaspete..
alexalorena
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!