Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 4
viviana spune:
Ieri a fost o seara frumoasa in Bucuresti.
Ne-am plimbat prin Dorobanti. Ne-am intors acasa cu bratele pline de crizanteme si tufanele cumparate de la florarii ambulanti.
Erau atat de frumoase incat nici nu stiam ce sa alegem. Ne-a ajutat florarul facandu-ne o reducere de 25 de lei.
M-am intalnit cu un fost coleg de serviciu care spre surpinderea mea mi-a oferit un job.
Ca niciodata, la intoarcere, am luat tramvaiul. Acel tramvai dragut de care povestea Marius.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
EllaX spune:
Buna dimineata!
Nu numai ca a nins la Cluj (cum zicea si puisorul - salut, Ani!), dar mi s-au si cantat cu entuziasm cateva cantece de iarna. Manutele si degetelele fluturau in aer "fulgusorii" imaginari si au intrat cu greu in hainele de gradinita. Bucurie!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
remiclea spune:
De la Petrosani-anuntam ca si aici s-a depus zapada- toti piticotii care mergeau spre gradinita se opreau sa arunce macar un bulgare de zapada
chris27 spune:
Buna dimineata ...de la Timisoara!Azi noapte micuta mea m-a acoperit pe spate si m-a pupat,apoi a adormit cu manuta pe obrazul meu tinandu-ma stans in brate.S-au inversat rolurile...
Si sa vedeti la ce ma gandesc eu de 2 luni incoace...Am plecat la cumparaturi cu o prietena cu masina ei.Am apucat sa umplu pana la refuz cosul de cumparaturi iar ea a primit un telefon si a trebuit sa plece.Am umplut rucsacul din spate si cateva plase mari si am plecat spre statia de autobuz sperand sa iau bilet de la chiosc.Cand colo...chiosc nu exista la statia aceea .Sa merg pe jos inca o statie sau doua,mi-ar fi fost imposibil.Bani de taxi nu aveam...Asa ca l-am rugat pe sofer sa ma lase sa urc ca platesc la el un bilet.M-a lasat sa urc,mi-a refuzat banii.Am crezut ca-i refuza de ochii lumii.La coborare,am ramas ultima special ca sa ma revansez.M-a refuzat fara sa se uite macar cat doream sa-i ofer...
Imi plac soferii care ma depasesc elegant in trafic.La trecerile de pietoni,ma dau jos de pe bicicleta daca sunt pe pista.Ofer respect si primesc respect,de cele mai multe ori.
A venit o babuta la mine la magazin si m-a rugat sa-i dau o cutie goala.A vrut s-o plateasca...va dati seama,din putinul ei sa-mi plateasca mie o cutie...goala.Mi-au dat lacrimile si n-o vedeam plecata mai repede...Mai stiu o babuta care nu cerseste dar sta asa trista in fata unui magazin.Are o atitudine demna...dar niste ochi asa tristi...o tradeaza...
Ma bucura cand aud lemnele trosnind in soba,cand reusesc sa-mi inving teama de caiinii vagabonzi si nu-mi pierd libertatea,adica nu renunt la mersul pe bicicleta.
Ma bucura zambetul copiilor mei cand ne jucam impreuna...
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Bee spune:
Aseara, un profesor la o facultate, ii ruga pe colegii mei de master sa se inscrie si la doctorat, ca sunt platiti bine timp de 3 ani si sunt contracte din cercetare pe alti bani suplimentari. Wow, sa primesti bani pe vremea asta ca sa inveti. Si e super interesant. Un lucru bun. Acum 7 ani nu era asa, deci e de bine, nu?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Mie incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult orasul meu Oradea. |
Hai, mai, Marius...acuma spui ce bine-i acolo, cand mi-am vandut si eu casa???
Mie imi place vremea asta superba din Bucuresti. Zilnic vad soarele...si ma bucur ca imi lumineaza si incalzeste ziua.
Plus ca merge treaba struna la servici, in santier...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
helen75 spune:
Preiau legatura,
Gura Humorului - 26 nov primii fulgi de zapada.Coincidenta sau nu , azi s-a montat bradul de Craciun in centrul orasului. Trecand pe acolo deja gandul meu era la cozonacii aburinzi si colindatorii din seara de ajun.
De o luna si ceva, o catelusa hoinara vine seara mereu si asteapta lapticul. Are niste ochi negre ca doua margele si daca ar putea vorbi..
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goldi Super relaxant subiectul . Felicitari tuturor "transmitatorilor" . Nu putem face ceva si cu televiziunile ? Pur si simplu mi se face sila de buletinele de stiri unde toti au parca o bucurie macabra de a insira reportaje cu accidente, sinucideri, jafuri, batrane violate si copii agresati. Este hidos! Groaznic! O stire precum descoperirile de celule suse sau medicamente revolutionare, chiar si romanesti sunt trecute la ... si altele, cateva secunde frugale. Cine se pricepe: nu putem face o petitie on-line pe care sa o transmitem televiziunilor, sa mai prezinte si fata luminoasa a lumii, nu numai nenorociri si dezastre. Mai exista oameni buni si cinstiti in tara asta sau lucruri demne de afi aratate ! |
Perfect de acord.
Si pe la Arad toate bune,ceva gen cum a zis Marius de Oradea.
Ca sa zic si ceva concret,primarul a zburat cu avionul pe traseul autostrazii Arad-Timisoara si s-au postat poze/filme cu ea vazuta de sus:http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/cu-avionul-pe-autostrada-arad-timisoara/cn/news-20101125-05191728
Oleee,deci totusi exista ... si chiar se lucreaza la ea se pare.Nu de alta, dar parea ceva SF ,teoretic se tot incepeau lucrarile,dar practic ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
nikole spune:
Ieri am lasat copiii dormind cu tatal lor, si am iesit ptr 30 minute in piata de la coltul strazii, era expozitie de hand made...
mi-a atras privirea tatuajul unei vanzatoare, si ca sa-l pot privi atent, m-am oprit la taraba ei..
avea rochii de in de vanzare, incredibil de ieftine, si superbe!
Am intrat timid in vb cu ea, mi-a explicat despre calitatea materialelor, despre cum le lucreaza, in fine...
o priveam hipnotizata cum explica, genul de om de la care nu-ti poti lua ochii, un om cald, bland,simplu...
i-am multumit si m-am scuzat, ca trebuie sa plec, copiii se trezesc in curand...
mi-a multumit ptr chat(abia scosesem cateva cuvinte), si m-a intrebat daca poate sa ma imbratiseze...mi-au dat lacrimile..
mi-a urat cele bune, si...welcome to Brazil!
nu am cuvinte sa exprim caldura ce femeia aia o emana
marius spune:
Am aprins calculatorul acum la 00.20 a.m. doar ca sa mai scriu ceva ce mie mi se pare foarte important. Desi nu este exact de ultima ora dar este totusi relativ nou faptul ca cercetatorii romani de la Institutul Victor Babes au descoperit o noua celula pe care au botezat-o telocita si pentru care odata finalizata cercetarea va duce la regenerarea muschiului cardiac sau refacerea cordului fiind asemanatoare celulei stem si prin aceasta descoperire se creeaza premise pentru salvarea in viitor a milioane de bolnavi cu afectiuni cardiace.
Uite asa mi-a fost dat sa mai scriu inca un lucru bun despre romani si Romania.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa