Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 5
Mindy spune:
Frumos!
Am atatea zile in care asa de bine ma simt si ma bucur de orice lucru marunt incat as vrea sa opresc timpul in loc.
Imi plac oamenii. Mi-s tare dragi.
Am niste vecini, un cuplu de batranei draguti. El are 94 de ani (ea 81) si zilele trecute a cazut in fata casei cand se apleca sa isi ia ziarul, iesise fara cadru. M-am ingrijorat cand am vazut ambulanta dar am aflat mai tarziu ca e bine si se va intoarce acasa din spital in cateva zile. Ce bine ca o sa fie impreuna de Craciun!
Saptamana trecuta am participat la impachetarea cadourilor de Craciun pt copii din Haiti. ce as vrea sa le vad ochisorii cand deschid cadourile..
ellinia spune:
Multumesc, mi-ati facut ziua mai frumoasa!
La noi, in Piatra Neamt, ninge tare, s-a depus zapada mai multa decat ieri, e asa frumos! Stefan vrea sa mearga afara. De geaba ii explic ca e de abia 8, vrea sa mearga sa se joace in zapada. Mi-ar placea sa-mi cunosc si eu vecinii... stau intr-un bloc cam pustiu si cam in capatul orasului, nu prea se intampla lucruri interesante pe aici.
Stefan a scos ieri un Mos Craciun de jucarie si i-a pus baterii, a inceput sa cante cantecele de Craciun, nu cred ca scap fara sa le scot pe toate.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
ina.click spune:
Cu toate ca:
- am racit bocna peste noapte
- telefonul meu si-a urlat descarcarea bateriei toata noaptea si intr-un final a raposat si nu stiu pe unde
- prin urmare nu stiu cum sa dau de o prietena, trebuia sa ne vedem in weekend
- nu ninge
...m-am trezit si am dat nas in nas cu o zi frumoasa. Cainele dormea facut colac pe picioarele mele. Deci desi amortite, imi erau calde. Merci, mai caine.
Sotul a devenit brusc matinal si a revenit cu peste proaspat - ce culoare frumoasa! - , o paine gigantica si cartofi noi (de unde i-o fi luat?). A adus si o minge noua pentru dl Caine care o tot plimba prin casa intr-o euforie perpetua.
Cum nu pot lua medicamente ma tratez cu ceai fierbinte, clementine si miere. De ce sa nu recunosc, e printre cele mai gustoase tratamente.
E o zi frumoasa astazi.
25 +
Panicoasa undercover.
DarkBendis spune:
A nins in Glasgow. Cea mai timpurie ninsoare in ultimii 17 ani, zice un amic de pe Facebook. Asa o fi. Acum e frig, soare si frumos, si ma pregatesc sa ies cu cel mic si cu tati, sa vedem zapada, Christmas Market-ul... caluseii din centru, pomii impodobiti (aici decoratiunile de sarbatori sunt deja puse toate). Sa mai cumpar niste cadouri pentru familie. Si neaparat sa cumparam o sanie. Avem zapada!!!
PS: Maine nasul lui Mister vine la noi sa faca nitel baby-sitting iar eu si tati mergem sa vedem "Harry Potter"
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Lara spune:
Cel mai frumos subiect de pe DC din ultimii 8 ani!
Multumesc Ina
Preiau legatura la Londra, au cazut si aici astazi primii fulgi.
O tin pe cea mica in brate. E atat de moale si pufoasa, sta lipita de mine si-i miros parul.. e cel mai divin miros si cel mai minunat sentiment care exista!
Roade un catelus de plus si se uita afara, cu ochii mari, iar eu ma topesc.. Cea mare ne imbratiseaza din cand in cand si e atat de fericita ca ninge! Mai devreme mi-a facut cel mai bun ceai din lume..
Asta notasem astazi, undeva, pentru mine, pentru mai tarziu.. Eram pur si simplu fericita ca le am! Le iubesc atat de mult!!
Impart aici, cu voi. Pe DC se pastreaza cel mai bine amintirile :)
Predau legatura
Selene_Bunny spune:
Am motrosit 12 felicitari manuale! Mi-a luat ceva timp, dar am reusit!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
nelia spune:
Preiau eu legatura...
Sigur ca se intimpla lucruri bune, peste tot in lume si in viata oricui. Numai ca, datorita celor rele, care parca s-au inmultit in ultima vreme, oamenii s-au dezobisnuit sa mai vorbeasca despre ele.
Dupa citeva zile pline, agitate si extrem de stresante, astazi am avut o zi care a pus capac la toate. A venit iarna, lucru bun - observ ca a venit iarna in aceeasi zi in multe puncte din care se transmite - pentru ca bucura copiii!
Am luat un autobuz si am uitat sa cobor la statia la care trebuia si acesta a intrat pe autostrada (nu-ti dori ceva prea mult, ca s-ar putea sa aveti). Am coborit in vint si ninsoare cu copiii, m-am trezit pe un pod... si l-am asteptat pe cel in sens invers... am ajuns inghetati cu totii la dans, dar cind m-am uitat la obrajorii copiilor si la bucuria lor ca a venit zapada, mi s-a parut si mie o aventura palpitanta.
Am ajuns acasa si am facut un tort pentru baietelul meu, peste citeva ore va face 3 ani si acum citeva minute l-am sarbatorit cu totii si copiii ne-au pus sa povestim cum a fost ziua aceasta acum trei ani! Dar acum 5 si jumatate sau 9 si jumatate, zilele celelalte cind ne-am tinut in brate pentru prima data copiii! Minunat!
Am culcat copiii, mi-am facut un ceai si dupa o zi plina cu de toate, am intrat la voi... si nestiind ce subiect sa deschid, am zis hai sa iau unul cu lucruri bune... si bine am facut! M-au uns pe suflet mesajele voastre frumoase si mi-am dat seama ca ma bucur ca va stiu si ca va citesc in fiecare zi!
Predau legatuara...
Ah, am uitat sa spun ca pe linga mesajele frumoase, am gasit si un alt lucru bun de care ma bucur din tot sufletul: Motanik! Sa-ti tii inimioara sanatoasa in brate!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mimonix spune:
Multumesc Alina Satena pentru directionarea catre acest subiect
Multumesc Ina pentru idee, cu adevarat sunt zilnic lucruri mici , frumoase, care ne-ar incalzi ziua daca ne-am putea infasura in ele
-am hotarat sa scriu insa, numai si numai pentru ca sunt gata sa jur ca fata frumoasa dintre branzeturi e a lu' Ionica si ailalti sunt nemtii cu puii. Asa-i? Sa fim oare vecine,Ina?
Si eu am iubirile mele : piata toamna imi vine sa o iau toata acasa la mine, cu muntii de varza, cu galetile de crizanteme, cu tot..
Mi-e bine "rau" acasa cand miroase pe scara blocului a otet fiert pentru gogosarii de iarna
Iubesc muntele toamna , cand isi schimba toti pomii culoarea frunzelor, fiecare in felul lui, in ritmul lui, in culoarea lui
Imi iubesc prietenii cand ne adunam la un vin fiert si depanam amintiri sau facem planuri
Si ca sa revin la concret : AZI fata mea l-a scos pe bunicul ei in oras, l-a dus la IKEA ...mi-a fost un drag de ei de numa' dar mai presus de toate m-am bucurat de bucuria lui ca-l duce nepoata de mana la IKEA, asa cum si el a dus-o ani la rand la gradinita, la scoala, in parc, in circ si te miri mai unde .
Tot azi , m-am trezit devreme si am gatit. Cand s-a trezit Vladut, m-a intrebat: " ce mioase mami asa, a macaie?" Mi-am amintit de mirosul copilariei mele, de diminetile duminicilor de cand eram copil...si am stiut ca-i fericit
Va las, dar va voi mai citi oricum ca sunteti tari
Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
szivarvany spune:
La Oradea este innorat si foarte frig. Insa fara precipitatii.
Dimineata a fost superba, mult,mult soare. Am profitat si am strabatut cartierul, apoi ne-am oprit in parc. In total 4 ore de mers pe jos, eu si fi`mea pedaland la bicicleta.
Acum in casa miroase a scortisoara. Am la cuptor o tava mare de prajitura cu multe, multe mere.
Giulik si Sela dorm calare peste plapuma mea.
E asa de bine acasa
edit: Motanik, felicitari
Nelia, sa-ti traiasca juniorul de 3 ani alaturi de cele mari
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mianna spune:
Nelia, sa va traiasca printisorul mic si sa va aduca numai bucurii!
mult noroc in viata si sanatate ii doresc! (si sa nu mai chinuie pisica )