Lucruri bune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Marius, ma bucur ca am auzit pe cineva caruia sa-i placa sensurile giratorii, fata de semafoare mi se pare un mare pas inapoi. Esti printre putinii soferi, care se opresc la trecerea de pietoni de pe Dacia.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Ai sa vezi ca este din ce in ce mai bine - adica asa vad eu in calitate de sofer. Acuma nu trebuia sa spui ca ma opresc la trecere, multi o fac deja, din ce in ce mai multi.
Si daca tot ai dat legatura din nou - in calitate de sofer inrait cu placere trebuie sa remarc ca in Oradea cel putin soferii sunt din ce in ce mai politicosi intre ei opresc chiar daca nu au prioritate si lasa un alt sofer aflat in dificultate sa isi rezolve problema fara sa claxoneze fara sa se agite. Sunt si exceptiile de rigoare, dara fata de alta data cand erau doar exceptii acum vad in ce in ce mai des ca se normalizeaza relatiie inter-soferi in trafic.

***Au montat deja luminile pe strazile principale de sarbatori. Va fi iar nebunie

Legatura in studio din nou.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Scuze pt off topic: Marius, cat circuli pe jos? Nici cu masina de politie parcata langa trecerea de pietoni nu se opresc mai mult de 2-3 masini din 10, la un sens giratoriu, la o trecere de pietoni. (ma refer la locurile unde initial erau semafoare) Si stii cum e, eu ma mai descurc, dar mi-e groaza ca si copiii mei pe jos circula

Dar sa fiu si on-topic: am luat ieri pt mama de ziua ei printre altele, vreo 2 pachete de bomboane de pom, alea cu jeleu de lamaie si portocale erau fenomenal de bune! Trebuia sa le gustam, nu?

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Stimati cititori, orasul Braila este astazi scaldat intr-un soare care te invita la plimbare. Este rece, dar placut, si se apropie Zilele Galatiului, unde se vor gasi produse diverse, traditionale, in special din zonele unguresti ale tarii - Covasna, Harghita, dar si Baia Mare.

In momentul de fatza, ma pregatesc sa gatesc paste cu sos de ciuperci, fac o oala mare, sa puteti gusta cu totii.

Predau si eu legatura si ne mai auzim!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Din Cluj: la oficiul postal de care apartin eu (OP 15), sunt cateva functionare foarte, foarte amabile si rabdatoare. Dornice sa ajute. Fara mofturi si reguli absurde.

Doamnele de la chioscurile de bilete pt transport in comun dau copiilor bilete "speciale": capetele de hartie maro ale unui "set" de bilete (nu stiu sa-i zic). Cand n-au fost din acelea, o doamna chiar avea facute, dintr-un pliant, bilete pentru copii. In plus, o anume doamna de la un anume chiosc ii da fetei mele martisor, ursulet de plus, ciocolatica (ne stim de cand Ana era mai mica de 2 ani si mergea la cresa).

In alimentara la noi, Ana e ca la rude: are prietene, povestesc, se chiar joaca. E lasata sa intre in spatele tejghelei la aprozar.

Din mediul virtual
: cateva magazine online care sunt serioase si prompte si amabile. Anul trecut, Mos Craciun fusese rugat calduros sa aduca un soricel de jucarie cu cheita. L-am gasit pe un site pentru animale de companie, unde comanda minima era 50 sau 100 RON, da' eu n-am vazut asta (soricelul era vreo 8 RON). M-au sunat sa-mi spuna ca nu-mi pot onora comanda decat daca mai cumpar pana la suma minima, le-am explicat pentru ce imi trebuie soricelul si mi l-au trimis.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Haideti sa va spun ce imi insenineaza mie ziua!
La mine in spatele blocului este un parculet de cartier plin de copii, pentru ca este o scoala generala in apropiere, si de porumbei, pentru ca sunt hraniti cu pufuleti de micii strengari. Sa vedeti ce imagine frumoasa e cand micutzii de clasa I incep sa alerge porumbeii prin parc sau sa se joace sotronu printre ei!
Si cum, din fericire, zona in care stau este departe de orice artera principala a Bucurestiului, si deci foarte linistita, cand ma plimb in fiecare zi cu bebelusul meu in parc chiar ma gandesc ca Bucurestiul nu este un oras chiar atat de urat, galagios si poluat pe cat se zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Tot din BH, prietenul meu a reusit sa-si scoata cazierul in cateva minute. Pe vremuri te inghesuiai la geam ca la paine gratis si actul il ridicai peste cateva ore.

p.s. Marius, ma bucur ca am auzit pe cineva caruia sa-i placa sensurile giratorii, fata de semafoare mi se pare un mare pas inapoi. Esti printre putinii soferi, care se opresc la trecerea de pietoni de pe Dacia.

Sensurile giratorii, respectate cum trebuie sunt mult mai eficiente decat semafoarele... aici se elimina in unele intersectii semafoarele si se inlocuiesc cu sensuri giratorii.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Arges, astazi a fost o zi superba cu soare!

Tot astazi am avut de platit manopera unor mesteri si seful de echipa ne-a facut o reducere fata de cat negociasem, nu am crezut ca se poate asa ceva, noi chiar scosesem bani in plus fiindca ne asteptam sa mai ceara ceva, fiindca au mai facut una alta pe langa ce cerusem initial, nu va mai spun ca au facut si curatenie luna la locul de munca!

Si Pitestiul s-a umplut de sensuri giratorii, mie imi plac, sunt ca o oaza de verdeata in mijlocul intersectiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Soare extraordinar de luminos astazi, am mers cu tatal meu intr-o piata imensa, scaldata in soare de toamna si am cumparat lucruri alese: stafide aurii, rodii coapte, peste proaspat, alune de padure crude, trandafiri

Off topic:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

rumena ca o sunculita

Asta e un compliment pentru o femeie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Pentru alea care-s frumoase ca ea, da :)

O pozez cand apuc.

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am Preluat legatura.......parca-s Dan Voicila la Fotbal minut cu minut!!!!!!!!!!!!

A revenit de prin peregrinari Covrig,catelul blocului.Un ghemotoc de blana si un ciot de codita.Insa vestea buna e ca un vecin ce are casa la tara si merge acolo aproape zilnic ne-a anuntat ca-i va oferi cazare pentru iarna ce va veni.Ma bucur pt el.........

Aaaa,si m-a anuntat o buna prietena care aplica de un an si ceva pentru job-uri mai serioase ca a fost recrutata la o firma mare.......de pe 2 dec e angajata......

Mergi la inceput