Lucruri bune

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Acum cateva luni ,Albert s-a taiat rau la picior ,a trebuit sa fie cusut...A plecat al meu cu el la spital iar eu am ramas acasa cu Daphne sa nu se sperie si mai tare decat era deja.In clipele alcelea am vazut cata dragoste ii poarta cu adevarat fratelui ei.S-a dus in camera lui si m-a gonit de acolo ca vrea sa fie singura.Imi era greu sa plec si s-o las singura asa suparata cum era...asa ca am ramas prin preajma.Ii pupa hainele de prin casa si toate lucrurile.Si acum cand imi aduc aminte am lacrimi in ochi...

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Albert...eu nu am cadou pentru tine de ziua ta,dar iti dau marul meu de la gradi!

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Vai, m-ati dezgropat!

Foarte frumos gestul lui Daphne.

Lucruri bune, hm....sunt si la mine! :)

- vin astia cu reabilitarea deci vom avea geamuri noi si, sa speram, costuri mai mici la iarna
- plec in curand in primul nostru concediu in 3
- primesc laptop nou
- Alex mananca ficat si carne! (nu pare mare branza dar pentru mine e, ma chinuisem mult si nimic)
- mi-am convins aproape o prietena sa isi pastreze motanii si sa nu-i dea

Mergi la inceput

Ce sa-i facem subiectul e prea frumos sa-l lasam ingropat.E cat se poate de viu...
Imaginati-va linistea serii,o fetita si-o chitara.Fetita canta.
...Si te iubesc Andrei Ju...avle!Pe inima ta scrie Daphne...Parul ii cade peste umeri,ochii ii sunt visatori...Asta vreau pentru copiii mei,sa nu piarda niciodata visarea ,lumina asta din privire,sa nu le fie frica sa strige in gura mare ce simt...Ca dragostea-i magie la orice varsta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

foarte dragut subiectul
l-am descoperit abia ieri...lucruri foarte frumoase din viata mea: la 30 de ani am inceput sa studiez pt prima data pianul...astazi la lectia de pian am cantat impreuna cu profesoara la 4 maini si ni s-a facut pielea ca de gaina si mie si ei asa frumos ne-a iesit...
de regula circul foarte rar cu mijloacele de transport in comun...azi am mers cu tramvaiul, o tanara cu doi caini, unul mare si negru, celalalt alb si mai micut, cel negru s-a asezat automat la picioarele tinerei, cel mic, mai sprinten de fel se agita...tanara i-a spus incet sa stea jos, s-a asezat cu nasucul in dreptul usii si privea in directia de mers tare interesat...m-a facut sa zambesc instant!!! la urmatoare statie, a urcat o mamica cu 2 gemeni in carucior, incepuse sa-i dea cu crema de protectie solara in statia de tramvai si venise tramvaiul, era crema neintinsa pe fata lor, toata lumea in tramvai zambea...

Mergi la inceput