Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 14
alinuk spune:
Chris
imi face tare bine sa citesc la acest subiect
si sa scriu uneori
e frumos cand eu insami si altii asemeni mie constientizam ca "bucuriile mici sunt acum!"
ca a trai adevarat, inseamna "ce fac acum cu implicare, cu drag, cu daruire!'
ca scuzele si amanarile pot fi inlocuite fara mare efort si uneori deloc costisitor cu PREZENTUL
cu acel PREZENT in care ne crestem copiii
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
ina.click spune:
Vecinii mei au trebaluit din zori pana in seara si acum in jurul blocului nostru e primavara :)
Mi-e cam rusine ca noi nu am participat....cand am ajuns acasa era deja curatat peste tot.
alinuk spune:
revin aici
nu stiu daca e locul cel mai potrivit...
am trait astazi o emotie speciala
si am inteles ca bucuria poate veni de unde nu te astepti
ca ceea ce majoritatea considera normalitate e doar o chestiune de conventii, ca indiferent de situatia in care te afli lentilele prin care privesti lumea din jur sunt cea mai importanta masura a felului in care traiesti
Eram in metrou si parcugeam cele doua statii pana acasa.
M-am asezat pe scaun privind fetele oamenilor. Deseori fac asta. Observ chipurile necunoscute si incerc sa ghicesc ce poate fi in spatele lor: un zambet, o bucurie...si tristeti uneori
In fata mea un baietel de varsta lui Teo alaturi de mamica lui.
Dupa fetisoara mi-am dat seama cu usurinta ca are sindromul Down. Era vesel, vorbea pe limba lui si ii tot arata mamei ceva. Femeia ii raspundea blajin, calm, alungand parca povara gandurilor grele ce se intrezaream dincolo de aparenta.
La un moment dat micutul ii spunea ceva (eu auzeam doar 'mama, mama') sarutandu-i mainile si lunad-o in brate cu toata dragostea manutelor lui mici.
Atat de emotionata am fost de aceasta imagine incat cu greu mi-am stapanit lacrimile.
..noroc ca erau doar doua statii...
M-am ridicat si nu m-am putut abtine sa nu ma apropii de baietel
M-am trezit vorbind cu el
sa stii ca esti un baietel tare bunut
o iubesti mult pe mami?
cu tot zambetul de care era in stare mi-a raspuns:
'daaaaaaa!' si parca sa certifice acest DA a luat-o din nou in brate pe mami a lui
i-am spus si mamei
"aveti un baietel tare iubitor!"
mi-au zambit amandoi, iar micutul (la asta chiar nu m-am asteptat) s-a ridicat si m-a luat in brate si pe mine dandu-mi un pupic pe haina
vaaai ..m-am topit complet si am dat repede sa-mi iau ramas bun si sa plec, caci nu-mi mai puteam opri lacrimile
care erau pur si simplu de emotie
acea mama putea sa fie fericita, chiar asa cu acel copil 'altfel'
sa fiti iubiti!
Alinuk
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
Nimic nu-i intamplator!
chris27 spune:
In toate portretele pe care mi le face micuta mea,zambesc...
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ralcat spune:
Mi-a facut puiul meu un cadou. O felicitare, pe care a desenat-o cu inimi, a decupat stelute pe ea si a scris "te iubesc Mami".
Mi-a inseninat nu doar seara de ieri, ci toata saptamana.
Eu
chris27 spune:
Si eu am primit felicitari!Daphne stie sa scrie doar cateva cuvinte.A desenat inimioara mama si inimioara tata.Iar Albert n-a fost deloc zgarcit cu cuvintele ca la alte compuneri,a tinut sa precizeze pe felicitarea de 8 martie ca ne iubeste pe amandoi parintii la fel!
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
chris27 spune:
....Va mai amintiti cum eram copii si asteptam sa vina Iepurasul?Ce emotii ,ce ganduri si...cate scenarii ne faceam in minte?...Imi amintesc si acum cum mirosea iarba proaspat culeasa pentru cuib.
Mai pot visa cum visam atunci!Ma bucur ca n-am pierdut asta pe parcurs...Vad viata ca pe un joc de strategie.E minunata chiar si atunci cand intalnesti obstacole.Ba chiar as putea spune ca obstacolele fac parte din miracolul descoperirii de sine.Pe mine depasirea lor ma face sa ma simt puternica...
Lucruri bune se intampla in fiecare zi.Zambetul copiilor mei e primul lucru pe care l-as aminti.Imi spun in gand ca nu merit atata fericire ..apoi singura ma cert ca am putut gandi asa,pentru ca daca ei ma iubesc e clar ca merit...
Ma surprinde in fiecare zi intelepciunea si sensibilitatea oamenilor mici.De fapt sunt mult mai mari decat noi!
Ieri am mirosit o papadie.N-am mai facut asta de cand eram mica...iar Daphne mi-a spus ca ma iubeste cat tot campul!
In prag de sarbatoare va doresc tuturor numai bine!
alinuk spune:
uau Chris
am pielea de gaina..
de emotie
reveneam aici, acum...sa scriu doua vorbe fix..despre ce ai scris tu mai sus
poate cu alte cuvinte, poate in alt fel
dar fix acelasi lucru
Vroiam sa intru si sa zic ca lucrul cel mai bun din viata mea e iata
asta (nici nu cred ca sunt cuvinte..sau poate nu le gasesc eu... care sa exprime mai bine):
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/6927091926/in/photostream
Zambetul asta al copilului meu, clipa in care se bucura exclamand yupiii si in care sare din te miri ce intr-un picior. O clipa cat o mie de ani.
Ii ador.
Sarbatori cu bine oameni care nu treceti pe langa 'lucrurile bune' din viata.
Lumina in case si in suflet va doresc.
Alinuk
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
Nimic nu-i intamplator!
mami_stefi spune:
Cate ganduri frumoase,cate intamplari minunate...
In fiecare zi ni se intampla cate un 'lucru bun',dar cred ca rautatea,necazul,supararile,durerea ne afecteaza mult mai mult si ne fac sa ignoram momentele bune si frumoase din vietile noastre.
Ieri,Stefanutul meu, mi-a spus pentru prima oara 'mami mea' si m-a strans in brate tare. :)
De dimineata citeam ceva intr-o revista,concentrata,Stefan mi-a luat capul intre palmutele lui mici si carnoase si m-a pupaaat lung si apasat.
Azi la cumparaturi. Printre rafturi am intalnit o fetitade vreo 5 anisori,cu ochisori mari si limpezi. S-a apropiat de mine si foarte hotarata ma intreaba : 'unde-i mamaie?'. Am inceput sa o cautam pe 'mamaie'. Am gasit-o dupa nici 5 minute. Mi-au multumit. Apoi Alexandra(fetita) mi-a spus ' multumesc! Nu stiu ce se facea maie fara mine la cumparaturi!' :))
Mi-a inseninat ziua!
Acum inchei dorindu-va Sarbatori frumoase,pline de 'lucruri bune',de chipuri dragi alaturi,de multa sanatate,lumina,pace si fericire! :)
Sa fii om e lucru mare!
alinuk spune:
Acolo unde apar, copiii infrumuseteaza totul.
Chiar si muzica, desi muzica este ea insasi frumoasa.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=GBaHPND2QJg&feature=youtu.be
Alinuk
clip party 1 iunie
Nimic nu-i intamplator!