Lucruri bune

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dadada...mereu incantator acest subiect, ce bine ca il mai aducem din cand in cand in actualitate!!

felicitari MyLady!
si eu voi primi aceasta binecuvantare (de a fi parinte spiritual) in toamna

Elena ce lucruri dragutze spui tu acolo

iata bucuria mea de azi:
nu mi-am mai vazut copilasii de vreo 4 zile, ei sunt in vacanta la munte,noi la joburi
ard de nerabdare sa ii vad in seara asta / sentimentul asta de nerabdare si de dor imi face bine
abia astept sa fug spre ei si sa ne 'smotocim' putin

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

da si noi am fost fara copil 3 zile si desi ne-am odihnit putin, ne-a lipsit foarte tare, e casa goala fara ea. Maine ne vom regasi si abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

de saptramana trecuta merg la piscina si inot!

ma simt minunat

dupa vreo 30 de bazine, am 15 min de relaxare in jacuzzi

merg cu o prietena care are de la serviciu un abonament prin care poate lua si un prieten cu ea (adica pe mine) la un cost derizoriu
nu mi-as fi permis preturile practicate acolo pe vremurile astea)

e un moment de relaxare extraordinar si mai mult simt ca fac sport fara efortul acela epuizant (de la aerobic de exemplu)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

preiau legatura
aici unde sunt eu acum de 10 zile (Londra )
am vazut ceva neobisnuit fata de ce vad in Oradea , vad oameni calmi , zambind , cu toate ce a fost zilele trecute , pt mine e ceva foarte pozitiv sa vezi pe cineva ca e bine dispus si zambeste , am observat
vreau sa fac si eu acasa sa zambesc mai mult

a da si predau legatura prieteni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ce subiect frumos...

Am doar o obiectie: la piata de la Big (berceni) magazinul sibian are doar baieti :( nici urma de fete frumoase

Ca sa fiu ON: azi a fost o zi frumoasa, am avut masa in familie, am fost multi si voiosi, au trecut si niste nori cu picaturi da nu ne-au speriat... o adevarata zi de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

L-am luat pe bunicul meu de la spital, cu rezultate bune la analize, sprinten si pus pe sotii ca de obicei (are 82 de ani si inca merge la cosit, ba acum 2 ani a venit calarind de pe camp ca i se stricase roata la caruta ).

Piata e mirobolanta, sunt atat de multe legume si fructe minunate coapte la timpul lor. Pere, nectarine, prune, struguri, mere, caise, pepeni (cei galbeni te inebunesc de miros!), zmeura, catina, afine Ma bucur exagerat de mult cand vad abundenta asta de toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Rosiile romanesti sunt fara egal.
Toata ziua, de cand sunt in tara - mananc salata de rosii si ... ce mancam cand eram copil - paine cu unt si cu rosii.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Toata ziua, de cand sunt in tara - mananc salata de rosii si ... ce mancam cand eram copil - paine cu unt si cu rosii.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

pt ca s-a intepenit subiectul, preiau eu de la Bruxelles.
Mergem la piata si intrebam pe un nene marocan "ce sunt alea" - niste chestii de pe taraba lui - ca niste nuci mai mici. Ne raspunde intr-o limba greu de inteles : "noix des muscades" dar noi inca neadaptati si picati din cocotier, nu pricepem. Ne baga 4-5 nuci din alea in punga de portocale, si ne gesticuleaza: sa le razuim. Multumim frumos, "a samedi prochaine" si am uitat de ele.
Aseara nimerim peste ele. Cer patentul sotului sa le desfacem si cand colo...in interior o aroma fantastica: nucsoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Miine vor fi 20C. Pentru luna noiembrie asta e ceva de neinchipuit pe coasta de est a sua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ma gandesc ca nu mai esti tot in ro, da' la anu' incearca paine cu untura presarata cu boia si cu rosii nu am mai mancat de vreo 10 ani...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput