Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 11
alex_andra spune:
Azi, eva mi-a zis ca sunt "gugutza" (dragutza)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
sirimie spune:
In una din zilele trecute imi zambea o fetita in metrou. Eu zambeam si eu cand ma uitam la ea, dar nu ma uitam tot timpul pentru ca citeam ceva, cand imi ridicam privirea ea zambea in continuare. Cand am coborat mi-a zis pa. Mi-a placut mult de ea.
Si azi m-a amuzat teribil reclama asta.
Lali_mete spune:
Lucruri frumoase se intampla zi de zi,pacat ca de multe ori la sfarsitul zilei lucrurile rele le cam acopera uneori pe cele bune.
Azi un lucru frumos ...In fiecare dimineata ma trezesc in pupicii baietelului meu,ce poate fi mai frumos de atat?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
alex_andra spune:
hmm...cum vine asta?
eu sunt "gugutza", dar tati....tati e "fumos"
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Elena spune:
Ce subiect minunat!
Sunt o MULTIME de lucruri bune de raportat. Asadar:
- Saptamana trecuta o functionara de la o institutie publica, unde de obicei toata lumea e acra, a fost incredibil de amabila, m-a ajutat foarte mult, mi-a completat ea formularul unde nu am stiut sa-l completez si mi-a corectat unde gresisem. A fost o adevarata incantare!
- Astazi la circa financiara, la fel- o doamna foarte amabila, si-a cerut scuze ca a trebuit sa aduc eu dosarul cu sine!
- Vanzatoarea de la magazinul de vizavi de birou ne-a dat la toate colegele cate o zambila.
- Am niste colegi minunati, nu trece nicio zi fara sa ridem cu pofta de cel putin 2-3 ori.
- Tot mai multe firme angajeaza!
_
spune-mi ceva bun
perlute
mari_paun spune:
ce de lucruri frumoase! asta ne coloreaza viata! eu daca stau acasa nu prea am mare lucru de raportat, insa faptul ca Ema mi-a adus felicitare de 8 martie, a fost cumintica si Pit imi arata in fiecare zi ceva nou sunt lucruri bune pt mine.
ah, si azi e zi de primavara, iesim la plimbareereeeee
la cat mai multe lucuri bune
Eva (alex_andra)
My_Lady0091 spune:
peste o saptamana sunt nasa mare
*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alex_andra spune:
Petrecere frumoasa!
dar cum adica, nasa mare? nasa mica ce face?
Si eu voi fi nasa, la anul, deocamdata bebe are doar vreo 2 luni de sarcina