INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

luminita, ce frumos cadou de craciun!!!
aruam, nu te lasa. in mod sigur urmeaza si incercarea cu reusita. evalueaza calea, sa vezi daca e cea potrivita. la noi nu a fost IA-ul, dar a fost FIV-ul. avem 3w si4d de la transfer si in ciuda hiperstimularii care m-a tinut 2 saptamani in spital, suntem mandri de delfinasul care a supravietuit si l-am vazut cuminte, in uter

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetele!
Aseara am facut test si e negativ.Tot de aseara am intrerupt si arefamul.aste e... Inca nu a venit menstruatia ...astept
Poate data viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna fetelor

anamira- multumesc din suflet pt incurajari , asa este numai D-zeu stie ce e al nostru.

Sensibila- ai dreptate cateodata imi e asa de rau de nu ma pot ridica din pat si incep sa plang dar imi dau seama ca sunt lacrimi de bucurie, mai ales ieri dupa ce i-am auzit inima :) doamne a fost cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata

Fetelor va doresc un Craciun frumos si linistit si bebei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alla76 – felictariiiiiiiiiiiiii !
Sa stea cuminte acolo 40 de saptamani ! Sarcina si nastere usoara !

winter – imi pare tare rau ! O sa fie data viitoare cu ochisori !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sensibila, o draguta, ca intotdeauna! pup Gia, steluta frumoasa draga mie!
ramyy, sarcina usoara iti doresc! felicitari pt inimioara

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

luminita, ce frumos cadou de craciun!!!
aruam, nu te lasa. in mod sigur urmeaza si incercarea cu reusita. evalueaza calea, sa vezi daca e cea potrivita. la noi nu a fost IA-ul, dar a fost FIV-ul. avem 3w si4d de la transfer si in ciuda hiperstimularii care m-a tinut 2 saptamani in spital, suntem mandri de delfinasul care a supravietuit si l-am vazut cuminte, in uter

_

Uraaaaa Alla!
Felicitari! Este o veste minunata , sunt fericita si entuziasmata pentru tine!!! Sa-ti dea D-zeu sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos si frumos!

Edit pt. Aruam! Sunt sigura ca va veni si randul tau, tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Alla,nu imi vine sa cred ,ce frumos,ce minunat ,felicitari !!!!!
Iti doresc un bebelus cuminte,frumos si sanatos . Eu nu am stiut ca ai facut FIV ,dar ma bucur foarte tare de reusita .Pupici multiiii .

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ramyy - felicitari pentru inimioara ! Sa fie bebe sanatos si sa stea cuminte in burtica la mami pana la 40 de saptamani !
Sarcina si nastere usoara !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

ALLA FELICITARI DIN TOT SUFLETUL !!!!!!
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS .
CEL MAI FRUMOS DAR DE CRAUCIUN...

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

FETELOR VA DORESC SARBATORI FERICITE UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI SI CEL MAI IMPORTANT SA FIM TOATE MAMICI ANUL VIITOR !!!

LA MULTI ANI!

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput