INSEMINARE 73
Raspunsuri - Pagina 15
alla76 spune:
luminita, ce frumos cadou de craciun!!!
aruam, nu te lasa. in mod sigur urmeaza si incercarea cu reusita. evalueaza calea, sa vezi daca e cea potrivita. la noi nu a fost IA-ul, dar a fost FIV-ul. avem 3w si4d de la transfer si in ciuda hiperstimularii care m-a tinut 2 saptamani in spital, suntem mandri de delfinasul care a supravietuit si l-am vazut cuminte, in uter
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
winter spune:
Buna fetele!
Aseara am facut test si e negativ.Tot de aseara am intrerupt si arefamul.aste e... Inca nu a venit menstruatia ...astept
Poate data viitoare...
ramyy spune:
Buna fetelor
anamira- multumesc din suflet pt incurajari , asa este numai D-zeu stie ce e al nostru.
Sensibila- ai dreptate cateodata imi e asa de rau de nu ma pot ridica din pat si incep sa plang dar imi dau seama ca sunt lacrimi de bucurie, mai ales ieri dupa ce i-am auzit inima :) doamne a fost cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata
Fetelor va doresc un Craciun frumos si linistit si bebei multi
sensibila spune:
alla76 – felictariiiiiiiiiiiiii !
Sa stea cuminte acolo 40 de saptamani ! Sarcina si nastere usoara !
winter – imi pare tare rau ! O sa fie data viitoare cu ochisori !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
alla76 spune:
sensibila, o draguta, ca intotdeauna! pup Gia, steluta frumoasa draga mie!
ramyy, sarcina usoara iti doresc! felicitari pt inimioara
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 luminita, ce frumos cadou de craciun!!! aruam, nu te lasa. in mod sigur urmeaza si incercarea cu reusita. evalueaza calea, sa vezi daca e cea potrivita. la noi nu a fost IA-ul, dar a fost FIV-ul. avem 3w si4d de la transfer si in ciuda hiperstimularii care m-a tinut 2 saptamani in spital, suntem mandri de delfinasul care a supravietuit si l-am vazut cuminte, in uter _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Uraaaaa Alla!
Felicitari! Este o veste minunata , sunt fericita si entuziasmata pentru tine!!! Sa-ti dea D-zeu sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos si frumos!
Edit pt. Aruam! Sunt sigura ca va veni si randul tau, tin pumnii!
crisstal_18 spune:
Alla,nu imi vine sa cred ,ce frumos,ce minunat ,felicitari !!!!!
Iti doresc un bebelus cuminte,frumos si sanatos . Eu nu am stiut ca ai facut FIV ,dar ma bucur foarte tare de reusita .Pupici multiiii .
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
sensibila spune:
ramyy - felicitari pentru inimioara ! Sa fie bebe sanatos si sa stea cuminte in burtica la mami pana la 40 de saptamani !
Sarcina si nastere usoara !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
aruam spune:
ALLA FELICITARI DIN TOT SUFLETUL !!!!!!
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS .
CEL MAI FRUMOS DAR DE CRAUCIUN...
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
aruam spune:
FETELOR VA DORESC SARBATORI FERICITE UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI SI CEL MAI IMPORTANT SA FIM TOATE MAMICI ANUL VIITOR !!!
LA MULTI ANI!
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta