INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

alla - felicitari !!!

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Alla,felicitari din suflet,sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

CRACIUN FERICIT,UN AN NOU MAI BUN,MAI BOGAT SI PLIN DE VESTI BUNE,DAR MAI ALES DE BURTICI SI BEBELUSI

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

In primul rand buna seara si Craciun Fericit care sa va puna 2 liniute in brad.
In al 2-lea felicitari gravidutelor si regrete pentru celelate fete.
si nu in ultimul rand vreau sa ma descarc si eu ca nu mai pot ,pe 10 decembrie am facut o inseminare insa rezultatul la beta este 1.20 facut in ziua a 12 credeti ca mai exista vreo sansa sa creasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

BUNA ....
sarbatori fericite alaturi de cei dragi .....
felicitari proaspetleor gravidute si mamici si succes in continuare pt aspirante

+28 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Acum cand ingerii coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, iar cu aripile lor ating sufletele luand cu ei toate supararile si lasand in schimb lumina si speranta ,va urez sarbatori asa cum va doriti si un Craciun Fericit alaturi de cei dragi !!!!

Si nu uitati dragele mele sa va puneti o dorinta ,poate cu ajutorul Domnului anul viitor se va indeplini

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Craciun Fericit fiecareia in parte !
Sarbatori fericite, sanatate si numai bucurii !
Sa va aduca noul an cel putin cate un bebel la fiecare

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetelor,

In primul rand un Craciun fericit cu indeplinirea dorintei cea mai mare. Nu uitati, de sarbatori visele devin realitate. La mine s-a adeverit chiar acum 2 ani de Craciun, dar... am pierdut-o, ca sa-mi reuseasca inseminarea in martei. Acum am o fetita de un an obtinuta prin IA la Cezara Bucur, careia ii multumesc enorm. Din martie voi ingrosa din nou randurile capitolului Inseminare. Vrem al doilea bebe si nu pot risca sa-mi scada fertilitatea mai mult decat acum.

Vreau sa o felicit pe mamica luptatoare Viss. Te admir enorm. Iti doresc sarcina usora pana la termen si bebeii sa fie sanatosi.

O felicit din inima si pe Ramyy . Nu stiu daca te confund, dar nu cred. Parca noi doua ramasesm garvi in acelasi timp. Eu pierdusem prima, sarcina si la scurt timp dupa ai pierdut-o si tu. Ma bucur ca ai reusit. O sa vezi totul o sa fie ok. Ce fain, ca a fost pe natural. Si cel mai important este ca medicii se pot insela. Eu nu o sa uit niciodata cazul Alexei cu 50.000 de spermatozoizi. Sarcina usoara si la termen.

VA duceti vreuna pe la Cezara Bucur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor, care mai aveti pe acasa, cumpar Menopur sau Merional. Multumesc

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Fetelor, care mai aveti pe acasa, cumpar Menopur sau Merional. Multumesc

Intra pe farmaciatei.ro Acolo gasesti si iti trimit acasa prin curier.

Mergi la inceput