INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau dragele mele
azi mi-a venit ciclul asta e...

am si eu o intrebare: cum se face testul de compatibilitate?

va pup pe toate si va multumesc

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Alexa78, mai intai am facut testul de anticorpi antispermatici din sange, si mi-a iesit val 43 la synevo (am repetat-o si in 5 luni era identica, evident nu am facut nimic ca sa o scad, vrut doar sa vad ce mai facea :) ca am citit ca dispar de la sine in timp...nu stiu cat :) ).
Si pt ca dr meu nu credea in analiza asta din sange, pt ca am ramas o dta natural, am facut testul postcoital in vitro (adica separat, in lab. mucus + sperma) si a iesit anormal - dar mi s-a spus ca si acest lucru se poate schimba in timp prin alimentatie...

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
www.fertilityfriend.com/home/27f2f9]My Ovulation Chart" target="_blank">=http://www.fertilityfriend.com/home/27f2f9]My Ovulation Chart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

eu zic sa nu iti pierzi speranta ...acum ma apuc si eu sa iti zic cum imi zicea si mie toata lumea si eu faceam cu nervii imi venea sa urlu la ei cand ii auzeam ca atunci cand nu o sa ma astept si cand nu o sa cred ca se poate... asa se intampla ca si x si y dupa nu stiu cati ani a reusit si bla bla din astea de faceam cu nervi si uite ca acum pot sa zic si eu exact asa despre mine , minuni se pare ca exista si D-zeu e bun orice am crede noi despre El.

Ramyy felicitari pt sarcina :)
As avea o intrebare la tine: Eu incerc de aproape 2 ani sa raman gravi, problema e trompa dr infundata, si desfundata laparoscopic, stanga ok. Poti sa-mi spui te rog tu ce probleme ai la trompe ? Cate IA ai incercat etc? Vreau sa incerc primul IA in ianuarie, in Budapesta la doctorul Kovacs.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

mii de scuze ca iti raspund asa de tarziu dar saptamna asta am stat mai mult prin baie cu wc in brate

si eu am trompa dreapta infundata in 2005 mi-am facut analiza aceea nu mai stiu cum se cheama si asa se vede pe film trompa drepata infundata, am facut 4 ia toate le-am facut cand aveam foluculi pe partea stanga. una a fost reusita in 2008 dar am puerdut sarcina.

oricum ce mi se intampla acum este absolut inexplicabil, pe langa medicul la care merg acum am mai fost la o d-na doctor vroiam inca o opinie si dupa ce ma vazut si mi-a facut ecograf etc mi-a zis ca ovulatia a avut loc din ovarul drept, cand i-am zis ca acolo am trompa infundata a zis ca ei fac tot ce pot dar d-zeu stie mai bine
Asa ca acum astept ecograful de luni sa vedem si embrionul care inca nu s-a vazut am emotii mari pt ca data trecuta am avut sacul gol.
mi-e foarte rau de vre-o 4-5 zile inebunesc, nu pot manca nimic ca mi-e greata am si slabit din cauza asta
Sper sa fie cu noroc.

la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Fetelor va mai citesc si eu din cand in cand inca de cand eram aspiranta si ma bucur de fiecare data cand mai ramane graviduta una dintre fete pt ca stiu cat de mult va chinuiti sa aveti un bebe

N-am postat la voi pana acum, insa vreau s-o incurajez pe Ramyy si sa-i transmit ca la odiseea noastra este o mamica insarcinata cu al 3-lea copil si culmea a ramas cu ambele trompe legate. Deci minuni exista tb doar sa avem incredere.
Va pe toate si nu va pierdeti speranta. Cineva acolo sus stie cand tb sa va dea un si sunt ferm convinsa ca la fiecare dintre voi o sa vina randul.

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofy_ral spune:

Buna fetelor, va citesc de mai mult timp, pentru ca sunt si eu aspiranta la statutul de mamica......am facut si eu 3 IUI ......ultima pe 4 decembrie,la o luna de la celioscopie cu desfundare de trompe...azi Z1....asa ca ma alatur voua ca sa ma molipsesc si eu de pozitivismul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor!
Poate ma ajutati...
Se poate ca Arefam sa intarzie menstruatia?

Acum 16 zile (pe 4 decembrie)am facut IA si la doua zile de la inseminare am inceput sa iau Arefam. Test inca nu am facut ( il fac dimineata).
Adevarul e ca mi-e tare frica ca o sa vad doar o linie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sofy_ral – urmatoare sigur v-a fi cu ochisori ! Mult success !

winter - da, in unele cazuri poate da inatziere de cm. Cel mai bine te lamureste un test de sange facut la o clinica buna gen Babes care e foarte sigur.
Test de pi poti sa faci si acum daca ai un test cu sensibilitate mare gen SureCheck.
Multa bafta ! Sper sa ai un bebe in burtica déjà !

winter hai cu un test pozitiv !

ramyy – stiu cum e si iti urez zile mai linistite ! Nu vreau sa te “incurajez: dar pe mine m-au tinut greturile pana la 4 luni si jumatate de am slabit 8 kg.
Dar nu e asa ca oricat de rau ti-ar fi , e o senztie minunata stiind de unde vine ?

nerama – imi pare tare rau ! O sa vine bebe curand !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor. sunt si eu o veterana a forumului- cu 7 IAS la activ- reusita prin FIV. din cand in cand imi arunc ochii si pe la voi, si sunt alaturi de sperantele, visurile si efortul vostru de a trece dintr-o nereusita in alta nereusita si de a merge mai departe.va doresc un Craciun frumos alaturi de cei dragi,si chiar dc acum e fara bebici, urmatorul negresit sa fie cu
as vrea sa fac o strigare de catolog ptr cateva din veteranele perioadei mele - peta / luminita / anna_ivan.. Ce mai faceti? Cum va e? intr-o vreme stiam ca luminita este din nou insarcinata, dar am pierdut firul- o fi nascut intre timp? ptr celelalte 2, cum va sunt bebicii? cum e viata ca mamica? cat de grea dar si minunata este noua postura? se apropie primul Craciun alaturi de minunantiile voastre, nu? ati facut bradul, ati pregatit cadourile? astept sa-mi da-ti un semn de viata..

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Viss sunt bine, am DPN ecografic pe 24 decembrie, deci nu am nascut inca dar sunt intr-o asteptare plina de emotii, fericire dar si stress..Am citit despre grijile tale la odisee si chiar vroiam sa-ti scriu. si eu am avut probleme cu colul, detectate in sapt 23 (col dinamic, scurtat la 1,7 cm, deschis la interior plus palniere). Mi-a fost frica si mie intr-adevar. Mi-au indicat repaus si am facut injectii cu progesteron o data pe sapt., din sapt 24 pana in sapt 35.Cerclaj aici nu e indicat dupa sapt 22. Nu am stat intinsa in pat ca nebuna, dar am redus orice activitate si nu am iesit din casa decat la control. Vroiam sa-ti zic sa ai incredere, ca si tu vei reusi!Cat despre brad, daaa l-am facut deja, dar altele nu prea, curatenie minimalistic, cu cadourile am lasat-o moale, iar mancaruri de Craciun ...mai nimic, barbatu-meu gateste ce poate si el.Sa ai sarbatori frumoase, iti urez!Tu cum te descurci?

Alla, Aruam, Elenus...aveti ceva vesti bune? Sensibila , Peta , Indi , Ana ivan si celorlalte mamici, multe imbratisari!

Sarbatori fericite si mult succes tuturor fetelor!

Lumi 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Nu am mai intrat demult si acum incerc sa citesc din urma.
Nerama imi pare foarte rau stiu ce simti si eu am trecut prin asta dar acum sunt iar increzatoare ca anul viitor o sa fiu cu siguranta MAMICA.
Fruntea sus si megem mai departe .

Viss ce repede trece timpul v-ati facut mari. Ma bucur ca sunteti bine si sa stii ca tu esti un exemplu pt mine te admir f mult pt ca ai luptat atat sa-ti vezi visul implinit.
Sarcina usoara in continuare
Luminita ma bucur ca ai trecut pe la noi.
O sa primeste cel mai minunat dar de Craciun.
Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos care sa va umple sufletul de bucurie.
Eu din pacate sunt tot la stadiul de aspiranta cu 3 IA nereusite dar nu ma dau batuta anul viitor o sa fiu MAMICA.

Sofy ral bine ai venit

Iti doresc sa stai cat mai putin la acest capitol sa ajungi cat mai repede

Winter mie mi-a intarziat 3 zile ciclu de la arefam dupa IA.
Dar lasa ca la tine poate e cu ochisori.
Sensibila te pup si pe belina ta frumoasa.

toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Lumi - .ma bucur ca mi-ai raspuns. vai , ce aproape esti de marea intalnire. Mos Craciun o sa va aduca cel mai frumos cadou. sa ai parte de nastere usoara, de un bebic sanatos, cumintel, care sa va umple inimile de bucurie..sa intrati in noul an, intr-o formatie numeroasa si fericita.mai ai un pic, un pic..sunt cu gandurile alaturi de tine/ voi
aruam , alla- multumesc ca v-ati gandit la mine. mai am 10 saptamani- preconizez eu, sunt asa putine in comparatie cu cat a trecut de la inceputul drumului - aproape 3 ani, dar sincer mi se par cele mai grele, o eternitateacum sunt nerabdatoare sa-i vad vii, sanatosi..va doresc in noul an, tot ce mi-am dorit si ptr mine. sa aveti puterea sa nu renuntati, sa suportati esecurile cum puteti, dar s-o luati mereu de la capat pe drumul catre indeplinirea visurilor

25 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput