INSEMINARE 73
Raspunsuri - Pagina 13
Ralu_mv spune:
Eeee ce de fete sunteti pe FF, si eu tin graficele acolo :)
Mikado, suntem cam la fel, si eu dpo 5, tot iui, si eu fol. microscop :)
II sa aduca Mosul la toate !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
nerama spune:
mi-a venit rezultatul la beta <1,2 deci negativ
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
Ralu_mv spune:
Imi pare rau nerama, si eu te urmaream pe grafic...si speram in test + pentru tine..., dar capul sus si... "cu curaj" inainte... imi zic eu.
Nu te lasa doborata !
am aterizat de curand la voi, si nu stiu de ce a ajuns fiecare la iui; eu una, din cauza unui test postcoital anormal
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
www.fertilityfriend.com/home/27f2f9]My Ovulation Chart" target="_blank">=http://www.fertilityfriend.com/home/27f2f9]My Ovulation Chart
nerama spune:
ralu multumesc de sustinere
eu cu moshu meu am zis ca mai incercam in ianuarie o inseminare si daca nu reuseste facem credit pentru FIV (cu toate ca exista posibilitatea sa nu reuseasca si sa ramanem cu ratele si fara bebe)
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
cora79 spune:
Aruam,Nerama
Sensibila sa iti traiasca minunea si sa aveti numai bucurii
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
alexa78 spune:
Imi pare rau pentru nereusitele din ultima perioada si ma bucur pentru graviduta noastra Rammy.
Vreau sa va intreb si eu ceva. Am facut acum doua zile inseminare si de ieri au inceput sa apara cateva picaturi de sange. Ieri era rosu, azi mai maroniu. A mai patit vreuna dintre voi asa ceva? Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat. O sa iau legatura cu medicul putin mai tarziu, dar pana atunci vroiam si parerea voastra.
MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
Ralu_mv spune:
Daca ai fi avut si crampe uterine... eu as fi zis ca era progesteronul scazut, altfel poate fi doar o usoara ranire a colului...
Eu la prima iui am patit in a 2 a zi dupa ovulatie/iui sa am crampe si picaturi de sange rosu apos care m-au tinut 2 zile, apoi a fost doar spotting ca mai apoi in ziua 8 dpo sa am o hemoragie cu crampe in toata regula, si din analize am avut progesteronul fff mic, chiar daca luam duphaston 2/zi...
Sper sa fie doar ceva trecator de la o usoara sensibilitate a colului !
--------------
www.fertilityfriend.com/home/27f2f9]My Ovulation Chart" target="_blank">=http://www.fertilityfriend.com/home/27f2f9]My Ovulation Chart
alexa78 spune:
ralu_mvmultumesc pentru raspuns. Acum s-a oprit. Dr. mi-a zis sa maresc doza de duphaston.Acum iau 2 pe zi,dar se oprise deja cand am luat duphaston, asa ca nu stiu care a fost cauza
Am vazut ca ai avut un test postcoital anormal. Ti-ai determinat si anticorpii antispermatici? La mine anticorpii sunt problema, eu nu am mai facut si testul postcoital, pt ca medicul a zis ca indiferent de rezultat solutia este tot inseminarea.
MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
viss spune:
buna, fetelor. sunt si eu o veterana a forumului- cu 7 IAS la activ- reusita prin FIV. din cand in cand imi arunc ochii si pe la voi, si sunt alaturi de sperantele, visurile si efortul vostru de a trece dintr-o nereusita in alta nereusita si de a merge mai departe.va doresc un Craciun frumos alaturi de cei dragi,si chiar dc acum e fara bebici, urmatorul negresit sa fie cu
as vrea sa fac o strigare de catolog ptr cateva din veteranele perioadei mele - peta / luminita / anna_ivan.. Ce mai faceti? Cum va e? intr-o vreme stiam ca luminita este din nou insarcinata, dar am pierdut firul- o fi nascut intre timp? ptr celelalte 2, cum va sunt bebicii? cum e viata ca mamica? cat de grea dar si minunata este noua postura? se apropie primul Craciun alaturi de minunantiile voastre, nu? ati facut bradul, ati pregatit cadourile? astept sa-mi da-ti un semn de viata..
25 SA+ mami de 2 buburuze:
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss buna, fetelor. sunt si eu o veterana a forumului- cu 7 IAS la activ- reusita prin FIV. din cand in cand imi arunc ochii si pe la voi, si sunt alaturi de sperantele, visurile si efortul vostru de a trece dintr-o nereusita in alta nereusita si de a merge mai departe.va doresc un Craciun frumos alaturi de cei dragi,si chiar dc acum e fara bebici, urmatorul negresit sa fie cu as vrea sa fac o strigare de catolog ptr cateva din veteranele perioadei mele - peta / luminita / anna_ivan.. Ce mai faceti? Cum va e? intr-o vreme stiam ca luminita este din nou insarcinata, dar am pierdut firul- o fi nascut intre timp? ptr celelalte 2, cum va sunt bebicii? cum e viata ca mamica? cat de grea dar si minunata este noua postura? se apropie primul Craciun alaturi de minunantiile voastre, nu? ati facut bradul, ati pregatit cadourile? astept sa-mi da-ti un semn de viata.. 25 SA+ mami de 2 buburuze: |
viss ce buburuze mari ai tu acolo
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009