INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau dragele mele
inca nu avem nici un test pozitiv???
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ARUM - megi si fa o beta, poate e cu ochisori si era prea devreme pt test cand l-ai facut

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

fetelor am si eu o intrebare?pentru inseminare iti spune dr cand e cazul sa o faci dupa ce analize?eu am inceput cu monitorizarile si e OK ar mai fi trompele de verificat eu cred ca la sot ar fi buba fiindca in vara si-a facut o sperm si i-a iesit OATS severa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

mentionez ca monitorizarea a fost facuta de dr T.Mi-a dat arefam sa iau 14 zile dar din pacate marti au venit rusii in timp ce era ultima zi de luat arefam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

nico, inseminare faci atunci cand exista probleme...dar asta numai dupa ce ati facut toate analizele, si daca trompele sunt permeabile...n-ati repetat spermograma ? nu a luat nimic pt imbunatairea ei? o eco scrotala si de prostata a facut...ast pentru a exclude prezenta unui posibil varicocel?

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor mi-a venit ciclu

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

aruam imi pare rau
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele dam de baut si tort
azi facem 9 lunite !
nico_72 – eu mai intai am facut toate analizele de pe prima pagina, adica foarte multe si apoi am mers la inseminari.
Mai cunosc pe cineva care a facut IA la giulesti la o dr pe acolo care i-a cerut doar 3 analize si a bagat-o la IA.
Mie mi se pare correct sa se stabi;leasca ca ambii parinti sunt sanatosi si apoi sa facem copii, mai ales printr-o procedura gen IA sau FIV.
Multa bafta.
Stiu ca sunt fete care il apreciaza pe Tutunaru dar eu stiu cazuri de femei pe care le-a nenorocit si vb aici mai ales psihic. Au ajuns la psihologi si altele din cauza lui.

Dar daca tut e intelegi bine cu el adica cum spun eu sunteti pe aceeasi lungime de unde, asta conteaza !

aruam – imi pare tare rau ! sincer credeam ca e bebe. Capul sus si incercati din nou !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

la multe lunite inainte sa iti traiasca printesa si sa iti aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

eu zic sa nu iti pierzi speranta ...acum ma apuc si eu sa iti zic cum imi zicea si mie toata lumea si eu faceam cu nervii imi venea sa urlu la ei cand ii auzeam ca atunci cand nu o sa ma astept si cand nu o sa cred ca se poate... asa se intampla ca si x si y dupa nu stiu cati ani a reusit si bla bla din astea de faceam cu nervi si uite ca acum pot sa zic si eu exact asa despre mine , minuni se pare ca exista si D-zeu e bun orice am crede noi despre El.

Ramyy felicitari pt sarcina :)
As avea o intrebare la tine: Eu incerc de aproape 2 ani sa raman gravi, problema e trompa dr infundata, si desfundata laparoscopic, stanga ok. Poti sa-mi spui te rog tu ce probleme ai la trompe ? Cate IA ai incercat etc? Vreau sa incerc primul IA in ianuarie, in Budapesta la doctorul Kovacs.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput