INSEMINARE 73

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Sibiandreea ,capul sus si vei vedea ca data viitoare va fi mai bine .E greu ,dar nu imposibil
Aruam ,daca nu ti-a venit inca poate totusi e ceva...chiar daca testul ti-a iesit ngativ,mai fa unul poate ai vreo surpriza
Ramy,tu cu povestea ta minunata ne incurajezi si pe noi celelalte fete care asteptam bebei, sa credem in minuni. Felicitari !!!!!

Pupici la toate dragutele

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

pupici

unde sunteti fetelor????

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna Fetelor

multumesc pt urarile de bine si va dorec si voua doua liniute cat mai curand.

maine o sa merg iar la ecograf la medicul meu sper sa fie totul bine, acum sunt stresata pana se vede embrionul, si data trecuta am fost ok doar ca a crescut doar sacul gol fara embrion asa ca dupa ce o sa vad embrionul o sa astept sa trec de primul trimestru, daca ajung pana acolo atunci o sa incep incet sa ma bucur ...momentan inafara de frica nu prea reusesc sa simt nimic.

Sper sa fie ok de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Buna fetele!
aruam eu am suportat bine Gonalu-ul , am avut doza mica
ramyfelicitari ! sarcina usoara si bebe sanatos !
nera tin pumnii , sa vii cu test +
sibiandreea, cora imi pare rau pentru , va imbratisez si va doresc sa vina cat mai repede

eu am repetat HSG, trompa stanga permeabila, dreapta slab perambila lunga si intotocheata...iar ieri , Z11, am fost la eco...tb sa ma duc cu test de ovulatie facut in Z11, dar eu am facut si in Z10, ambele pozitive...asadar noroc ca mi-am luat men-ul cu mine, am facut IA aseara, dr. nu se astepta sa ovulez asa devreme...sperante nu-mi fac, endomtrul micut 6.8, folicul de 21 mm dar pe OD cel cu trompa nu prea stralucita ...astept si eu o poveste SF ca cea a lui ramy ,situatia este identica ...daca nu in ianuarie urmeaza urmatoare IA.

merg sa mai citesc ceva din urma...ca sunt in urma , si sigur mi-au scapat multe
pupacesc pe toate

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

mika meaaaaaaa
stiam eu ca vei veni ''inseminata'' poate ne luam de manutza, daca nu macar tu sa ne arati un test frumos ||
pupici multi iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa se prinda

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Andreea imi pare tare rau pt ce ti se intampla :(

eu zic sa nu iti pierzi speranta ...acum ma apuc si eu sa iti zic cum imi zicea si mie toata lumea si eu faceam cu nervii imi venea sa urlu la ei cand ii auzeam ca atunci cand nu o sa ma astept si cand nu o sa cred ca se poate... asa se intampla ca si x si y dupa nu stiu cati ani a reusit si bla bla din astea de faceam cu nervi si uite ca acum pot sa zic si eu exact asa despre mine , minuni se pare ca exista si D-zeu e bun orice am crede noi despre El.

te pup si iti doresc multa putere sa lupti mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

alinutahu SCRIA

sa sti ca si eu sunt foarte multumita de medic eu la semmelweis I szamu szuleszeti nogyogyaszati klinika care este pe baross ut 27 in cartierul 8 merg ,nu este particular dar este foarte moderna si curata ,si personalul este de nedescris de dragut

TARE A#350; VREA S#258; IAU LEG#258;TURA CU alinutahu
Īn 15 decembrie am programare la clinica la care face referire ea #351;i tare a#351; vrea mai multe am#259;nunte.
VOI #350;TI#354;I CEVA DESPRE ACEAST#258; CLINIC#258;?

Division of Assisted Reproduction (Head: Professor Janos Urbancsek MD, PhD, DSc)
Departament of Obstetrics and Gynaecology
SEMMELWEIS UNIVERSITY FACULTY OF MEDICINE
Baross utca 27, H-1088 Budapest, Hungary; tel/fax:+36-1-266-01-15
e-mail: urbajan@noi1.sote.hu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

AM SCRIS CU DIACRITICE SI A IESIT TARE CIUDAT!

AS VREA SA INTRU CUMVA IN LEGATURA CU DOAMNA CARE A SCRIS DESPRE CLINICA ACEASTA DE STAT DIN BUDAPESTA. eU AM PROGRAMARE IN 15 DECEMBRIE LA DOCTORUL URBEN AKOS ( EU SPERAM SA MERG LA PROFESORUL URBANCSEK CACI MAI E SI EL ACOLO)
STITI CEVA DESPRE CLINICA ACEASTA?

Division of Assisted Reproduction (Head: Professor Janos Urbancsek MD, PhD, DSc)
Departament of Obstetrics and Gynaecology
SEMMELWEIS UNIVERSITY FACULTY OF MEDICINE
Baross utca 27, H-1088 Budapest, Hungary; tel/fax:+36-1-266-01-15
e-mail: urbajan@noi1.sote.hu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor inca nu mi-a venit ciclu, dar mi-e frica sa-mi mai fac inca un test de sarcina nu mai suport sa vad teste negative ,poate imi intarzie de la arefam desi l-am inrerupt de 3 zile.Simptome de menstruatie nu mai sunt nu ma mai doare nici burta doar sanii tensionati.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Fetelor inca nu mi-a venit ciclu, dar mi-e frica sa-mi mai fac inca un test de sarcina nu mai suport sa vad teste negative ,poate imi intarzie de la arefam desi l-am inrerupt de 3 zile.Simptome de menstruatie nu mai sunt nu ma mai doare nici burta doar sanii tensionati.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
Aruam,mergi si fa un beta,poate a fost o implantare mai tarzie

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput