*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Eli, felicitari! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, vesela si norocoasa si, alaturi de Dimitrie, sa va lumineze viata! Refacere rapida! Ai PM.

Criss, sa-ti traiasca nepotica!

La multi ani, David, Matei si Sara! Sa fiti sanatosi si voiosi si dragalasi!

Multumim, inca o data, pentru urari. Va imbratisam cu drag.
A fost o zi frumoasa, chiar daca vremea nu a tinut cu noi. Thea s-a bucurat din plin de musafiri si daruri. Promit ca-n zilele urmatoare sa pun si ceva poze.

Fluturasha, am vazut-o pe Delia, are niste buze superbe!
Am mai vazut si cozonacei "petrecareti", unul mai frumos ca altul, Sofia, Loredana, Anastasia, Radu, Ana si frumusetile Berthei, sper ca n-am sarit din poze. Edit, tocmai l-am vazut si pe Matei, cretulinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, o puteti vedea pe Antonia Stefania, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetelor, o puteti vedea pe Antonia Stefania, aici!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Anca ai vb cu Eli Poate vb la tel? Pot sa o sun azi? Multumim mult pt vesti!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

SARA

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

[red]La multi ani, Sara[/red]!!! Ramo, sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatoase si fericite! Sa aveti o zi minunata si... relaxata!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sara Maria, Raisa Monica! Multa sanatate si petreceri frumoase!Felicitari Eliza! Sa fie sanatoasa si norocoasa Antonia Stefania!

Mariana, ce rasfat pe Matei. A petreceut in familie cu oamenii mari. Tu arati foarte bine mami, odihnita si relaxata

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Eli, Hera, felicitari.REcuperare rapida si bebei sanatosi.

Am vazut poze cu Delia.Fluturasha ai o papusa tare delicata.Sa fie sanatoase amandoua.

Am facut ieri niste cornulete cu bors umplute cu branza de vaci si gem.Au iesit o nebunie.David este inebunit dupa ele.A mancat 2 fara sa respire.M-am hotarat, cand l-am vazut cum devoreaza dulciurile, sa ii fac eu dulciuri mai putin dulci, si sa-i dau in fiecare zi desert dupa masa de pranz.In timp sunt convinsa ca o sa-i scada si apetitul.Asa s-a intamplat si cu pufuletii.La inceput nu am vrut sa-i dau si era inebunit sa manance cand vedea pe undeva, pe urma i-am dat zilnic cate o mana de pufuleti si acum nu mai are nici o reactie cand ii vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Sara! Sa cresti mare, cuminte si sanatoasa!
La multi ani, Raisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Sara!
La multi ani, Raisa!

Am admirat si eu toate pozele cu cozonaceii dar si cu surioarele scumpeleeee

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani, Sara! petrecere frumoasa va doresc!
La multi ani , Raisa!

Criss, nu mergea linkul de la semnatura, asa ca am cautat si am gasit poze cu frumusete de gagicuta sarbatorita la pagina 2

Mergi la inceput