*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 18
anes spune:
Dragelor, se pare ca mi-a venit sorocul, tot la 37 de sapt. Sunt in spital dar de fapt m-am intenat cu temperatura si infectie urinara si fac tratam. perfuzabil inca de vineri. Azi mi-a dat vestile despre nascut.
Acum, colul este scurtat, moale si permite indexul. Dr. spunea ca pana sambata nasc. Sa vedem... Acum, deocamdata sunt bine, contractiile sunt sporadice si nu foarte dureroase. Spre deosebire de cealalata sarcina, acum am experimentat eliminarea dopului gelatinos. In fiecare zi, cate putin.
BB este bine, are in jur de 3,300 kg si vedem maine daca mai are circulara de cordon. Mai intru sa va tin la curent, cel putin acum inainte de nastere. Dupa aceea mai trimit cate un SMS.
N-am citit de multa vreme din urma pt. ca am avut probleme (contractii si tratamente). Sarcina asta a fost grea pt. mine, ingreunata si de faptul ca am un nazdravan de doi ani acasa. Prima sarcina a fost plina de stres, a doua de probleme. Dar am ajuns cu bine si de data asta la final. Sper ca si nasterea sa fie asemanatoare cu prima si nu am ce sa ii maicer lui Dumnezeu!
Va pup pe toate si pe copilasi!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
34+
Olivia26 spune:
Nastere usoara, anes!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anca_27 spune:
Majorete pentru Aneeeeees!
Nastere usoara!
Malinas, ai pus reteta la cozonacei?![]()
Eu pun iar linkul https://docs.google.com/document/d/1bz7wTzeSuTgbFHYfI4ziBM_Q2H6kKqZ-UQ6MH4o83PY/edit?authkey=CLXz68sD&hl=en#
Uitam,
La Multi Ani, Sara!
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Malinas, ai pus reteta la cozonacei? |
Anca, am pus acum reteta la mamici de cozonacei mai si gatesc.
Anes, nastere usoara!
nebunica-zapacica spune:

Anes nastere usoara si bebe sanatos!!
Eli felicitari!!Bebe papacios si refacere rapida!!
La multi ani cozonaceilor care isi sarbatoresc zilele astea, sa fiti sanatosi si norocosi!!!
Victor nu a mai varsat nici ieri dupa ce ne-am intors de la medic, nici azi, in schimb azi a avut 2 scaune diareice..el are tonus bun, canta, vorbeste, se joaca, tipa..ca de obicei..regimul nu l-a tinut ieri decat partial, n-a vrut sa vada supe sau zeama de orez, in schimb a baut muuult ceai de musetel, era ceva nou pentru el, a vrut iaurt si branza...si cam atat.
Maine e si tati acasa cu noi, profitam de zapada
. Anul trecut plangea cand o simtea pe piele, acum arunca bulgari in noi si merge numai pe unde e zapada mai mare.
Weekend linistit va doresc! 
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si
4+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
anes spune:
Deocamdata contractiile sunt mai rare. Astept.... Azi a fost facuta ultima doza de antibiotic. Raman pe antispastice.
Trebuie sa imi soseasca kitul de recoltare al celulelor stem. M-am trezit tarziu sa il comand, dar tipa de la Cord Blood Center a fost draguta si il urgenteaza.
Acum, sa vedem cat mai tin membranele, ca din dop elimin putin cate putin. Dr. este de garda duminica, daca ajung pana atunci, se nimereste f. bine, desi, oricum vine la nastere.
Va multumesc pt. urari si majorete! Sa dea Dumnezeu sa fie o nastere cat mai suportabila!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
34+
bebecris spune:
LA MULTI ANI, ALE!!!!
LA MULTI ANI, SARA!!! (CU INTARZIERE)
NASTERE USOARA, ANES!!!!! SI CAT MAI SUPORTABILA!!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
28+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
manumanu spune:
LA MULTI ANI, ALE!!!

ANES, nastere usoara!