*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Ale!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani dragi cozonacei Sara si Ale !
Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi !
si pentru mamici !

Anes nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ale... sa fii sanatos si sa ii multumesti pe parinti.

anes nastere usoara.. si ai grija de tine si de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii saptamanii: Sara, Ale si Ana Teodora! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Anes nastere usoara!!!!!! O sa ne gandim la tine sa decurga totul cat mai bine!

Eli am vazut poza cu papusica ta mica. E dulce foc! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea si de cozonacelul vostru istet!
Nebunica cum se mai simte Victor?

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Ale!
La multi ani, Ana Teodora!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si dragalasi!

Anes, nastere usoara!
Ramo, nu ne spui cum a fost petrecerea?

Mergi la inceput

Am promis cateva poze de la aniversare http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aleinad s-a facut o domnisoara tare frumoasa, Teodora ta! Vad ca a avut doua torturi frumoase, sarbatorita mica. Are niste ochi foarte frumosi si niste gene de papusica mirata. Pup galusca mica!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANIELA, Teodora e superba!! Ce mare si inalta e si ce cuminteee...Si are niste ochiiii.... Mi-a placut bucataria (cum se numeste si unde ai gasit-o? Ma gandesc si eu la ceva similar pt Anastasia de Craciun).

RAMO, asteptam poze si povesti de la petrecere!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

La multi ani cu intarziere pentu SARA si ALE.Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.

Anes . Nastere usoara.

Nebunica cum mai este Victor? Speram ca mai bine. Asteptam vesti.

Ramo speram ca petrecerea Sarei a iesit asa cum va doresti. Asteptam poze cu frumusica sarbatorita.

Aleinad foarte frumoasa Teodora. M-au topit ochii si parul ei. . Sa va traiasca printesa.

Manumanu, daca nu ma insel bucatarii ca cea a Teodorei am vazut la Selgros dar pe la mijlocul lunii noiembrie.

Noi vom face sarbatorile anul acesta fara tati. In cei 10 ani de cand suntem impreuna e prima data cand vom fi departe unul de altul de sarbatori. El va fi in voiaj si se va intoarce probabil pe la sfarsitul lunii ianuarie. Asta e viata si o acceptam cu bune si rele.
Noi vom face sarbatorile cu parintii mei, iar de Craciun mergem impreuna cu alte familii la Vatra Dornei. Abia astept s-o vad pe Lory tavalindu-se in zapada.

O zi minunata va doresc.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Amalia, Manumanu, Lory, multumim din suflet pentru aprecieri!
Manu, bucataria este "Bucatarie Tefal Bon Apetit - Smoby" si am luat-o din selgros la 123 ron, a fost luna trecuta in oferta. Acum am vazut ca sunt alte doua. Ceea ce am urmarit eu a fost baza larga, sa aiba stabilitate. Exista si din cele electronice cu efecte sonore, luminoase sau cu apa reala, dar eu nu le-am considerat necesare.
Teodora a fost/este super incantata de ea toata ziua "gateste" cate ceva.

Mergi la inceput