Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Astazi am aflat de ce Nataly_a_mea face "crize" de bratze, gelozie, jucarie si altele asemenea de vreo 2 zile. In loc de un dinte nou cum credeam, ii ies 4...toti sus... mi-e o mila de ea.

Vorbeati de nefortzatul la masa... sunt de acord atata timp cat mananca cat de cat, dar cand nu mananca deloc...nimic? Si nu vorbesc in situatii de boala sau de iesit dinti, ci asha...de regula. Eu, de exemplu, m-am "luptat " o vreme cu Natalia...nu vroia sa guste mancarea, deci nu se pune problema ca nu-i placea sau nu-i era foame, scuipa intai cu buzele fara sa puna mancare pe limba. Atunci o fortzam sa guste si apoi manca ...destul de ok, rezonabil sa zic.

M-am bucurat si eu o luna in cap de nopti mai linistite, cu treziri doar pt suzete negasite pe pipaite, dar de vreo saptamana iarasi se trezesc amandoua noaptea pt laptic... se mai poate vorbi de puseu la aproape un an?

Si eu vroiam sa le cumpar pt baitza ba scaunele, ba covorash antiderapant...inca nu am achizitizionat nimic si facem baie ori eu ori sotzul cu fiecare din fete pe rand. Este ok asha dar ne ia destul timp. Eu vreau sa gasesc o solutzie sa le balacesc deodata, dar nici scaunelele nu ma incanta, nici covorashul (cica mucegaieste repedepe partea cu ventuzele). Bine, noi si avem in cada nishte excrescentze pe fundul cazii, asha ca nu prea aluneca. O sa ma risc pana la urma sa le las singurele cu jucarii...sa vad ce fac.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Draga de Nataly...pupam sa treceti repede si usor peste invazia asta de dintisori!

Si eu ma confrunt cu 'puseul de crestere' sau ce-o fi...pe langa mufatul de sanchi, avem o masa in toata regula cand trage din tzitzi cu nesat si inghite la foc automat. So, cine stie...chiar o fi un puseu de crestere pana la urma, habar n-am...

Mergi la inceput

E liniste in camera la tati asa ca am verificat sa vad care-i treaba si...surpriza!!! Zgubi doarme de-a curmezisul, iar tat-su pe-o dunga la marginea patului, dar e mandru nevoie mare ca a reusit el s-o adoarma. I-am tras in poza ca-s tare funny, dar nu pot sa v-o arat ca e cam 'sexos' tati cu burta la inaintare si daca vede ca i-am pus asa poza de 'macho' in albuuum, am incurcat-o...

Mergi la inceput

In seara asta nu ne mai serveste nimeni cu ceai si fursecuri? Atunci va invit eu la un compot de cirese dulci si niste danish butter cookies ca-mi plac la nebunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

In seara asta nu ne mai serveste nimeni cu ceai si fursecuri? Atunci va invit eu la un compot de cirese dulci si niste danish butter cookies ca-mi plac la nebunie...

poftesc si eu la biscuitei, macar virtual

buna seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

e rost de mancare?
aici sunt
felicitari lui tati pt adormit zgubilicea
de vreo 2 sapt tati de alex il adoarme...eu ii dau tzitzi si apoi il plasez il preiau cand e adormit si mergem dincolo
multu' de incurajari

felicitari bubu,elefantica si ale1212xa pt primii pasi ai pufuletilor!

felicitari,jiji!

larisel,4 odata?wowwwwwwwwwww

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

mami fericita dintr-o poveste de dragobete,mare dreptate ai!
spor la treaba in urmatoarele zile!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Azi am fost si am taiat motzul finutzului , ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru , a fost dragutz tare.
Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia si Ayanna sunteti scumpe tare, cum aveti voi grija de albumele noastre , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia.
Aseara my little girl a avut program de noapte,tt, foiala, kk, jucat in patutz cu jucriile, foiala, tt, iar foiala , iar tt si de abia pe la 12 si ceva somn - eram rupta , m-am obisnuit ca de la 10 sa ma delectez si eu cu ceva emisiuni, sau sa intru pe net
Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita

Mergi la inceput

Poftim, poftim...este pentru toata lumea! Eu infulic de zor...

MP, te invidiez pentru asa tatic. La noi este premiera si cu siguranta o sa-mi 'ia' ochii multe zile de acum incolo cu ce grozav a fost el c-a adormit-o... Dar adevarul e ca m-am cam complacut in situatie, ba chiar eu l-am invatat asa, ca de cate ori se 'baga' intre mine si zgubi il fugaream la el in pat...so, n-am ce sa comentez!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Azi am fost si am taiat motzul finutzului , ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru , a fost dragutz tare.
Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia esti o scumpa tare, cum ai tu grija de albumele noastre , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia.
Aseara my little girl a avut program de noapte,tt, foiala, kk, jucat in patutz cu jucriile, foiala, tt, iar foiala , iar tt si de abia pe la 12 si ceva somn - eram rupta , m-am obisnuit ca de la 10 sa ma delectez si eu cu ceva emisiuni, sau sa intru pe net
Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita

pui mic

Albumul l-am mutat io alataseara, ca ochisem pozici noi...

Exact asa papa si zgubi, calare pe mine, cu picioarele si fundul pe nasul meu si capul in jos la tzitzi...comedie mare!!!

_

Mergi la inceput

Eu mi-am pus semnatura ca vroiam sa probez raspunsul pentru intrebarea lui Larisel.

E simplu tare sa pui dunga aia, scrii din taste liniuta jos continua si gata...

_

Mergi la inceput