Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna seara buna seara am venit cu un capuccino pentru fete!

lml yannis

noi avem una calda una rece...azi noapte raul a avut chef de joaca....la propriu toata noaptea...intre 2 si 4 a dormit putin si iar veselie....toata ziua am stat in pat pe langa pat......is rupta bucatele

si cea caldaraul a inceput sa mearga singur...l-am si filmat.incerc sa pun fimuletul...si acum tot exerseaza...nu mai vrea mana decat sa se ridice si dai la pas...si merge si se aplauda singure....doamne puiul meu merge

multumim ca ati vizionat pozele si l-ati complimentat pe raulica de la elsi de la mine

pufi frumosi dom'le toti toti

bravoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai baiat mare de acum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee

intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE...

AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE)

ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

iesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dintosu' de jiji/.............ce frumosssssssssssssssssss

Mergi la inceput

good night people!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:

BRAVO -si la mai multi

bubu-felicitari pentru primii pasi....e unul din cele mai frumoase momente din viata

Bea-imi place la nebunie semnatura ta.Parca ma si vad cu nasul lipit de geamul inghetat, privind cum ninge, si explicandu-i puiului meu "Aia sunt fulgi de nea..asa cum esti si tu un fulgusor"...si in casa e cald si bradutul e impodobit....Indata vine...A inceput numaratoarea inversa....In mai putin de o luna!!!!

Oricum sunt sigura ca pentru TOATE dintre noi acest CRACIUN va fi A SPECIAL ONE!!!pentru pufuleti (care de acum au pene ca sunt mari) nu mai spun!

Noi am facut baita...si somn!Maine am sunat mobilizare generala -tot familionul-frate, mama, cumnata...sa fac curatenie generala...ca vine Mos Craciun si nu ne mai aduce nimic daca nu e curat-Asa ma pacalea mama!Asa ca voi avea doua zile naspa tare!!!

O seara buna...si puteti sa va apucati sa-i scrieti lui Mosu'...cred ca lista e lungaaaa!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Felicitari Dece.
lui Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

oo felicitari jijelul

ai dreptate livia cu craciunul....visez de cand eram gravida de craciun......stingeam becurile si lasam doar luminitele in geam si pe pom...ascultam colinde si mangaiam burta si ai ziceam lui raul ca la anul va vedea totul va auzi si mirosi craciunul...atunci il simtea probabil prin mine...eram doar noi 2 in noaptea aia...tati dormea

noapte buna dragele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara!

Ce 'limbarnita' aveti!

Noi avem program artistic...zgubi in rol principal. A dormit pe la 7 stand in fund la tat-su in brate mai bine de juma de ora, iar acum are chef de fugareala. Acum a preluat-o iar tat-su, cik o adoarme el. Sa vedem cat o dura pana m-o striga...

Am citit asa rapid din urma...

CRIS_D (si celelalte fete care va faceti griji ca nu merg pufii in 4 labe)...nu sunt la curent cu nici un studiu care sa vizeze aceasta problema si sincera sa fiu nu prea m-au mai interesat studiile in ultima vreme, mai ales ca in ziua de azi multe se fac asa 'pe banda' si tot auzi si citesti ca nush ce grup de cercetatori a descoperit o chestie, dupa o saptamana vine alt studiu cum ca un alt grup de cercetatori au descoperit fix contrariul. In general cele care ma intereseaza sunt cele argumentate foarte bine si care sunt prezentate la conferintele de specialitate...dar cum despre studiul asta nu am auzit nu pot inca sa-mi dau cu parerea.
Ceea ce stiu eu din cunostintele mele generale este ca mersul 'in 4 labe' nu este unul din punctele de referinta in dezvoltarea copilului, cum sunt de exemplu statul in fund, rostogolirea, coordonarea oculo-manuala si bimanuala si altele (in functie de varsta bebelusului). In general vorbim de o problema atunci cand se asociaza mai multe 'intarzieri' pe mai multe paliere de dezvoltare: gandire, limbaj, psihomotricitate, senzorialitate etc. Este importanta bineinteles deplasarea ca etapa ulterioara a statului in fund, dar -asa cum zicea si Elefantica parca- sunt intradevar mai multe 'metode' de deplasare, nu neaparat in 4. Importanta e capacitatea lor de a gasi 'solutia' care sa le permita sa ajunga acolo unde vor fara ajutor, la o jucarie sau ma rog ce ii intereseaza pe ei la un moment dat...deja ai zis ca Ema se taraste in fund, MP zicea ca se foloseste de mijloace ajutatoare pentru a obtine ce vrea, deci chiar n-aveti de ce sa va faceti griji. Sunt foarte multi copii care sar peste aceasta etapa si trec direct la stat in picioare fara nici o problema, asa ca fiti calme...o sa va surprinda intr-o zi direct cu primii pasi. :)

Chiar ma gandeam citind...ce diferiti sunt pufuletii nostri, unii nu 'merg' inca in 4 labe, iar altii deja merg singuri (apropos, felicitari BUBU, ELEFANTICA, ALE1212XA)...deci nu este o regula. Atata vreme cat nu exista alte 'simptome' care asociate sa ne puna semne de intrebare, n-avem de ce sa ne facem griji.

DECE...felicitari jijelului pentru primul dintzoc. Poate pana la urma toata agitatia din ultima vreme, cu febra etc, a avut si acest motiv la baza. Te asteptai sa iasa, se vedea ceva sau a iesit pur si simplu? Ca eu la fii-mea pe gingiute nu vad nici un semn, nimic, si tare mi-e teama ca nici macar la 1 an si 3 luni, cum i-au iesit scumpicei A. a cuscra-mii, n-o sa-i iasa.

Trimit...merg sa vad cum se descurca tati cu zgubi ca am un stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Astazi am aflat de ce Nataly_a_mea face "crize" de bratze, gelozie, jucarie si altele asemenea de vreo 2 zile. In loc de un dinte nou cum credeam, ii ies 4...toti sus... mi-e o mila de ea.

Vorbeati de nefortzatul la masa... sunt de acord atata timp cat mananca cat de cat, dar cand nu mananca deloc...nimic? Si nu vorbesc in situatii de boala sau de iesit dinti, ci asha...de regula. Eu, de exemplu, m-am "luptat " o vreme cu Natalia...nu vroia sa guste mancarea, deci nu se pune problema ca nu-i placea sau nu-i era foame, scuipa intai cu buzele fara sa puna mancare pe limba. Atunci o fortzam sa guste si apoi manca ...destul de ok, rezonabil sa zic.

M-am bucurat si eu o luna in cap de nopti mai linistite, cu treziri doar pt suzete negasite pe pipaite, dar de vreo saptamana iarasi se trezesc amandoua noaptea pt laptic... se mai poate vorbi de puseu la aproape un an?

Si eu vroiam sa le cumpar pt baitza ba scaunele, ba covorash antiderapant...inca nu am achizitizionat nimic si facem baie ori eu ori sotzul cu fiecare din fete pe rand. Este ok asha dar ne ia destul timp. Eu vreau sa gasesc o solutzie sa le balacesc deodata, dar nici scaunelele nu ma incanta, nici covorashul (cica mucegaieste repedepe partea cu ventuzele). Bine, noi si avem in cada nishte excrescentze pe fundul cazii, asha ca nu prea aluneca. O sa ma risc pana la urma sa le las singurele cu jucarii...sa vad ce fac.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

miremia Haios tare bear-ul. Nici eu nu prea shtiu cum cumperi de pe ebay (vizavi de plati) dar ash fi interesata. Mersi pt pm.

bea Bea, ce pasta ai luat? Eu auzisem de nenedent ca e buna, dar cand am vazut ca e vreo 30 ron 20 ml am zis pas. Eu le spal de curand cu niste periutze cu capat cauciucat (de la dm) doar cu apa.

al3csa Cred ca si fetele mele au avut roseola, deshi medicul de familie mi-a zis ca nu au nimic. Dar lor nu le-au ieshit bubitze, ci doar nishte pete rozalii pe fatza si in spatele urechilor, apoi pe piept si burta si spate. Le-au trecut in mai putzin de o zi. Dar citisem ca pot sa dispara si in cateva ore sau pot nici sa nu apara.

cris.d Care-i treaba cu iaurtul vanilat? E cumparat de-a gata vanilat sau ii pui tu vanilie? Si daca e cumparat are zahar?

mp, danyelana Zapada...wow..... Si mie imi place doar prima si bonus una de craciun, in rest nu am nevoie...decat la munte .

Mergi la inceput

miremia Imi place linia despartzitoare de la semnatura ta. Vreau si eu... Cum ai pus-o?

Mergi la inceput