Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor sa nu ma dati disparuta, dar am de pregatit un proiect pt sambata!

Va pup si abia astept sa recuperez, mi se pare ca am pierdut dicutii faine!

am vazut semnatura lui Bea si mi-a placut..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sa ai spor la pregatit proiectul !

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

subscriu

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

AYANNA, cineva din familia mea, cu faculta de medicina, dar nepractician, a zis ca a citit un studiu cf. caruia copiii care nu se tarasc in 4 labe au probleme si retard in dezv. abilitatilor intelectuale, dar mai ales fizice. A precizat ca se poate recupera "handicapul" prin terapie si mai tarziu, terapie care presupune exact mersul in 4 labe, printre altele...acu'...io nu ma mai apuc sa merg in 4 labe myself (ca-s destul de deshteapta si...merg la sala, asta daca nu s-o pune si statu' capra, dar te intreb pe tine daca ai dat peste asa studiu in munca ta, ca sa stiu cand o "oblig" pe ema la o "roaba" pe aici. Precizez ca tipa a dat peste studiu fiind ingijorata ca propriul ei fiu nu mergea in 4 labe

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

si je vrea raspunsul...alex a descoperit ca mai bine se ajuta de o alta jucarie sa o traga pe cea mai departata sau sa traga de cearceaf si asa sa vina la el decat sa se tarasca...daca nu functzie una din metode,striga "servitorii"...
mi-am luat gandul ca o sa-l vad sa mearga de-a bushilea

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

AYANNA, cineva din familia mea, cu faculta de medicina, dar nepractician, a zis ca a citit un studiu cf. caruia copiii care nu se tarasc in 4 labe au probleme si retard in dezv. abilitatilor intelectuale, dar mai ales fizice. A precizat ca se poate recupera "handicapul" prin terapie si mai tarziu, terapie care presupune exact mersul in 4 labe, printre altele...acu'...io nu ma mai apuc sa merg in 4 labe myself (ca-s destul de deshteapta si...merg la sala, asta daca nu s-o pune si statu' capra, dar te intreb pe tine daca ai dat peste asa studiu in munca ta, ca sa stiu cand o "oblig" pe ema la o "roaba" pe aici. Precizez ca tipa a dat peste studiu fiind ingijorata ca propriul ei fiu nu mergea in 4 labe

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Poftiiiim? Ma duc sa o pun pe fii-mea sa mearga in 4 labe...Piticul a mers vreo 2 luni, sper ca e suficient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna seara buna seara am venit cu un capuccino pentru fete!

lml yannis

noi avem una calda una rece...azi noapte raul a avut chef de joaca....la propriu toata noaptea...intre 2 si 4 a dormit putin si iar veselie....toata ziua am stat in pat pe langa pat......is rupta bucatele

si cea caldaraul a inceput sa mearga singur...l-am si filmat.incerc sa pun fimuletul...si acum tot exerseaza...nu mai vrea mana decat sa se ridice si dai la pas...si merge si se aplauda singure....doamne puiul meu merge

multumim ca ati vizionat pozele si l-ati complimentat pe raulica de la elsi de la mine

pufi frumosi dom'le toti toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

lml yannis

noi avem una calda una rece...azi noapte raul a avut chef de joaca....la propriu toata noaptea...intre 2 si 4 a dormit putin si iar veselie....toata ziua am stat in pat pe langa pat......is rupta bucatele

si cea caldaraul a inceput sa mearga singur...l-am si filmat.incerc sa pun fimuletul...si acum tot exerseaza...nu mai vrea mana decat sa se ridice si dai la pas...si merge si se aplauda singure....doamne puiul meu merge

multumim ca ati vizionat pozele si l-ati complimentat pe raulica de la elsi de la mine

Felicitari !!!!! Asa ceva merita filmat...eu nu am fost pe faza, dar mi-am propus sa recuperez, asa ca in week-end aveam sedinta de shooting ...sau ma rog de filmat pupaza cum merge singura

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

lml yannis

felicitari

si noi mergem singurei, cam 3 pasi de om mare...vreo 10 de-ai lui asa
cand se apropie de ce vrea sa ajunga grabeste pasu, cand nu ma poate se lasa in genunchi...te inteleg, asa ma uit si eu la el si ma minunez..puiul merge singurel

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
Mai intai de toate sa uram asa cum se cuvine micului grec:
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

lml yannis

Felicitari mami, ai deja baiat mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee

intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE...

AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE)

ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee

intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE...

AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE)

ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput