Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

dau buzna peste voi pentru ca vreau si eu parola noua!! pliiz!!

buna seara de fapt...ma duc sa recuperez. dar am vazut poze de pufi dragalasi!!! ca de acolo nu ma sign out niciodata

mama unui pui...Stefan

poftitzi

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

RUXITA OMG ce zi ai avut....si eu care nu am fost plecata mai mult de o ora de langa ema ma plangeam de stres....ooof, sper sa nu mai fie nevoie urand sa pleci, mai ales cand e bolnavior/convalescent. cat despre tratament....cum e kk? din cate ai zis e entero-viroza....deci, de ce antibiotic daca e virus? preventiv? eu nu as da, daca in ultim. 24 de ore a fost clar fara febra, diaree, varsaturi, asta fara tratam...poti suna alt dr? sa va linistiti curand

Mergi la inceput

AYANNA, cineva din familia mea, cu faculta de medicina, dar nepractician, a zis ca a citit un studiu cf. caruia copiii care nu se tarasc in 4 labe au probleme si retard in dezv. abilitatilor intelectuale, dar mai ales fizice. A precizat ca se poate recupera "handicapul" prin terapie si mai tarziu, terapie care presupune exact mersul in 4 labe, printre altele...acu'...io nu ma mai apuc sa merg in 4 labe myself (ca-s destul de deshteapta si...merg la sala, asta daca nu s-o pune si statu' capra, dar te intreb pe tine daca ai dat peste asa studiu in munca ta, ca sa stiu cand o "oblig" pe ema la o "roaba" pe aici. Precizez ca tipa a dat peste studiu fiind ingijorata ca propriul ei fiu nu mergea in 4 labe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Am uitat sa zic ca ninge si la noi dar nu se aseaza.

Tocmai iesisem din baie cu Arthu si cand am vazut pe fereastra ca ninge l-am dus sa vada si el, asa in prosop. Se bucura si radea, cred ca de rasul meu

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

si eu vreau zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor sa nu ma dati disparuta, dar am de pregatit un proiect pt sambata!

Va pup si abia astept sa recuperez, mi se pare ca am pierdut dicutii faine!

am vazut semnatura lui Bea si mi-a placut..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

spor la proiect, mai ca nu te-am dat disparuta.....daca nu scriai mesajul sigur te dadeam......:D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
DANI de Blue_flower e dulce foc cum doarme el cu nasucu' la tzitzi. Sa-l papi, nu alta! Interesanta poza cu trei generatii...

Ca tot ai zis de generatii....am pus o poza cu 4 generatii!!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Superba!!!
Imi provoaca nostalgii...din pacate eu nu as putea face o asa poza pentru ca nu mai am pe niciunul din bunicii mei dragi...

ce bvine ca imi amintiti.....tre sa fac si eu unul, pana mai am cu cine
ca numa o buni mai am,..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

AYANNA, cineva din familia mea, cu faculta de medicina, dar nepractician, a zis ca a citit un studiu cf. caruia copiii care nu se tarasc in 4 labe au probleme si retard in dezv. abilitatilor intelectuale, dar mai ales fizice. A precizat ca se poate recupera "handicapul" prin terapie si mai tarziu, terapie care presupune exact mersul in 4 labe, printre altele...acu'...io nu ma mai apuc sa merg in 4 labe myself (ca-s destul de deshteapta si...merg la sala, asta daca nu s-o pune si statu' capra, dar te intreb pe tine daca ai dat peste asa studiu in munca ta, ca sa stiu cand o "oblig" pe ema la o "roaba" pe aici. Precizez ca tipa a dat peste studiu fiind ingijorata ca propriul ei fiu nu mergea in 4 labe

what? ar trebui sami fac griji ca piciul nu merge in 4 labe? nici cel mare nu a mers si e bn sanatos si fizic si psihic

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cris.d ..stiu nu ma cheama Ayanna si nici nu am vre-o scoala in domeniu, DAR imi aduc aminte ca in ep din Baby Human care era despre mers & co, ziceau ca "expertii" recunosc oficial peste 20 de "metode" de mers de-a busilea, una din acele "metode", exemplificate de ei, daca imi aduc eu bine aminte era cand bebe se "tara", pe fundulet, ma rog mai mult se invartea pana ajungea acolo unde dorea. Asta ca sa stai linistita si sa nu o pui pe mititica de Ema sa faca roaba de pomana ...eu sunt convinsa ca ea deja a descoperit "metoda" ei de "mers de-a busilea" .

Acum daca exista acel studiu si eu as fi curioasa, ca mai cunosc eu cateva persoane care nu au mers in patru labe cand erau mici si ar fi amuzant sa le vad acum . Deci astept si eu cu interes raspuns de la Ayanna

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

roaba???????????sa vezi ivan ce o "robeste"
asa mere daca il tin de picioare de numa............

nu stiou
eu l-am cam pus in premergator destul de mult....apoi nu am mai stat ca se imburda cu el
si a inceput sa se prinda de una alta.............
l-am si tinut si eu destul, ca ii placea foarte mult sa danseze cand simtea ceva sub picioare si eu am fc febra musculara la maini cat el s-a tot dantzalit zile si sapt la sir......si cred ca ajutat si asta

acu nici el nu prea mergea in 4 labe............pe la 9 luni si ceva a inceput, pana atunci s-a tarat ca militarii pe campul de lupta.acu nu il mai ajungi la ce viteza are in 4 labe....:)))

iar azi am fost la plimbare afara tinandu-l de maini si cateoodata numai de o mana............

nu stiu ce sa zic
depinde de copil
de cat de neastamparat sau curios e...nus tiu
sincer.............

nu ii place gummybear
i-am pus aseara, si se uita ca nimeritu' la el noi dansam pe langa el, el nik...

dar in schimb am gasit o piesa care mie mi-a placut foarte foarte mult, si as putea s-o ascult toata ziua....nu stiu care e originala, dar mersi ayanna , ca datoritaz tie am gasit-o................de atunci o tot ascult la maxim............

ui asta

dar odata e gummi bear pe ungureste apoi incepe ailalta................

http://www.youtube.com/watch?v=mOF2AXBk3bA

Mergi la inceput

eu am lasat comentarii la poze in albume.....ca e mai usor asa............:)

Mergi la inceput