Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Azi am fost si am taiat motzul finutzului , ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru , a fost dragutz tare.
Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia esti o scumpa tare, cum ai tu grija de albumele noastre , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia.
Aseara my little girl a avut program de noapte,tt, foiala, kk, jucat in patutz cu jucriile, foiala, tt, iar foiala , iar tt si de abia pe la 12 si ceva somn - eram rupta , m-am obisnuit ca de la 10 sa ma delectez si eu cu ceva emisiuni, sau sa intru pe net
Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita

Albumul l-am mutat io alataseara, ca ochisem pozici noi...

Exact asa papa si zgubi, calare pe mine, cu picioarele si fundul pe nasul meu si capul in jos la tzitzi...comedie mare!!!

_
Mami de strumfita zgubilitica

scuze scumpa, dar vezi ca am editat

Am zis de Miremia ca asa mi-a ramas mie in cap un mesaj al ei ca a schimbat data la albume, chiar asa sa va fi incurcat... semn rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Azi am fost si am taiat motzul finutzului , ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru , a fost dragutz tare.
Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia esti o scumpa tare, cum ai tu grija de albumele noastre , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia.
Aseara my little girl a avut program de noapte,tt, foiala, kk, jucat in patutz cu jucriile, foiala, tt, iar foiala , iar tt si de abia pe la 12 si ceva somn - eram rupta , m-am obisnuit ca de la 10 sa ma delectez si eu cu ceva emisiuni, sau sa intru pe net
Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita

pui mic

Exact asa papa si zgubi, calare pe mine, cu picioarele si fundul pe nasul meu si capul in jos la tzitzi...comedie mare!!!

_

Am zis de Miremia ca asa mi-a ramas mie in cap un mesaj al ei ca a schimbat data la albume, chiar asa sa va fi incurcat... semn rau

pui mic

A, nuuu, Miremia s-a ocupat de ele. Eu doar pe al tau l-am mutat cand mi-am incarcat eu pozicile ca ginisem si la tine pozici noi. Nu e meritul meu in rest!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Danasor, editeaza din nou te rog, ca era corect prima data!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

_

A, nuuu, Miremia s-a ocupat de ele. Eu doar pe al tau l-am mutat cand mi-am incarcat eu pozicile ca ginisem si la tine pozici noi. Nu e meritul meu in rest!

_

vestea buna e ca nu m-am dus de tot la vale

Daria e minunata , toti trei sunteti o familie foarte frumoasa! eu inca nu am bagat-o pe a mea la dus, nu stiu cum ar reactiona, vad ca Daria sta fara probleme, bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia si Ayanna sunteti scumpe tare, cum aveti voi grija de albumele noastre , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia.

pui mic
am vazut poze noi

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna seara buna seara am venit cu un capuccino pentru fete!

lml yannis

noi avem una calda una rece...azi noapte raul a avut chef de joaca....la propriu toata noaptea...intre 2 si 4 a dormit putin si iar veselie....toata ziua am stat in pat pe langa pat......is rupta bucatele

si cea caldaraul a inceput sa mearga singur...l-am si filmat.incerc sa pun fimuletul...si acum tot exerseaza...nu mai vrea mana decat sa se ridice si dai la pas...si merge si se aplauda singure....doamne puiul meu merge

multumim ca ati vizionat pozele si l-ati complimentat pe raulica de la elsi de la mine

pufi frumosi dom'le toti toti

felicitari bubu!

film! film! film!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee

intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE...

AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE)

ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

iupiiii! na-na-na

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:

In seara asta nu ne mai serveste nimeni cu ceai si fursecuri? Atunci va invit eu la un compot de cirese dulci si niste danish butter cookies ca-mi plac la nebunie...

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Eu sunt pe aici. Putin timp ca mai trag de mine putintel.

Noaptea trecuta am stat pana la 2 30. M-am culcat. La 4, Kiti a vrut mufat asa ca l-am luat in pat. Pana la 6 cand s-a trezit tati de Kiti si l-a pus in patut. La 7 iar in pat. La 8 30 trezirea definitiva. Acum e iar in patut. Vedem pana cand. Si eu tot pe baricade . Nu ma las, nene, nu ma las.

si somnic usor!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si eu am mai pierdut vremea un pic pe la calc...acum ma duc la nani

somn usor

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput