Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

vestea buna e ca nu m-am dus de tot la vale

Daria e minunata , toti trei sunteti o familie foarte frumoasa! eu inca nu am bagat-o pe a mea la dus, nu stiu cum ar reactiona, vad ca Daria sta fara probleme, bravo.

pui mic

Pfuai, e inebunita dupa apa...s-o vezi cum sta la spalat pe cap...maica-mea zice ca nu-i de-a noastra, ca cik eu urlam de ziceai ca ma taie.
In schimb si fii-mea urla cand o scot din apa...numa cu foenul o calmez...Si parca ziceau fetele pe aici ca varsatorul nu-i zodie de apa, dar na...

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu sunt pe aici. Putin timp ca mai trag de mine putintel.

Noaptea trecuta am stat pana la 2 30. M-am culcat. La 4, Kiti a vrut mufat asa ca l-am luat in pat. Pana la 6 cand s-a trezit tati de Kiti si l-a pus in patut. La 7 iar in pat. La 8 30 trezirea definitiva. Acum e iar in patut. Vedem pana cand. Si eu tot pe baricade . Nu ma las, nene, nu ma las.

si somnic usor!

Kiti de Miki

He, he...ce nu fac mamele astea pentru puii lor!

Eu eram rea de somn, daca nu ma odihneam noaptea eram morocanoasa si nervoasa a doua zi de numa', dar de cand cu zgubi oricat de putin as dormi tot fresh ma simt. Dragostea asta, bat-o vina!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaaa

haideti la

eu sunt chiauna, Dragos deja e in picioare...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna seara buna seara am venit cu un capuccino pentru fete!

lml yannis

noi avem una calda una rece...azi noapte raul a avut chef de joaca....la propriu toata noaptea...intre 2 si 4 a dormit putin si iar veselie....toata ziua am stat in pat pe langa pat......is rupta bucatele

si cea caldaraul a inceput sa mearga singur...l-am si filmat.incerc sa pun fimuletul...si acum tot exerseaza...nu mai vrea mana decat sa se ridice si dai la pas...si merge si se aplauda singure....doamne puiul meu merge

multumim ca ati vizionat pozele si l-ati complimentat pe raulica de la elsi de la mine

pufi frumosi dom'le toti toti

Felicitari!!!!

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee

intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE...

AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE)

ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Bravoooo Jijel mic si scump.Cine a vazut primu dintisoru?mami sau tatii ca treb cadou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu sunt pe aici. Putin timp ca mai trag de mine putintel.

Noaptea trecuta am stat pana la 2 30. M-am culcat. La 4, Kiti a vrut mufat asa ca l-am luat in pat. Pana la 6 cand s-a trezit tati de Kiti si l-a pus in patut. La 7 iar in pat. La 8 30 trezirea definitiva. Acum e iar in patut. Vedem pana cand. Si eu tot pe baricade . Nu ma las, nene, nu ma las.

si somnic usor!

Kiti de Miki

spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu-i adevarat...doamne in ce ritm se scrieeeeeeeeeee

intru repede SA MA LAUD....REPEDE CA JIJI E IN BAIE...

AVEM SI NOI PRIMUL DINTEEEEEEEEE...( BA CRED CA 2 SAU NR 2 E PT MAINE POIMAINE)

ma duc sa-l spal...manca-l-ar mama pe el de melc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Si acum Buna dimineata si am bunatati la noi in album pentru voi,sarbatoare mare:

AZI UCA FACE 8 LUNITE!!!!!
Ariana,Amaris,Buturel sa fiti sanatosi si ascultatori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineatza

Mama lu' Dragoooos,multzam de cafea si fara comentarii, ca Dragos merge, da? Nik nu mai conteaza

Uca

Bravo, Jiji, bine ca a iesit dintzocu' ala, ca mi-era fricasa nu fii vreun geniu ascuns si ma incerca un profund sentiment de inferioritate....In rest, ne tinem si noi dupa tine, ca ni se pare "accesibil" ritmu': de o saptamana face si Ema kk la olitza si pp cand o pun. Am zis macar ca scapam de kur de maimutza si tot e ok, cand suntem acasa, o pun la oala. BTW. oare de ce Olitza nu pare jucarie intere pt ei? Am asezat-o, dar inainte i-am aratat si...nik. A batut de 2 ori in ea ca-n toba si gata. Hmm, stie ca e de kkt.

Am mai citit si io pe net aseara despre crawling si...ca la toate: unii ca "ce daca", altzii... Cert e ca e in categoria "milestones" (repere importante in dezvoltare, sau cum s-o traduce asta), dar in grupa mare a "deplasatului, de orice fel: mers, tarat pe kur, etc" si devine o grija doar daca se asociaza cu bb care nu sta bine in fund si nu isi intinde mainile/nu foloseste mainile mai deloc....abia atunci e de mers si intrebat sa nu fie vreo CP, doamne fere (parti din creier nedezvoltate, care dau boli/retard psihic si fizic)...dar parerea generala e ca asta cu deplasatul trebuie studiata undeva intre 6 si 18 luni, deci...daca nici nu merge pana la 1 an jumate, abia atunci e de ingrijoarare. dati ignore daca v-am stresat degeaba pe unele, dar eu mi-am alungat un pitic...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna de dimineata!beau si eu o cafea de la ale1212xa

lml uca
lml ariana
lml tudor
lml amaris

felicitari si pufilor plimbareti

si eu stiam ca nu e "piatra de hotar" mersul de-a busilea.....nu e neaparat nevoie sa se deplaseze asa.....pot direct in picioare si nu e bai...am vazut la tv si am si citit pe undeva...oricum cum mamicile noastre tre sa fie relaxate ca doar pufii nostri is cei mai TARI EVER!!!

anastasia ce ochii frumosi si parutul carliontate o frumoasa si mami la fel

iuiii ioana ce poza acolo........tre sa fie buuuun si delicossss.....asa ca ucuta

o zi perfecta sa avem doamnele !

Mergi la inceput