Regasiri (51)
Raspunsuri - Pagina 17
ank999 spune:
Bambo imi pare tare rau
Daca aveati si voi serbarea mai tarziu...
Il pui pe tati sa filmeze tot. la noi era o mamica cu un bb de 6 luni, da a stat mai mult pe la usa ca bb nu avea stare...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Dbunny-hahahahasi la noi ca la voi toate zgariate..numai ca noi avem tv-urile pe perete si in sufragerie si in dormitor...alea au scapat ai masina de facut paine?pot face dulceata din mandarine...eu vreau sa fac din portocale maine avem serbarea...vreau sa merg si dar imi e cam frica cu David sa nu ia ceva de pe acolo...Maya voi ati fost si cu bebelina? |
Si la noi is pe perete, dar ca sa nu ajunga Dani la ele ar trebui puse pe tavan. Masina de facut paine n-am... se vinde p'aci un robot de bucatarie nemtesc numit Thermomix, mi-au facut si mie o demonstratie, e super, insa costa 1000 €!!! o mieeeeeee!! passss.n-au decat sa se strice mandarinele
ank n-am mai vazut poze cu caprita creolina de vro 3 ani!! ar fi cazul sa prestezi neshte poziii, nu?
roxana cum stai cu smotrul&co?
Am impodobit bradutul, a mers f repede ca paco a Pus luminitele si eu globurile. Dani a pus steluta din varf ce-au facut-o la gradi. Bradul alb, globurile si luminitele rosii, beteala rosie si verde, iar steluta galbena de carton Ca nuca-n perete. dar ce mai conteaza e facuta de Dani.
Copy paste un banc primit azi:
ANUNT!! Angajam vanzatoare Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si o prelucreaza:
"Fata draga, noi nu zicem NU la clienti, chiar daca nu avem produsul in stoc... ii aburim, ii amanam..."
Zis si facut - trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: manusi aveti?
V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- de piele, normale.
V: cu un deget, cu 2 cu 5?
- normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- negre, normale.
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, dar - cand sa iasa pe usa - intra val-vartej un tip hiper-furios, cu un colac de buda intr-o
mana si cu o placa de faianta in cealalta:
- Cucoana, uite: asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri: - ACUMA IMI DAI HARTIE IGIENICA????
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
Dbunny super tare bancul .
Pozele de la semnatura au un an si deci ar fi cazul. saptamana trecuta am descarcat aparatu cu poze de anul asta, asa ca in 2-3 saptamani pun. acum fara gluma da dc ajung acasa pe la 19.30-20.00, pana strang ceva, pana fac una alta bag capra la culcare si aia e
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze
aelita spune:
Dbunny pozele sunt facute la Navacerrada,aproape.
manualidades,da,le-am facut eu,cele mai multe cand era Sofia mica.
acum le fac caciuli asa imi tin psihicul sa nu o ia razna,sa mai fac si altceva,seara la televizor.
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Las cateva poze aici. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
tare frumoase printesele
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
dastefa spune:
seara buna
mai fetelor eu daca nu apuc 2-3 zile sa intru mi-e asa greu sa ma apuc sa citesc si sa scriu....
pana mai recuperez, daca mai apuc ,cate ceva trebuie sa spun ca am reusit macar sa vad printesele frumoase ale lui Maya.Cel puti ultima poza cu Ana
azi am zis ca facem bradul .Si nu stiu cum am reusit sa o lalaim ca abia acum se ocupa de el Daria cu Titit.Eu cica pazesc micuta care doarme si nu prea
merg sa vad ce ispravi fac
bamboletta spune:
www.spititout.ro/retete-ilustrate/cornulete-fragede-cu-rahat-spitty/" target="_blank">cornulete fragede
biscuiti spiralati
biscuiti vitralii
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
Dbunny spune:
Aelita ai putea deschide un boutique cu ''delicatessen'' asa finute si delicate mi se par toate
Ce scumpica-i Ana!! asa delicata si surioara cum cresteeeee..
Bambo le-ai facut? probat? ma prind la vitralii aia...joi, probabil
Si fiindca m-a provocat Bambo am pus poze cu ce-am mai bucatarit www.flickr.com/photos/dbunny/5275431396/" target="_blank">aici
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...