Regasiri (51)
Raspunsuri - Pagina 16
angi_m spune:
Salut fetelor.
Bambo, eu la servici am vazut ca se mai iau cu solutie de curatat monitoare... ca si noi mai punem cateodata pixul sa aratam ceva si ne trezim cu monitoarele pictate
Ma intreb cum face "caprita" ta cu "energizante" de-astea
Roxana, dar multe ti-ai propus sa faci. Sper sa si reusesti.
Maya, vrem si noi poze de la serbare.
Iulia inca e mucioasa, insa doarme mai bine noaptea, nu se mai infunda si nu mai tuseste noaptea.
Ieri a fost serbarea. Am trezit-o dimineata la 7 sa o duc la gradinita, a luat-o tanti la 12 jumate si nu am mai culcato pentru ca la 4 trebuia sa fie iar la gradi pentru serbare.
La serbare a fost foarte vesela, a spus rolurile foarte bine, tare si clar. La un moment dat am auzit o mamica la doua scaune de mine: "Asta actrita o sa ajunga"
Au avut mai multe momente: cateva dansuri, cantecele in engleza, cantecele in romana, momentul de poezii legate de craciun, plugusorul, apoi momentul cu personajele din basme. Bineinteles ca la sfarsit a venit Mos Craciun. Cat vorbea Mos Craciun pe-acolo, ea incepuse sa caste pe scaun. Era atat de obosita ca nu a vrut nici poza sa faca cu Mos Craciun. Cand am plecat acasa, a adormit pe drum in masina. Am urcat-o pe scari in brate . Si a dormit de la 7 fara un sfert pana la 9 si un sfert. Cand s-a trezit, s-a ridicat in fund si a spus ca ea nu s-a uitat in plasa de i-a dat-o mosul . Seara am reusit sa o culc pe la 12 jumate.
Poze si filmulete de la serbare sunt aici (pentru cine are rabdare).
Eu sunt racita, ma doare gatul si mi-a intepenit un tendon la gat de nu ma pot misca. Vreau acasa sa zac
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
ank999 spune:
Dbunny noi pe langa caciula punem si fular la gura dimineata (asta e cu proteste, dar e musai). Azi dimineata cand am mers la gradi erau -9 grade, si ieri a fulguit un pic asa ca am mers doar prin iarba cu resturi de zapada si am facut 15 minute (de obicei facem 5 min) ca noi mergem pe jos.
Eu am fost harnica la brad, l-am facut de duminica si terminat luni, da n-am gatit nimic-nimic, asa ca pranzul saptamana asta se ia la mama cand luam copchilul de acolo
Angi nu am sonor la serviciu da am vazut toate pozele. Super iada ta! Si ce frumos dansau1
Ma Erica acum parca a mai scapat de mucii din nas, da se tot incurca in gat, isi drege vocea continuu si tuseste si un pic sec. Sper sa nu o auce tusea rau ca maine avem serbarea si trebuie sa o duc si vineri la gradi ca nu am cu cine sa o las.
Angi multa sanatate
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
Salutare
Am frecat la monitor de mi-au iesit ochii ...inca nu s-a dus de tot se mai vede putin...am sters cu clin pt geamuri
nu mai zic de doua zgarieturi de mai demult facute cu pila de unghii
Roxana-ce harnicuta esti...si eu am sters geamurile sambata...ieri am facut curat prin dulapuri,sertare...sters mobila cu pronto...sambata facem si noi bradul
sa dea d-zeu sa se rezolve cu serviciul
Angi-ce scumpa e Iulia la serbare..bravo
ce m-am distrat cu baietii la box
multa sanatate
Dbunny-si Antonia face mofturi la pus caciula..cu tasu ii merge ii pune gluga...cu mine nu
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
Dbunny spune:
Wow ce bine pronunta Iulia in engleza! felicitarile noastre! si de ce ma rog dansati pe muzica spaniola, ai? un pasito par'alante, un pasito para atras...na lasa ca ai nostrii danseaza pe waka waka. is cateva filme care se incarca prea greu.
angi baga ceva tantum verde spre gat, gargara cu apa sarata, iar pt intepeniturile alea la gat aspirina si comprese calde. Somn la greu
Iote ca bambo a smotruit ecranu' eu tv-ul il mai dau cu spray de sters geamurile si n-are nimic. Ei primii ani mi-a fost frica, la cat m-a costat, as fi preferat sa-mi scot un oki decat sa stric frumusata de ecran, acu...e in rand cu restul casei, masuta sgariata, peretele zgariat, canapeaua zgariata, era culmea sa fie tv-ul ok
am uitat de pozele aelitei, le-am vazut pe cele de la munte(si-am ramas cu curiozitatea unde-s facute) am vazut cele de la mare, cele din octombrie, din septembrie, cele din bucatarie, si cel mai tare mi-au picat ochii-n gura cu manualitatile!! mai gagico, tu tricotezi minunatiile alea pt bebei?
intrebare: am primit o plasa de mandarine de casa de la vecinu'. ce fac cu ele?? in afara de suc proaspat nu-mi vine nimic in minte...vreo idee?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o calda, ca la noi sunt -10 grade si-s inca inghetata.
Bambo tare harnicuta esti!
Dbunny noi mandarinele le mancam asa +suc, da eu am nota1 la prajituri
dani ce face?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
Dbunny-hahahahasi la noi ca la voi toate zgariate..numai ca noi avem tv-urile pe perete si in sufragerie si in dormitor...alea au scapat
ai masina de facut paine?pot face dulceata din mandarine...eu vreau sa fac din portocale
maine avem serbarea...vreau sa merg si dar imi e cam frica cu David sa nu ia ceva de pe acolo...Maya voi ati fost si cu bebelina?
Sarbatori Fericite !!!
mayaione spune:
Bambo eu nu am luat-o cu mine si bine am facut pt ca erau multi raciti si tuseau intruna pe acolo. Poate lua si ea ceva, era si sala mica, riscul mai mare.
ank999 spune:
si dau o cana de cafea.
Noi am avut ieri serbarea, a fost foarte frumos, a tinut vreo 2 ore, milte poezii, cantecele , hore si alte dansuri, plugusoare si alte colinde, totul romanesc, popular, numai in limba romana, toti copii albi si cu argintiu, iti venea sa-i mananci pe toti.
Bambo si la noi a fost foarte aglomerat, si erau si ceva muciosi/tusiciosi. Vacanta se ia parca marti.
La finalul serbarii a venit Mosul, fiemea s-a suparat ca nu i-a dat repede cadoul si nu a vrut sa faca poze nici cu Mosu', nici cu doamnele
bamboletta spune:
Neata
Deci nu mai merg la serbare si sotul zice sa nu merg...eu vroiam sa merg dar decat sa ia ceva de pe acolo chiar acum de sarbatori mai bine stau acasa pe david nu am cu cine sa-l las...la soacra nu...mama lucreaza....
si acum printesita 0-4 ani
Sarbatori Fericite !!!