Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
Leditia spune:
Am intrat special sa-i urez lui aryia,un sincer la multi ani!
Aryia,sa fi sanatoasa,iubita si fericita alaturi de tribul tau.
Doresc multa putere si intelepciune,tuturor celor care sunt incercate in aceasta perioada cu diverse probleme.O sa treceti cu bine peste toate,o sa vedeti.
Noi am luat certificatul de handicap,nu prea am fost in apele mele,parca m-a pocnit cineva in moalele capului..asa ca,am o perioada mai aiurea.
David e bine,e din ce in ce mai vorbaret,ii dau dintii intr-una,nu vrea sa stea pe olita sub nici o forma,dar se joaca cu ea
Eu imi fac planul ca tiganul de ziua lui,de Craciun..
Va pupam si va dorim
o seara minunata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, ARIYA!!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
mara95 spune:
la multi ani, draga ariya!
ledi, esti in gandurile mele, te inteleg perfect!o imbratisare de la noi mare-mare
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bebelusi spune:
Aryia draga mea La multi ani, sa fii sanatoasa ca e cel mai important
Ada nu stiu ce sa zic, dar te inteleg perfect, cred ca cu dusul la gradi o rezolvi tu cumva, in schimb nu stiu cum o rezolvi cu program doar panba la .. Dar de ce doar pana la .? Pup fata si sper sa iei decizia cea mai buna
Dark nu stiu ce sa zic, ca nu imi dau seama exact cum sta treaba pe acolo cu joburile.
Mie imi e groaza de faza cu 600, aseara am citit ce ati spus, m-a luat durerea de burta, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, pentru mine ar fi dezastru in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca in fam noastra venitul meu era cel mai mare.....sper sa ne ajute D-zeu.
Va pup si vb mai multe cand ajung la Sibiu......a am uitat sa va spun ca suntem la Caracal
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRA_LIZA spune:
Ledi...fugi la somn.
Acela e doar un cuvant in dictionar. Noi stim prea bine cine este David.
E Steluta noastra! din partea noastra are certificat de Steluta de Mare. Il iubim! si-l pupam la nesfarsit!
ada_coman spune:
Multa sanatate!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
anna-mama spune:
Neata
Lisa, sanatate multa!
Ledi, nu te mai gandi la ce scrie pe certificat, gandeste-te ca poti sa fii langa David in continuare
Woau, ce de planuri v-ati facut pt ziua licuricilor, super Eu nu o sa fac o petrecere prea mare anul asta, o sa-l serbam acasa cu tort si coifuri si o sa ma gandesc ce activitati sa facem astfel incat pt Vladut sa fie o zi deosebita.
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
yashy spune:
Cu putina intarziere... La Multi Ani cu sanatate si fericire, Ariya!!
Multa sanatate Anei!! Sa treaca repede febra!