Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai iti tin pumnii sa gasesti ceva care sa iti convina. Eu nu imi pot imagina sa stau departe de Ana 8-10 ore,bine ca multumesc lui Dumnezeu ca munca care o am o fac de acasa si daca e sa merg la birou,merg 1 data sau de 2 ori pe sapt cand vine Cristi sa stea cu Ana. Cred ca daca as fi nevoita m-as adapta...dar sper sa nu fiu in viitorul apropiat

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io recunosc ca, dupa 5 ani de muncit de acasa, as fi complet aeriana intr-un birou, cu loc de munca stabil... Nu stiu cum m-as adapta... Io-s genul ala, "lasa-ma sa fac ce stiu, nu ma bruia".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata !

Dark multa, multa intelepciune pt a lua decizia care sa va convina cel mai bine. Nici eu nu as putea sa nu-mi vad familia decat in weekend...Acu si eu sunt intre ciocan si nicovala...ca m-au sunat de la job, sa ma intrebe ce-am de gand. Eu am zis ca imi e imposibil sa lucrez full time si mi s-a propus un part time...Problema e ca programul incepe la 7.30 si nu stiu cum as putea duce fetele la gradinite (ca nu as putea sa le dau in aceeasi parte) sis a si ajung la 7.30. Asta in zilele de marti si vineri, cand tati pleaca la 6 de acasa. Sa zicem ca ma descurc cumva si ajung pana la 8, dar cand e plecat in delegatie, cum fac? Ooofff o mie de intrebari in capul meu si maine ar trebui sa dau un raspuns. Ce fac cand se imbolnavesc? Cum sa pun problema sa obtin program de la 8, pana la max ora 13.00?? Si tot asa ma framant de vineri incoace...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

La multi ani sanatosi si fericiti! Ariya

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani, Ariya, mamica noastra eroina!!!!!!!
sa iti traiasca gasca si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti impreuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, ARIYA!!

Multa sanatate, fericire, bucurii si impliniri!!!

Dragelor, multumesc pentru sfaturi si ganduri bune. Intr-adevar, e o decizie greu de luat, sa renunti la un serviciu, mai ales in perioada de criza! Sunt fericita ca orice as decide am sustinerea sotului si familiei, si ma consider binecuvantata ca am alaturi prietene care se gandesc la noi

Toata dimineata a nins aici... e un peisaj mirific. Pacat ca nu am gasit ieri sanie, ca azi ieseam "pe deal" la derdelus, ma gandesc ca sigur vor aduce saptamana asta in supermarketuri.
Avem la ora 5 bilete pentru "Harry Potter", am aranjat si cu baby-sittingul ("nasii" lui Mister, pe care i-am invitat si la cina dupa aceea), pana atunci vreau sa adun prin casa si sa fac oaresce de mancare (lasagna pentru cina, o supa pentru maine etc) deci... busy-busy

O duminica placuta va dorim

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Spor la treaba Andra si vizionare placuta!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Aryia, la multi, multi ani! pupam tribul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ARYIA LA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA SI EROINA!
SA AI TOT CE ITI DORESTI DE LA VIATA DAR MAI ALES SANATATE!

sa stii ca nu am uitat de pompa
incerc sa reusesc sa pun banii in decembrie
iti scriu PM cand reusesc

ada grea decizie si la tine ... sper sa iasa pasenta cumva ... da cand ii aud pe astia cretini cu ore din astea ma apuca nervii

dark offffffff eu nu stiu ce sa zic ca nu m-as vedea niciodata atatea ore la munca fara copil

CADIA asa cum zice ira pt mine nu mai merita sa faci acasa nimic .... sa stai tu numa in picioarele tuturor ... offffff cam dificil ... asa la restaurant cateva ore si gata ... eu stiu ce vb ca am facut la mese peste mese si dispuneam de logistica cat de cat ... dar ce ramanea in uramaaaaaaaaaaaa ....

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Aryia,la multi ani,multa santate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput