Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
Arriel spune:
Arya Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Ledi
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Naty spune:
Buna!
Noi am mai vazut o data apartamentul ala, tot asa,, nu prea ne-a convins. Am mai vazut inca unul sambata, mai frumos si mai mare (si mai scump) dar parca nici ala nu-mi place tare. Nici unul nu il vad ca fiind al meu
Am mai gasit 3 apartamente, mergem azi si maine sa le vedem si apoi decidem.
Ideea e ca trebuie sa ne grabim pentru ca 1. ne preseaza cumparatorii nostri, de fapt joi vom semna antecontractul (si nu vrem sa ii pierdem si asa de abia i-am gasit) si 2. trebuie neaparat sa aplic pentru credit anul asta.
cadia se va gasi o rezolvare, nu te stresa asa! Pup micutele.
Noi am facut acasa botezul Ioanei (la ai mei) si a fost OK. E drept ca nu am invitat decat familia, vreo 30 de oameni.
Eu ii voi face acasa ziua Nadiei. Parerea mea, dupa multe experiente de petreceri de copii este ca la 2 ani sunt prea mici ca sa li se organizeze cine stie ce party. Nu inteleg nimic, ba unii se si sperie si nu le place. Ioanei i-am facut prima petrecere la un loc de joaca la 3 ani si nici atunci nu s-a dat in vant dupa ea, mai degraba ne-am distrat noi, adultii. De la 4 ani a inceput sa se bucure de petreceri.
La Nadia nu voi invita decat cateva cupluri, nasii, bunicii si cativa prieteni. Oricum, pe 29 decembrie e greu sa gasim invitati disponibili.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Naty spune:
LA MULTI ANI ARIYA!
alinuk noi am fost la o petrecere la Mc-ul ala, a fost OK, Ioana s-a distrat foarte bine, Nadiei insa nu i-a placut, e, intr-adevar pentru copii mai marisori.
Noi i-am facut ziua Ioanei 4 ani la rand in acelasi loc, la reclama - reclama mascata . E scumput dar mie imi place mult, spatiu mare, sunt 4 nivele.
andra eu as incepe imediat sa caut altceva. Daca as avea ceva resurse financiare mi-as da demisia, daca nu, as ramane acolo pana se iveste ceva mai bun.
miere bafta cu apartamentul!
lisa sanatate!
ledi
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
anna-mama spune:
Spune-ti-mi si mie, daca stiti, care este site-ul unde vad si eu bijuteriile lui Bebelusi, ca l-am uitat Multumesc de ajutor!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Arriel spune:
anna http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arriel anna http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/ Mami de Thea Bianca (03.02.2009) www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an Thea creste |
Multumesc
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Aryia cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani! Multa fericire alaturi de familia ta superba!
De cand nu mai fumez nu prea mai petrec timp pe forum, ala era refugiul meu, ieseam la o tigara si mai citeam:))
Am doua saptamani de cand nu mai fumez si ma simt excelent. Am o energie fantastica,iau vitamine, nu mai beau cola, fac sport in fiecare seara ( workoutul de care va spuneam). Rezultatele au inceput sa apara timid dar sigur, burtica a inceput sa se duca. Singura chestie negatva e ca simt nevoia sa mananc dulce in fiecare zi:((
Vreau sa slabesc 10 kilograme si dupa aceea poate ne apucam de bebe2:)) dar intai vreau sa slabesc si sa treaca 6 luni de cand m-am lasat de fumat.
V-am pupat, azi mergem sa discutam de apartament. L-am vizitat in weekend si nu mi-au placut niste chestii, sa vedem dc vor sa schimbe. Frigiderul era alb si noi il vrem negru. De asemenea vreau sa scoata masina de spalat si uscatorul de rufe pt ca ocupa mult spatiu si noi deja avem masina de spalat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Fetelor, va rog ceva, daca aveti timp si chef, incercati sa imi lasati un comentariu pe blogul meu nr. 2? Cel cu felicitarile? E la semnatura...
Vreau sa vad daca merg comentariile, ca nu sunt sigura ca sunt atentionata pe mail asupra lor...
Multumesc!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Porumbita spune:
naty eu as mai cauta; pt piata actuala 160 000 e fffff mult; mai ales ca voi luati credit extrem de mult; vecina noastra a vandut 4 camere la pta muncii cu 85.000
cadia nu te mai stresa ca cine stie cum arata varianta finala
alinuk noi am fost la o petrecere aici si a fost fain http://www.happyplanet.ro/
carmen stai ma linistita!!
dark eu intai m-as autoevalua f serios sa vad dc gasesc ceva mai bun sau dc gasesc pur si simplu; si as incerca sa plec;
miere va tin pumnii sa reusiti
selene foarte frumoase felicitarile; lasa rusinea la o parte ca nu ai de ce, e munca ta
flowerbee eu cred ca e semn
ada nu aveti nici un bunic disponibil sau pe alt cienva care sa duca macar una din fete dimineata?
leditia esti puternica si o stii; vezi partea plina a paharului, avantajele care decurg din certificat si nu certificatul in sine
aryia LMA!!!! ce mai face gasca?
lissa sanatate anei! raceala?
Porumbita spune:
sa va zic si de noi
vineri mi s-a parut ca e un pic mucios da in rest e era in forma maxima
sambata dimineata am plecat bucuresti viena si de acolo cu autobuzul la bratisla;
am fost cazati la un ibis in centru si ne-a placut ff mult; frig, -1 grad da am fost la piata de craciun si am baut vin fier;
am fost la molul lor sa luam rapid ceva de incaltat pt robert pt ca ghetele lui nu au facut fata si ii inghetau ca naiba picioarele;
ne-a placut mult bratislava; centru lor e fain, reconditionat; nu au multe chestii dar e totul intretinut; am fost asa de nebuni si in zona "comunista" (gen pantelimon colentina la noi) si e mult mai aerisita.blocurile reconditionate, spatii verzi intre (l-am socat pe ala receptie cand i-am spus ca am vazut centru, palatele da acum vrem sa vedem si cum traiesc oamanii in mod normal
robert a facut 38 seara si i-am dat panadol;
duminica pe la 11 am luat trenul si la 12:30 eram deja cazati in viena; am fost la Stephan Dom, ne-am plimbat pe Landstrasse si pe ring (avem un hotel f fain pe landstrase pe care l-a prins sotu la oferta, de fapt si biletul de avion bucuresti viena a fost 120 euro dus intors pt toti 3 cu air berlin care nu e low cost - adica am avut si mancare bautura pe zbor si a plecat la ore decente, 8 dimineata)
am continuat sa ii mai dau dim si seara panadol lui robert
insa noaptea mi s-a parut ca nu respisa bine de la muci (desi nu au fost excesivi) si l-am luat cu noi in pat;
pe la 5 dimineata i-amdat nurofen ca ardea;
si am decis ca luni sa raman cu el la hotel si sa se duca doar sotu la Shoenbrunn pt ca eu oricum il viziasem acum 6 ani cand am fost in delegatia cu firma
bun, robert nu avea deloc stare, febra 38 cu 5 dar arata un pic febril la ochi si rosu in oraji
pe la 12 adorme si la 1 cand se scoala ii iau temp (ma gandeam sa ii dau nurofen ca se facem cam 8 ore de la ala de dim) avea 39.5 asa ca m-am panicat;
dat supozitor cu nurofen;
o sun pe irina (sarumana mult ca ai raspuns ); in 15 min R face iau kk moaleee asa ca nu cred ca a apucat supozitoru sa se asimile; ii dau nurofen; in 40 de min ajunge febra 38 si el intra iar la 2:20 si nu mai are chef sa stea deloc ;
pe la 2 si ceva vine sotu si ne tot gandim dc sa il scoatem sa nu din casa;
oricum tr sa ma duc la farmacie sa mai iau nurofen (ca am plecat cu ce era casa si nu ajungea) si sa luam ceva de mancare de regim pt el ; vb si cu irina si la 3:30 iesim pe landstrase;
sotu a intrat cu el in C&A sa se uite de un costum mai gros pt robert (din ala ca de ski) eu ma duc la farmacie
pana am ajuns inapoi la ei robert dormea dus si noi am bantuit prin moll 45 de min
acum (e 8:30 ora locala) topaie pe langa mine si speram sa fie in forma maine (sotul face 30 de ani, eu tot fac misto de el ca scap de corupere de minori ca eu sunt cu 3 ani si 11 lunu mai mare )
dc robert e ok fara febra am planuit sa vizitam Hofburgul si dupa amiaza sa mergem la Donauturm; in genere chestii de vizitat in interior sa nu il tinem pe robert in frig;
asa ca dc aveti timp/chef dati si voi un gand bun sa ne iasa planurile