Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

mama, ce sume se vehiculeaza pe aici pt Mosi...la noi vor fi in jur de 100 de lei amandoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy cred ca la 2 dar iti zic mai sigur luni sau marti. Pe noi ne-a chemat la 1 pentru o repetitie, dar nu mai stiu la cat a zis ca e spectacolul , trebuie sa o sun pe profa sa aflu.

Cu apartamentul... tocmai m-a sunat o agenta, a mai gasit un apartament, mergem maine si acolo.
Din pacate sunt foarte putine de vanzare in zona si eu tin mortis sa fie acolo, ca sa fim aproape de ai mei.

Iar am probleme cu o alunita ... ma mananca de ceva timp; m-am programat la doctor pe 6 decembrie, sper sa fie OK.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8071219-proiectul-legii-asistentei-sociale-sprijin-minim-273-lei-pentru-persoana-fara-venituri-ajutoare-cel-putin-100-lei-pentru-rechizite-indemnizatie-cel-putin-750-lei-pentru-cresterea-copilului.htm?cfnl=

aici nu se confirma zvonul de mai sus

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

SUNT SOCATA,DE CAND AM AFLAT PLANG INTR-UNA

http://stirileprotv.ro/stiri/social/uite-indemnizatia-nu-e-indemnizatia-cum-se-schimba-concediul-maternal.html

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

CE FAC EU DIN FEBRUARIE,DIN CE O SA TRAIM????

Clara face 2 ani pe 27 ian, moment din care voi primi 600 ron, pentru ca am nascut al doilea copilsau ma intorc la servici.
Deci pentru ca nu-mi permit sa stau acasa pe 600 ron o sa-mi opresc lactatia si o sa ma intorc la servici si sa las acasa un copil de 2 luni pe lapte praf.

EU NU-MI REVIN, ASTIA SUNT NISTE NENOROCITI.

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

RALU, bafta cu alunitza si cu apartamentul.

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia, linisteste-te, nu te mai stresa. Poate sunt doar zvonuri, stii ca circula zeci de variante pana sa se ia o decizie. Arunca tot felul de zvonuri care mai de care mai rele ca pe urma lumea sa se bucure de decizia pe care o voteaza ca fiind cel mai mic rau. Asa cum au facut si cand au taiat cei 15%. Asa ca nu-ti mai face ganduri rele, Doamne ajuta sa fie bine. Ai grija de printesele tale sa fie sanatoase si de tine

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Sa va mai spun de noi, sa mai ies din starea sta.

Fetele mele din pacate nu s-au vazut decat 2 zile pentru ca dsoara Clara a facut rosu in gat+tuse + muci asa ca am izolat pe cea mare de Eliza, fiecare la cate un etaj (bine ca sunt 2 fete si 2 etaje)

Va pupicesc, merg sa incep campania BAITA.

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Cadia, linisteste-te, nu te mai stresa. Poate sunt doar zvonuri, stii ca circula zeci de variante pana sa se ia o decizie. Arunca tot felul de zvonuri care mai de care mai rele ca pe urma lumea sa se bucure de decizia pe care o voteaza ca fiind cel mai mic rau. Asa cum au facut si cand au taiat cei 15%. Asa ca nu-ti mai face ganduri rele, Doamne ajuta sa fie bine. Ai grija de printesele tale sa fie sanatoase si de tine

ANNA, esti o dulcica, dar din pacate au spus ca acesta este singurul lucru CERT din toata nebunia si schimbarile pe care vrea sa le faca Ministrul.

Pur si simplu nu stiu cum o s-o scot la capat.

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor se pare ca e veste proasta

se zvoneste ca mamele care cu 12 luni inainte de a naste copilul au fost in somaj, au crescut un copil sau au fost in concediu de boala nu mai primesc 85% ci doar 600lei

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

Nimic nu-i intamplator!

este valabil si daca tatal a fost in CIC? La noi a fost Radu, iese el intru eu...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
33+

Mergi la inceput