Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 15
miereamara spune:
Mie sincera sa fiu imi place sa ma mut:))
In cartierul unde stam pana acum ne-am mutat de 4 ori in patru ani, in acelasi complex de apartamente. Chair vorbeam cu sotul si glumeam, decat sa facem curatenie generala de Craciun, preferam sa ne mutam o data pe an:)) gasim apartamentul luna, varuit, mochetele spalate, totul straluceste:))peretii nemazgaliti cu carioci:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
crisspy spune:
Hahaha, tare asta Miere...super idee
Bafta cu mutatul, sa va fie de bine in casa noua de la inceput de an ...
Crisspy, fericita de Razvi
lisssa_ana spune:
la multi ani tuturor si din partea nostra
din pacate starea Anei s-a agravat,azi mergem la doctor sa vedem ce si cum. face febra la mai putin de 4h de la administrarea medicamentul,alternez 2 medicament,nurofen si tylenol din 3 in 3 ore cate unul. Se pare ca au aparut ceva muci,orice ar fi...sforaie,pe la 5 am luat-o cu mine in pat ca sotul a dat gres cu medicamentul si nu stiu cum a vrut sa il dea ca Ana l-a vomat,deci tot m-am trezit si i l-am dat eu.
Mama de Ana si 8+
Carmen_Marieta spune:
Lissa multa sanatate Anei...
Mara multa sanatate puiutilor.
Patricia te-ai intors de la Caracal? Ce faceti?
Fetelor eu am o tuse urata, si transpir.. (am baut saptamana trecuta apa rece si acum ma doare in gat) de 2 zile beau ceai de ceapa, patlagina si sirop Stodal... ma doare burta de atata tusit..
A si am pofta de chec , si nu pot face ca nu am loc in bucatarie.. trebuie sa scoata radu niste dulapuri sa reamenajeze si pana nu face eu de abia am loc la aragaz sa incalzesc mancarea.., dar sper sa-mi faca mama maine..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
34+
micola spune:
Alinuk, te-am vazut pe realitatea (sau pe antena 3?)..pacat ca nu te-a lasat sa vorbesti un pic mai mult...
am gasit un site interesant, cu chestii de colorat cu personaje din desene animate: http://www.coloring-book.info/
Selene_Bunny spune:
Sanatate tuturor licuricilor bolnavi! Sa se faca repede bine!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
IRA_LIZA spune:
Sanatate Anei, Lissa!
Carmen, exact asa am patit si eu in timpul sarcinii, am racit grozav de la apa rece bauta repede. Ce-am mai tras o saptamana! si era vara, cald. M-am dres numai cu sirop de pin si ceaiuri.
Mai fetelor, nush ce e cu Eliza, de vreo sapt face kk mai des decat de obicei. De 5-6 ori pe zi. Mai putin cantitativ, normal k si consistenta (deci nu pare diaree), insa cam prea des. Poate sa fie de la Mucosolvan?? ca altceva nu-i dau.
alinuk spune:
da, am reusit sa ma intorc cu o zi mai devreme de la munte pentru a merge la aceasta emisiune
07.00 / spun ca reprezint As MAME si comunitatea DespreCopii
11.03 / ii cer dlui deputat sa ne lamureasca in leg cu economia care s-ar face: procentul de 0.4% din pib (cat spunea azi dl botis) si sub 0.1% din pib cat erau calculele anterioare (facute tot oficial)
11.56 / propunem construirea unei infrastructuri care sa sustina astfel de masuri, apoi initierea unor legi in directia asta
dau ex gabrielei (elara de pe forum de aici) si il rog pe dl deputat sa ne ofere un raspuns la intrebarea: 'ce va face aceasta mama daca de la 01 ian ar trebui sa se intoarca la serviciu'
13.07 / la aprecierea politicianul cum ca de maine se pot taia iar salariile bugetarilor cu nu stiu cat.... ii raspund ca imi vine sa zambesc amar la ideea ca suntem tratati ca un calup din care se pot taia felii si da la o parte, la ideea nesigurantei zilei de maine, si intreb retoric daca aspectul emotional si psihic a fost luat in calcul in aceasta ecuatie..
16.00 ma revolt Vis a Vis de confuziile create de diferite mesaje pe tema variantelor de masuri, confuzii care pot aduce neplaceri emotionale, psihice mamelor, femeilor insarcinate..care se afla in sit delicate (ii invit pe invitati sa-si intrebe mamele, fiicele, surorile, etc cu Siguranta si ele s-au aflat in astfel de situatii)
23.10 / dl deputat spune ca nr nasterilor de anul acesta e la fel ca cel de anul trecut / imi vine sa rad si spun ca e firesc, caci mamele ramasesera insarcinate cu 9 luni inainte
25.25 / intrebare daca intrarea din cic1 in cic2 presupune limitarea venitului la 600 lei in loc de procent din media veniturilor
27.40 / se discuta despre perioada, si spun ca lasarea optiunii alegerii pt fiecare mama e cea mai corecta masura la ac moment
29.15 / intreb daca s-a facut vreo corelare intre prg mamelor dupa intoarcerea la serviciu si modificare codului muncii cu masura de 12h/zi lucru
46.14 / spun ca imi doresc sa-mi cresc copiii intr-o romanie cu un Viitor si ca sper sa fie responsabili oamenii care iau decizii asupra acestui fapt
si intreb retoric din nou...de cine vor fi platite pensiile peste 20 de ani? pentru politicienii de azi? tocmai de acesti copii!
49.10 / interventia dnei ionela danciu - mama de tripleti (imi cer scuze, am fost ft impresionata de mesajul ei considerand in acelasi timp ca ceea ce a transmis dur nu poate fi o solutie la problema cu care se confrunta: ii inteleg revolta si ii doresc ca dzeu sa o ajute in lupta ei!)
56.30 / invit mamele sa intre pe asociatia mame si pe desprecopii pt a lua initiative si a sustine mesajul cum ca ...dorim o romanie cu un Viitor pt copiii nostri
imi serbez Anducul acum si nu pot zabovi sa va scriu mai multe...si din culise
revin mai tarziu
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Arriel spune:
Moaaamaaa, ce de sarbatoriti azi!
La multi ani Andreelor si Andreilor!
La multi ani Yashy!
La multi ani Koruccia!
Multa sanatate puiutilor mici bolnaviori, sa va faceti bine repede. Gravidutelor Carmen si Cami, aveti grija de burtici, mai e putin pana nasteti
Cristi e mortal Carol cu machiajul, am vazut si pozele, e un scump
Pupici la toata lumea, fug sa-mi iau broscutza acasa ca am lasat-o azi la mama si eu m-am plimbat prin magazine.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
bebelusi spune:
In primul rand Alinuk, imi cer mii de scuze ca am vb azi la tel despre emisiune si eu ca o nesimtita ce sunt nici nu ti-am spus La multi ani pentru ANdu, sa traiasca si sa fie sanatos ca e cel mai importantm, restul le rez noi
Carmen m-am intors de la Caracal azi, sunt obosita moarta, bebe e agitat tare, Vladut la fel si imi e somn de mor
Fetelor gandaci avem si noi, nu stiu cu ce sa dau sa nu il afecteze pe Vlad, ca dobitocii de noi nu ne-am dat seama sa dam cat am fost plecati de acasa.
nu mai stiu ce am mai vrut sa spun...
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"