Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Alinuk, scuze si din partea noastra, pur si simplu nu am facut legatura ntre Andu si Sf Andrei. Eu ti-am spus si alaltaieri la telefon k sunt cu mintea putin scuturata de-o vreme incoace...

...deci, multi, multi ani, Andu, sa cresti mare, sanatos, sa traiesti inconjurat de toata dragostea si sa fii atat de mandru de mami a ta care poarta in ea vana de luptator. Si la fel sa fii si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR NOASTRE! SANATATE SI FERICIRE! SI GRIJI PUTINE!

Alinuk, imi pare rau ca nu am vazut emisiunea sau interventia pe care ai avut-o. Sustin si eu, chiar daca m-am intors la servici si nu cred ca voi avea un bebe prea curand, pastrarea CIC pentru 2 ani.

Teama mea cea mare este ca vor da fara multe din mamicile care se vor intoarce din CIC. Iar acei 500 lei stimulent pentru intoarcerea la serviciu vor fi dati unor bone. Dar bonele nu costa doar 500 lei, deci nu vom sta nici cu copiii si nici bani nu vor fi in plus, poate doar in minus.

Ce mai vremuri traim...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pat, ira, flo
ce aveti mai
stati linistite!

noroc cu Anducul ca a invatat sa spuna ca-l cheama 'andei pedecu'
altfel nici noi nu stiam ca Andu ar avea fo legatura cu Andrei

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI YASHI!!

LA MULTI ANI KORUCCIA!!

LA MULTI ANI ALEXANDRU de STEFANIAL!!

LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi numele, mari si mici

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, sa se faca bine repede-repede!

Multumesc frumos tuturor celor care s-au gandit la mine si mi-au dat un sfat.

Naty, spor la vazut apartamente. Cand e vorba de cumparatul unui apartament/case merita gandit de 2 ori si "cercetat" bine. Mult succes sa gasiti apartamentul ideal.

Miere, deci anul nou va va prinde in casa noua! Super! Mai ales ca, vorba voastra, totul va fi curat, lustruit si pus la punct!

Cristi, total Carol, nu are gusturi proaste. Daca Clinique e bun pentru mama, e bun si pentru bebe Ma bucur mult de tot ca bebe mic e bine cuibarit in burtica si ca inimioara bate atat de frumos! Sarcina minunata sa ai si totul sa mearga bine!

Bebelusi, bine ati revenit de la Caracal.

Alinuk, felicitari pentru tot ceea ce faceti, tu, organizatia MAME si restul mamicilor! Mult succes!

Crisspy, din pacate nu pot sa-mi iau concediu de odihna Abia am primit libere zilele dintre Craciun si Anul Nou. Aici nu exista concediu de ingrijire a copilului bolnav, asa ca acum 2 saptamani, cand Mister a fost bolnavior, a trebuit sa-mi iau concediu de urgenta ("emergency leave"). Iar cu programul de acum pur si simplu nu ne vom putea descurca, adica atunci cand eu voi lucra pana tarziu si tati va fi retinut la spital nu va fi cine sa-l ia pe Mister de la childminder. Asta pe langa restul "buclucurilor" adica sa nu-l vad deloc pe Mister, plus "baladatul" prin targ la miezu' noptii de una singura (autobuz am unu' pe ora, iar taxiul in fiecare seara m-ar costa cat nu face, iar cum bebe doarme tati nu poate veni cu masina sa ma ia).
(Apropos de joburi, chiar azi mi s-a oferit un temp job care din pacate trebuie inceput de luni... deci iese din discutie. Dar partea buna e ca joburi sunt, sigur o sa-mi gasesc ceva si eu )

Mai oameni buni, la noi e o zapada de poveste, Scotia e toata o ilustrata de iarna. Drept ii ca traficul e dat total peste cap, totul e inzapezit... dar macar e frumos si alb totul.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

O ultima intrebare inainte sa ma duc la somn: fetelor, de unde pot sa-i iau Elizei cercei? modele mai putin obisnuite, ma refer. Aur. Cev apt varsta ei. Ma agaseaza rau de tot astia pe care ii are, ceilalti in forma de pisicutza i se deschideau in permanenta asa k i-a luat nasa ei pe astia, insa, sincer, nu-mi plac si abia astept sa-i schimb.

...astea fiind zise, inchid, va pup, ne "vdm" maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ira cauta un model care iti place si sunt f multe bijuterii unde iti fac la comanda

la sabrini de ex

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata fetelor

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 34 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

La Multi Ani!!!

Sunt happy ca l-am convins pe sef sa ne dea drumul pe la 2, asa ca o sa am restul zilei de petrecut cu Razvi

Cateva pozici cu Tzumpi

trupa

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani!!! Romania!

Super pozele cu Tzumpi Ce mare e, parca s-a mai inaltat, nu? Masuta si scaunelele sunt din Ikea? Acusi pleci acasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput
Mergi la inceput