Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Ahhh...am uitat sa va spun ca ieri A. si-a spart buza la gradinita, m-au chemat, i-a curs mult sange dar din fericire nu si-a ciobit nici un dinte.
Selene gandaci avem si noi:)) niste chestii imense, nu am vazut in viata mea asa ceva, au cam 4 cm lungime si sunt maro, oribili. A...si odata am gasit un paianjen cat pumnul meu de mare la usa dormitorului unde era Aidan, am inebunit, am strigat la sot sa aduca un pantof sa il omoare si el a venit cu papucelul lui A. care era jumate din oratania aia
Ira, lui A. nu i-a placut masajul, f rar apuc sa ii dau cu crema pe piele.
Anuc multa sanatate, sa te faci bine repede!
Naty bafta la gasitul unui apartament care sa va placa!
Porumbita, sanatate lui Robert, ce frumos ca v-ati plimbat!La multi ani sotului!
Aici a venit toamna, in sfarsit, cu frunze rosii, galbene, maro...cu miros de frunze arse in curti, ce mai...o splendoare, cat de mult am asteptat-o!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
mara95 spune:
multumim pentru urarile de sanatate.viroza respiratorie au luat-o amandoi de la fetita unor prieteni.flavi mai usor, andru mai rau. pentru ca fetita tusea jumatate de ora , noi, la primele semne de boala ne-am dus la medic.ne-a zis ca nu prea ar fi cazul de antibiotic , dar ne-a dat. si uite ca acum se manifesta urat, temperatura, azi noapte avea frisoane, nas infundat, incat se trezeste mereu, marait, si tuseste productiv.dar sper s ao tin in frau.la felvi se manifesta mai usor.
masaj dupa baie nu am precticat la niciunul, in schimb andru abia acum i-a descoperit gustul.o dam pe flavi cu ulei de masline ptr dermatita si atunci ia si el pozitia de masaj.daca uiti, iti aduce sticla cu ulei din bucatarie. e tare haios ca imita tot.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
IRA_LIZA spune:
MIere, Eliza si-a spart buza de vreo 2-3 ori pana acum, o data destul de rau, de-a ramas cu boticul umflat vreo zi si jumatate. Da, e spectaculosla genul asta de lovituri, zona e puternic vascularizata si curge o gramada de sange. La prima lovitura ne-am speriat rau de tot, la a doua mai putin si tot asa. Oricum, de fiecare data primul gest a fost sa-i deschid gura sa vad daca sangele nu e din cauza vreunui dinte rupt si, daca am constatat k e doar ("doar", auzi!! ) buza sparta ne-am mai linistit...
Ce ciudat la voi cu inchirierea, ma mir de cand ma stiu cat de mult tin romanii sa fie proprietarii propriilor case si cat de putin tin americanii si multi altii. Eu, una, clar sunt din categoria "proprietarilor", nu stiu daca aparea Eliza in cazul in care nu aveam casa mea, nu sunt sigura k as fi avut curaj... vezi, moduri diferite de a privi lucrurile...
IRA_LIZA spune:
Mara, sanatate baietilor! Eliza duce raceala pe picioare bine-merci, febra nu face si e activa la maxim, doar k tuseste din cand in cand si muceste. E adevarat k de vreo 2-3 luni am inceput sa luam Propolis C cu echinaceea...
Mai nou s-a invatat sa sara intr-un anumit fel in patul din dormitor, nicxi nu stiu cum sa explic: isi ia avant, isi arunca piciorusele in fatza si aterizeaza in fund
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRA_LIZA Anuc, ti-am dat SMS ieri! ti-ai schimbat telefonul? k ma chinui de 2 zile sa te sun! Insanatosire grabnica! stiu cum e o indigestie pe timp de sarcina, eu am patit-o fix in ziua in care s-au intalnit fetele in Mallul din Dr Taberei, ce rau mi-a parut k am ratat intalnirea aia!! Selene, inlocuieste matuira cu un aspirator bun. Astfel, praful nu mai e starnit k la matura, ci absorbit in intregime. Pt gandacei - Regent, insa ar trebui sa plecati de acasa cateva zile. De ex un we la mama ta. Izolati f f bine tevile si orice intrare in casa - usi, ferestre. Daria la cat se trezeste dimineata? altfel, e normal sa i se fi scurtat perioada de somn de la amiaza, si Eliza e la fel, 1,5-2 h maxim. Daca trece de acest interval o trezim noi. Noi mergem in parculet cam pe orice vreme, in afara zilelor cu vant puternic, nu o supara ploaia (slaba)/frigul (moderat), ba chiar ii fac f f bine. Seara la baitza o las sa se balaceasca mai mult, o oboseste si doarme beton. Apropos, voi le mai faceti copiilor vostri masaj dupa baitza? sau am ramas noi singurele? nu vreau sa renunt la acest obicei, nu mai enumar avantajele masajului k stie toata lumea. Numai k sunt seri in care nu are rabdare, asta cand sunt eu in pana de inspiratie si nu-i dai sa mestereasca ceva. Ira, mamica Elizei (3 ianuarie 2009) |
Adica sa aspir si in bucatarie? La asta nu m-am gandit...
Regent nu se mai fabrica, am luat ceva similar, am dat in august, cand am fost in concediu, fara niciun rezultat, gandacii zburda in continuare.
La mama nu mi se renteaza un week-end, IRA, nu ca nu mi-ar placea, dar ar trebui sa plec vineri seara, sa fac 13 sau 15 ore, cate sunt pana acolo, sa ajung sambata la 4 dimineata, si duminica dimineata sa plecam inapoi, daca avem cu ce. Plus ca ne costa drumul, dus-intors, 320 de lei.
La 9.30 se trezeste.
Se intampla sa fie maraita daca nu doarme cum trebuie la amiaza. Ieri am dus-o in pat pe la 14.30, a adormit la 15.10, la 16.40 era in bucatarie, eu faceam mancare, a inceput sa traga de mine, sa ma joc cu ea, sa stau cu ea, si n-am putut. Pe urma mi-a cerut rodie, i-am spus ca nu mai mancam rodie, ca mancase pe ziua respectiva una intreaga. A cerut masline, i-am curatat masline. A mancat doua-trei bucatele si acolo le-a lasat, le-a imprastiat pisica prin bucatarie. Pe urma a vrut suc. I-am facut suc, a baut putin si acolo l-a lasat, pot sa-l si arunc.
miere, eu m-am saturat de ei! Nu mi-e frica sa-i omor, ca am omorat o droaie de scarbosenii, dar raman in cap cu imaginea ca au contaminat totul! Ca vin din canal, unde se scurg toate porcariile si resturile...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
IRA_LIZA spune:
Da, Selene, si bucataria si balconul si baia, tot! o sa vezi singura k e cool de tot. Alta treaba cu aspiratorul!
Regentul vad k l-au rebotezat "Regesc", dar tot ala e. Noi am gasit pe la Pta Domenii, am dat la garsoniera lui Marian in octombrie dupa ce-am terminat zugraveala (ala fiind un bloc cu ghena) si am scolit-o si pe fata care sta acum acolo sa dea macar 1 data la 1-2 luni (ea neavand animal de casa sau bb mic nu are de ce sa plece de acasa).
OOps, sorry, de ce retinusem eu k stai mai aproape de ea??
Leditia spune:
http://community.webshots.com/album/579217079QASIiu
Anuc,imi pare teribil de rau pt situatia asta de scaderea indemnizatiei asa drastic si a timpului petrecut cu bb,mai ales ca bonele sunt enorm de scumpe,iar crese nu exista :(
Miere,felicitari.Nu am fost pe faza,e tot acolo apartamentul?L-ati cumparat?Sau va mutati cu chirie in unul mai mare?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
miereamara spune:
Ira, sa stii ca sunt multi proprietari si aici, numai ca la noi nu renteaza inca sa cumparam nimic pt ca nu mai stam in orasul asta decat maxim un an. Bine, nu avem nici bani acum, LOL!
In maxim 3-4 ani vrem sa ne cumparam si noi o casa, dar vrem sa fim siguri ca o sa fie in orasul unde ne vom stabili (Seattle or Washington DC).
Ledi, David e un scump, ce dragut e cu caciulita aia!
tot cu chirie ne mutam.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Ira, sa stii ca sunt multi proprietari si aici, numai ca la noi nu renteaza inca sa cumparam nimic pt ca nu mai stam in orasul asta decat maxim un an. Bine, nu avem nici bani acum, LOL! In maxim 3-4 ani vrem sa ne cumparam si noi o casa, dar vrem sa fim siguri ca o sa fie in orasul unde ne vom stabili (Seattle or Washington DC). Ledi, David e un scump, ce dragut e cu caciulita aia! tot cu chirie ne mutam. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Daa, stiu usurinta cu care se muta dintr-un loc intr-altul americanii, ma paste, asa, o invidie mica fata de acest fel de-a fi, fata de o asemenea adaptabilitate. Eu ma gandesc cu groaza fie si cartierul sa-l schimb, m-am obisnuit asa, cu avioanele deasupra capului, cu lacul langa noi, cu stradutele, cu pepiniera de peste drum. E lumea mea de care m-am legat in acesti 20 de ani, ii stiu sunetele, mirosul, mersul anotimpurilor, felul in care bate vantul. Culmea, de oameni m-am apropiat acum, de cand o avem pe Eliza, deci nu comunitatea m-a legat de locul asta, ci locul insusi.
IRA_LIZA spune:
Wow-wow-wow, unde e IrinaC??? sa ni-l dea pe Andrei la pupat, exact pe el il uitasem! LMA, Andreita!