Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
crisspy spune:
'Neata,
Tzumpi mic si scump
Alexandru Stefan
ANDREILOR si ANDREELOR
YASHY si KORUCCIA
Corina te asteptam pe la noi...ce mai face Caterina?
Porumbita sotului si distractie placuta in strainezia ...sanatate multa lui Robert .
Naty sper sa fiti impacati cu alegerea facuta...si mie mi se pare enorm 160.000 Euro, poate acum 2 ani era un pret bun pentru zona aia, dar acum este enorm (cel putin pentru mine). Noi inca nu ne-am hotarat daca sa ne bagam la 4 camere sau nu, asteptam sa vedem daca mai apare si un alt bebe in peisaj si vedem atunci. Ma sperie tare gandul ca o sa platesc o viata intreaga, dar daca nu se poate altfel asta e, o facem si pe asta.
Dark sper totusi sa iti poti gasi un alt job care sa-ti permita sa stai cu Mister mai mult, insa nu renunta pana nu gasesti altceva. Nu poti sa-ti iei concediu de odihna si intre timp sa mergi la interviuri?
Cristi ma bucur ca samburel este acolo unde trebuie. Tare scump Carol !
Cami stai cuminte si odihneste-te. Mama ta nu poate veni la tine pana nasti sa te ajute cu Antonia?
Lisa cum mai e Anusca?
Bee o imbratisare calda de la mine ...Dzeu are planurile lui pentru fiecare dintre noi, numai putina rabdare si o sa ti se implineasca si visul.
Selene felicitari pentru felicitari, sunt tare dragute...
Ada sper sa gasesti o cale de mijloc cu jobul, te cred ca e tare greu fara nici un ajutor .
Sanatate multa lui Andru si Elizei
Eu sunt un car de nervi ...cica lucram maine de 1 decembrie . Mor de ciuda ca tocmai d'aia l-am adus saptamana asta pe Razvi la Buc ca azi era ziua lui si maine aveam liber (in mod normal) si as fi stat si eu cu el mai mult. Asa vin la birou si frec menta pentru ca nu se intampla nimik (anyway acasa am net si as fi putut rezolva orice problema care ar fi aparut)...Imi vine sa-mi impusc sefii astia imbecili care nu se gandesc decat la ei .
gascha, o zi frumoasa sa aveti
Crisspy, fericita de Razvi
Leditia spune:
Porumbita,nu ai nici un avantaj sincer ..ca-mi prelungesc eu CIC-ul,dar pot alege sa fiu si asistent personal,deci tot asa..si-mi scade oricum la 450 ron.Mai scade si alocatia ca face 2 ani...si nu stiu sigur daca ma voi putea intoarce la munca si cand va face el 3 ani..ca sunt multe la mijloc.
Sanatate multa lui Robert. Si la multi ani sanatosi si fericiti sotului.
Naty,spor la gasirea unui ap pe sufletul vostru.
Cristi,haios rau Carol.
mara,sanatate lui Andu.
Ira,sanatate Elizei.
Miere bafta si tie cu apartamentul..cred ca-s in urma cu vestile,ca abia ieri am vazut ca ai scris de asta.
Stafania,sa-ti traiasca Alexandru.La multi ani!
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi onomastica
Adina
Corina
Sanatate multa va doresc,sa fiti iubite si fericite.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Anuc spune:
Neata fetelor!
La multi, multi ani Andreelor si Andreilor!! Nu-i nominalizez, ca sunt multi. Printre ei si Filip al meu pe care-l adora mami!
Multumesc de intrebare Ada , sunt asa si asa...de cateva zile ma simt tare nasol, am mancat ceva ce nu mi-a priit cred, am niste crampe la stomac de mor, de 2 zile mananc numai paine prajita si tot degeaba...N-am luat nimic si cred ca trece mai greu.
Sunt ff suparata si mahnita din cauza legii asteia cu concediul maternal...Pe mine ma va afecta de 2 ori....intru dintr-un cic in altul si cred ca voi sta pe 600 ron...cu 3 copii si scazandu-mi venit asa tare, nu va fi un vis...plus ca nu stiu ce-o sa fac cu ei, cu cine-i las, etc...
Sunt furioasa pe idiotii care ne conduc si care si-au marit bugetul de cheltuieli pentru la anul....adica iau de la fraieri si ei isi vad de treaba...
Porumbita, sa veniti sanatosi si distractie frumoasa!
Naty, imi pare rau ca nu s-a finalizat cu apartamentul cel mare si frumos, dar poate ca DD are alte planuri si veti gasi ceva si mai si...si poate mai ieftin.
Mami de Ioana, Filip si 25+
Naty spune:
LA MULTI ANI YASHY si KORRUCIA!
LA MULTI ANI PENTRU IERI LUI ALEXANDRU - STEFAN, al doilea licurici al nostru!
crisspy si noi lucram maine. Eu insa mi-am luat liber ca sa merg cu Ioana la spectacol.
Nu-mi raspunde profa de balet dar in principiu spectacolul e la 2, noi mergem la 1 pentru repetitii.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
micola spune:
La muulti ani Andreelor si Andreilor!!!!!!!
La muulti ani Alexandru Stefan!!!
La muulti ani Yashysi Korrucia!
Crisspy, poate se razgandesc si va lasa si pe voi maine acasa
Porumbita sanatate multa lui Robert si La multi ani sotului!!!
e aiurea in excursie si cu copilul bolnav..asa am patit noi vara trecuta, la caiulata...ce sa-ti mai arda de distractie cand Alexu avea diaree?....Cum mai e Robert?
Naty sa luati cea mai buna decizie!
Dark , bafta si tie in luarea deciziei cu jobul
Cami odihneste-te; asculta drul! explica-i Antoniei ca mami are bebeb acolo si nu o mai poate ridica pna nu iese bebe
Cristi sa fie bine bebe in continuare. Carol cuminte si frumos! Mie mi-a fost teama sa-l pun pe Alexu in patutul de la spital...sa nu cada din el, ca era salteaua destul de sus...
Ada bafta si tie in luarea deciziei cu jobul! sa fie cum e mai bine pt voi.
Selene_Bunny spune:
Io o iau pe ulei...
M-am saturat de zona asta si de gandacii ei!
Maturam in bucatarie, Daria varsase de dimineata glicerina dintr-un flacon de crema de maini, dupa care rasturnase si un pahar cu chibrituri. Asta pana am fost eu la baie si inapoi.
Gresia e neagra de mizerie, ca de obicei, nush ce kkt de gresie e, ca parca stai intr-o balta cu noroi.
Si ma apuc sa matur si vad ceva ce semana a jumatate de maslina de-aia neagra, mare. Si dau s-o matur, si maslina face picioare si se transforma intr-un gandac mare si negru, care o zbugheste sub frigider. M-a pocnit plansul, nu mai am chef nici sa matur, nici nimic. Daria in sosete in bucatarie, vroia si ea sa stranga chibriturile, sosetele negre de mizerie. Nu sta deloc singurica, degeaba ii spun ca am putina treaba si vin imediat. Nu suporta papucii de casa, de multe ori, nici sosetele.
Suntem si noi in "criza de 2 ani" sau cum i-o zice, somnul ei de 4 ore s-a transformat treptat, acum doarme maximum 2 ore, ii ia mult timp sa adoarma, ieri a fost maraita ca a dormit doar o ora si-un pic, si am dus-o mai repede la culcare seara, n-a avut chef de somn si l-a enervat pe ta-su la culme, asta urla la ea "culca-te acum!!!" si asta raspundea "n-am chef".
Imi sare tandara din nimicuri, ridic tonul, urlu, Doru e si el nervos ca nu mai avem deloc timp de noi, nu mai avem intimitate, numai Daria, Daria, Daria. Aseara era turbat de nervi.
In fine...
LMA tuturor celor care poarta numele de Andrei, Andreea, Alexandru, Alexandra, Andru, Andra!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
miereamara spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf Andrei!
La multi ani, Alexandru! Sa cresti mare, sanatos si fericit!
La multi ani, Yashi si Koruccia!
Aidan e bine multumesc de intrebare Carmen! Chiar ma gandeam ieri, au trecut trei luni de la operatie si nici o infectie la ureche, performanta!
Are niste cuvinte in vocabular:)) cool, wow si nice. Cand ii place ceva incepe Wow, this is soooo cool, ohhhh, nice, cred ca le-a auzit la gradi pt ca noi acasa nu le folosim neaparat.
Revin, tb sa ma pregatesc de servici.
A....se pare ca ne mutam pe 31 decembrie:)), ne prinde Anul Nou in casa noua.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
IRA_LIZA spune:
Apropos de cuvinte: aseara la baita, ma roaga Eliza sa las apa sa curga pe "robi-yee" (robinet); azi inainte de masa ne roaga sa-i punem sa vada "sssooby-dooby". Ce-o fi aia? intr-un final ne-am prins: "cartea junglei". Ce e f haios e faptul k Eliza e peltica. Se mai intampla si accidente prin vocabularul ei: a plecat 3 zile la bunica-sa si, la intoarcere, o vreme, n-a mai pronuntat corect "aici", ne-a tot innebunit cu "aicea".
Azi am scos-o in parculet, cu orice risc, nu mai iesise in casa de vineri, am considerat k am izolat-o destul. Slava Domnului, parcul era gol. Straniu, afara n-a tusit deloc.
yashy spune:
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine si de aici si de pe FB!! Mi s-a umplut inima de bucurie cand am vazut atatea urari... Va multumesc din suflet!!
Urez si eu La Multi Ani tuturor Andreelor, Andreilor si desigur derivatele... Multa sanatate, fericire si bucurii!!
Korrucia, La Multi Ani!!!
Va doresc o zi minunata in continuare!!
IRA_LIZA spune:
Anuc, ti-am dat SMS ieri! ti-ai schimbat telefonul? k ma chinui de 2 zile sa te sun! Insanatosire grabnica! stiu cum e o indigestie pe timp de sarcina, eu am patit-o fix in ziua in care s-au intalnit fetele in Mallul din Dr Taberei, ce rau mi-a parut k am ratat intalnirea aia!!
Selene, inlocuieste matuira cu un aspirator bun. Astfel, praful nu mai e starnit k la matura, ci absorbit in intregime. Pt gandacei - Regent, insa ar trebui sa plecati de acasa cateva zile. De ex un we la mama ta. Izolati f f bine tevile si orice intrare in casa - usi, ferestre.
Daria la cat se trezeste dimineata? altfel, e normal sa i se fi scurtat perioada de somn de la amiaza, si Eliza e la fel, 1,5-2 h maxim. Daca trece de acest interval o trezim noi.
Noi mergem in parculet cam pe orice vreme, in afara zilelor cu vant puternic, nu o supara ploaia (slaba)/frigul (moderat), ba chiar ii fac f f bine. Seara la baitza o las sa se balaceasca mai mult, o oboseste si doarme beton.
Apropos, voi le mai faceti copiilor vostri masaj dupa baitza? sau am ramas noi singurele? nu vreau sa renunt la acest obicei, nu mai enumar avantajele masajului k stie toata lumea. Numai k sunt seri in care nu are rabdare, asta cand sunt eu in pana de inspiratie si nu-i dai sa mestereasca ceva.