Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

cris, vreau si eu colacel, te rog!!! Nu am citit nicio pagina din acest capitol, sper ca nu ati comandat deja.
Sunt chiauna, bebe Patrick s-a trezit de la 4:40 din ora in ora, a avut colici...a fost agitat pana la 14:00, cand am iesit afara. Am stat afara pana la 15:20, acum inca face nani. Eu am mancat si va citesc, trebuie sa se trezeasca...disperat dupa tzitzi Am niste cearcane...ma doare capul, sunt obosita...in concluzie:visez la o noapte de somn neintrerupt .
Astazi dam de baut, Nicholas implineste 6 ani. Peste vreo ora vin verisoara si bunica in vizita, numai stare de petrecere nu am, dar trebuie sa sufle in tort piticul meu Va mai avea un tort si in week-end, dar bunica a vrut sa aiba si astazi ( "ca astazi e ziua lui, sa se bucure copilul").
Citesc din urma si revin, daca mai apuc. Nu ma uitati cu colacelul, va rog!!!

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Claudia, La Multi Ani lui Nicholas! Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Daca era dupa mine eu as fi zis clar: petrecerea e sambata/duminica! Pana la urma tu esti obosita rupta cu bebe, te obosesti si cu pregatiri pentru musafiri, ar trebui sa te inteleaga si sa te sustina.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ziua buna! mai apar si eu, rar, dar de citit citesc tot, de scris mai greu...Acum imi dau seama de ce se imputineaza neuronii in sarcina: pt ca dupa nastere nu prea ai ce face cu ei.Doar sa te intrebi de ce nu face bebe kk, daca a mancat destul, ce sa ii faci ca sa doarma..si pt asta nu iti trebuie asa multi neuroni
sunset,welcome home! iti uram zile ,si mai ales nopti usoare
Fluturashafelicitari maxime! Sa-ti traiasca minunea!
Vreau si eu colacel.Ar trebui sa ii dam pm lui crisis,sa ne dea si ea nr de cont, nu?
Ieri bebele meu a descoperit plansul.Cred ca acum au venit adevaratele colici.plangea cat il tinea gura si plamanii.nu se linistea cu nimic,dar cu nimic...a tacut dupa o ora...inexplicabil.Acum...mai am o teorie: eu ieri am primit o veste fff rea, am plans,etc...si ma gandesc ca s-a transmis la bebe....prin lapte
Imi cer scuze de la fetele care mi-au raspuns si eu nu am multumit: EVA, Amelia, si,daca am uitat(iar) pe cineva, scuze din nou!
Va pup pe toti, burtici,mamici, si bebici!
Simona si bucuria noastra,Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Multumesc mult de sugestii si incurajari dar nu am sa incerc nici o tehnica de intoarcere -deja am semnat la moasa ca nu vreau sa incerce nici doctorul sa o intoarca- daca e tot asa nu ma deranjeaza ca o sa facem cezariana, intr-un fel e mai bine.

Cate suntem in clubul de decembrie atunci? Nu mai mult de 10, nu?

34+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

mistic a fost ff rau sau cel putin asa am patit eu nu vreau sa o sperii pe amelia dar si asistentele de la mamici si cele de la bebei sunt niste scorpii le dai bani (sunt adevarate automate bagi bancnota si primesti informstia) si degeaba ca tot urat se poarta cu tine...eu am plans cat am stat in spital la greu din cauza lor

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

Multumesc mult de sugestii si incurajari dar nu am sa incerc nici o tehnica de intoarcere -deja am semnat la moasa ca nu vreau sa incerce nici doctorul sa o intoarca- daca e tot asa nu ma deranjeaza ca o sa facem cezariana, intr-un fel e mai bine.

Cate suntem in clubul de decembrie atunci? Nu mai mult de 10, nu?

34+ cu FIV - Miss LHB

e lista oficiala suntem vreo 33 de burtici, daca am numarat bine... dar cred ca daca suntem optimiste 1/2 mai activeaza intr'un fel sau altul, scris/citit...
oricum abia astept sa vad ce'mi spune miercuri al control...

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scriu repede ca se trezeste gagalicea acuma. Nu va pot trimite PM la toate, dar astept PM de la oricine vrea colacei cu numarul de bucati si numele persoanei care a virat banii.

Pt colacei contul unde puneti banii este:
RO 72 INGB 0000 9999 0059 8105 pe numele Cristina Dobre
Azi e joi....asteptam cateva zile sa se stranga toate fetele.... deci joia viitoare fac comanda. Pana atunci...PM cu numele celui care a facut plata in contul de mai sus.

Linkul de unde fac comanda este aici

Sper sa nu fi uitat nimic.

Ana-Vio sa-mi mai trimiti o data numele complet al sotului daca esti de acord sa ajunga la tine.

[b]Sugubina
umple cada cand bagi puficele la apa ca sa le vezi ce scheme fac. Sa vezi cum dau din maini si din picioare din ce in ce mai mult. Fii-mea dupa 2 luni de colac se deplasa in piscina..... efectiv inota dintr-un cap in altul.

A...am uitat sa va spun de efectele adverse: cu timpul ajungeti sa scoateti copiii din apa cu forta. Fii-mea asta vara cand a vazut marea a vazut paradisul.... nu-i mai trebuia nimic.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Scriu repede ca se trezeste gagalicea acuma. Nu va pot trimite PM la toate, dar astept PM de la oricine vrea colacei cu numarul de bucati si numele persoanei care a virat banii.

Pt colacei contul unde puneti banii este:
RO 72 INGB 0000 9999 0059 8105 pe numele Cristina Dobre
Azi e joi....asteptam cateva zile sa se stranga toate fetele.... deci joia viitoare fac comanda. Pana atunci...PM cu numele celui care a facut plata in contul de mai sus.

Linkul de unde fac comanda este aici

Sper sa nu fi uitat nimic.

Ana-Vio sa-mi mai trimiti o data numele complet al sotului daca esti de acord sa ajunga la tine.

Sugubina umple cada cand bagi puficele la apa ca sa le vezi ce scheme fac. Sa vezi cum dau din maini si din picioare din ce in ce mai mult. Fii-mea dupa 2 luni de colac se deplasa in piscina..... efectiv inota dintr-un cap in altul.

A...am uitat sa va spun de efectele adverse: cu timpul ajungeti sa scoateti copiii din apa cu forta. Fii-mea asta vara cand a vazut marea a vazut paradisul.... nu-i mai trebuia nimic.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

eu sunt disponibila pt distributie... cred ca pretul e acelasi de 28 lei... o sa'ti mai trimit pm cu datele again...
pana acum s'au anuntat: inacat- 2 colacei, ukume-1 colacel, misticgirl - 1 colacel, [b]simona_maris - 1 colacel... aaaa.... si dupa ce virat banutii si'i dati pm ca i'ati trimis cred ca ar fi bine sa scrieti si o culoare favorita pt colacel.

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

HELLOO HELLOOO HELLOOOO!!!!!

Sunset bine ai revenit acasa. te asteptam cu pozici cnad ai timp si cu povesti legate de ursulet

Fluturasa felicitari. Refacere usoara si mult laptic pt bb.

SI NOI FACEM PARTE DIN URSULETII CARE APAR IN DECEMBRIE!!!

asa.. am fost de dimineata la eco. totu e ok, buba are 2315g, deci in 2s a luat 500g. a recuperat zilele care le avea p minus, iar acu e pe plus dc totu e ok si nu are de gand sa iasa mai dvrm, pe 30dec e marea intalnire. dc nu, cand vrea ea.

app. PT FETELE CARE NASC LA ELIAS vedeti k pana la sf sapt viitoare, maternitatea este inchisa pt igienizare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cam in cat timp ajung colaceii??? mi se par super tari. am vazut pozici si filmuletu si sunt haiosi rau cei mici. iar p langa asta e bine si pt ei sa faca miscare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Sunset, daca poti, evita LP la fetita. Sunt sigura ca lapticul tau e bun, dar toate ne-am confruntat cu foamea acuta a bebeilor. Al meu face sambata 1 luna si de cateva zile se "cearta" cu sanul meu in jur de-o ora... si in timpul asta chiar suge. Dar episodul se intampla 1 data/zi. Stiu sigur ca lapte am, ca e bun... dar bebeii sunt niste miracole mici si in fiecare zi mai aflam cate ceva despre ei, sunt unici si fiecare se dezvolta intr-un fel.

Claudia, pentru Nicholas, sa creasca mare, sanatos si destept!

AnaVio, ti-am lasat PM, eu deja i-am trimis de pe zi PM lui Crisis, vreau 2 colacei(unul de rezerva), acum mi-am salvat in tel. si nr. de cont.

Intrebare pentru mamele cu experienta, ce sa fac in cazul iritatiei de pe fata, la bebele meu? Are multe brobonele pe toata fata si i se mai si descuameaza pielea. Il spal cu musetel, folosesc apa termala Avene...i-am dat si cu Sudocrem... Nu stiu ce sa mai fac, eu am o obsesie cu pielea/tenul, sa fie impecabile si sufar cand il vad tocmai pe puiul meu cu fatuca iritata.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput