Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 8
inacat spune:
Wow,
preocupata sa-mi numar saptamanile de sarcina nici nu am observat ca se scurg rapid saptamanile de noiembrie si se apropie decembrie.
Daca manzul meu nu se hotaraste pana sapt. viitoare, devenim ursulet de decembrie .
Ana_vio, ramane sa ajunga colaceii la tine si sa faci tu distribuirea lor. Ok? Cred ca va trebui sa facem o lista sa stie Crisis cati comanda.
Eu sigur vreau 2.
Multumim mult amandoura .
40+
AMR cat o vrea bebe si DD
sunset_zuzi spune:
amelia da la cantacuzino
sugubina e destul de greu dar sper sa ne descurcam
fug ca plange
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi
ukume24 spune:
si eu vreau un colecel. Oare sa-i trimitem PM lui Crisis cine vrea colacel? Oricum tre sa ne dea contul bancar sa-i transferam banutii nu?
Exercitiile de intoarcere nu sunt mare lucru. Unul din ele spune sa iti pui o perna 2 sub fund ca sa stea fundul mai sus ca si capul si sa stai asa 10 minute. eventul sa ii pui si ceva muzica jos la bebe cam unde ar trebui sa vina cu capusorul. asta l-am citit in revista Mamica de azi.
Altul era cel care il gasesti si pe youtube cu pelvic rocking. Si uite am mai citit si de pe site-ul asta:http://www.suite101.com/content/turning-a-breech-baby-a7421. Nu le-am facut eu pe toate de pe acolo numai ce am putut . Sper sa-ti ajute
Feteor nu va inpaciantati ca nu stiti ce sa faceti cu bebe. Sa vedeti ce copilasi cumniti si sanatosi o sa crestem toate. Nimeni nu s-a nascut invatat si noi suntem norocoase ca ne avem una pe alta si ne putem ajuta . fetele cu experienta vedeti ca ne raspund la intrebari asa ca...
Fetelor nu va suparati ca cei din jur nu sunt de acord cu ce zicem noi. Ganditi-va ca noi vom fi cu bebe acasa toata ziua asa ca ii vom creste cum vrem noi nu cum spun ei. Iar la soacrele bagacoase dam ignore.
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
misticgirl spune:
cris, vreau si eu colacel, te rog!!! Nu am citit nicio pagina din acest capitol, sper ca nu ati comandat deja.
Sunt chiauna, bebe Patrick s-a trezit de la 4:40 din ora in ora, a avut colici...a fost agitat pana la 14:00, cand am iesit afara. Am stat afara pana la 15:20, acum inca face nani. Eu am mancat si va citesc, trebuie sa se trezeasca...disperat dupa tzitzi Am niste cearcane...ma doare capul, sunt obosita...in concluzie:visez la o noapte de somn neintrerupt .
Astazi dam de baut, Nicholas implineste 6 ani. Peste vreo ora vin verisoara si bunica in vizita, numai stare de petrecere nu am, dar trebuie sa sufle in tort piticul meu Va mai avea un tort si in week-end, dar bunica a vrut sa aiba si astazi ( "ca astazi e ziua lui, sa se bucure copilul").
Citesc din urma si revin, daca mai apuc. Nu ma uitati cu colacelul, va rog!!!
misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturasha23 Revin si eu dupa o saptamana cu noutati. Am stat 3 zile in spital in weekend cu contractii si luni dimineata am facut cezariana de urgenta la 37s. Bebelusa Delia a avut 45,5 cm si 2400 gr. O sa citesc din urma si revin. Va pup fara exceptie. |
Felicitari, fluturasha!!! Bine ai venit, bebe Delia!
ramonik1986 spune:
ana_vio! Si la mine cand incep le spun acelasi lucru, mai ales socrilor(ca sotul stie ca ma documentez ca mereu cand stau la calculator am tot felul de tab-uri deschise numai despre bebei). Si soacra zice ca ea stie mai bine ca doar a crescut si ea 2 baieti si ca eu vorbesc de parca as fi crescut 30.
Cu mama nu am nici o problema ii spun ce mai aflu si nu zice nimic, doar imi zice ca pe vremea ei nu erau atatea informatii si ca mai mult instinctul de mama te ajuta.
fetele
40+ David Mario
AMR ... sambata ar fi marea intalnire cu
misticgirl spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi salutttt aseara am ajuns si noi acasa abia asteptam sa scap de spital ca simteam ca ma urc pe pereti nasterea a fost destul de grea dar rapida asa ca sambata 20.11.2010 s-a nascut Alexia 3190g, 51 cm si apgar 9 desi la nastere a avut apgar 6 ( a avut ff strans cordonul de gat) dupa 5 min i-au dat 8\ |
Bine ai revenit, Gina!!! Sa-ti traiasca printesa! Asteptam povestea nasterii. La ce spital ai nascut, chiar asa rau a fost?
misticgirl spune:
Ma bag si eu pe lista pt colacel si ma gandesc ca o sa-l iau direct de la ana_vio. nu are rost sa mi-l trimiti prin posta, ne vedem noi undeva.
Acum sa-mi spuneti cum facem cu banutii???
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi amelia da la cantacuzino sugubina e destul de greu dar sper sa ne descurcam fug ca plange Fericita mamica de scorpiuta Alexia Doamne ai grija si de noi |
Sunset , cand ai timp te asteptam cu povestea nasterii. Ma intereseaza direct, iti dai seama. Sa stiu daca sa ma sperii sau nu.
36+
danaint spune:
hello fetelor!
voi i-ati pus pe bebi in bouncere/balansoare deja?
sugubina, cat le-ai lasat pe pufice sa se balaceasca?