Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_o spune:
Bebelu, felicitari pentru vestile bune de la echo!
Syl, pe unde esti?
Beatrice, esti mai bine?
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
ana_vio87 spune:
ana am citit si raspuns la PM....
Acum m'am uitat in mesaje si eu am virat banii in contul lui cris pe 15.10 si pe 01.11 a fost ridicat colacelul de la posta, avizul venise cu o zi mai devreme... Acum in principiu cred ca ar ajunge cam in 2 saptamani, asta daca nu exista probabilitatea sa fie mai aglomerat pt ca se apropie sarbatorile de iarna...
Apropo... mai e vreuna din voi obsedata de impodobit si de craciun?... eu am o adevarata artilerie si pana la 1 dec trebuie s amobilizez familia sa impodobim casa... mai e cineva asa crazy?
pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)
bebelu86 spune:
Ana trece-ma si pe mine pe listuta atunci.
i-am aratat si sotului acum pozele cu ursuletii la ora de inot si e tare incantat si el
maine o sa pun banutii in cont
Ana
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi mistic a fost ff rau sau cel putin asa am patit eu nu vreau sa o sperii pe amelia dar si asistentele de la mamici si cele de la bebei sunt niste scorpii le dai bani (sunt adevarate automate bagi bancnota si primesti informstia) si degeaba ca tot urat se poarta cu tine...eu am plans cat am stat in spital la greu din cauza lor Fericita mamica de scorpiuta Alexia Doamne ai grija si de noi |
Sunset, mai bine povestesti, macar stiu la ce sa ma astept. Oricum sper sa nu stam prea mult si sa ajungem repede acasica.
36+
ana_vio87 spune:
Pai cine vrea colacel plateste si trimite lui cris PM cu numele si cati colacei vrea(Parca asa scrisese ea) si eu oricum am notat cine, ce vrea... pana se strang toate fetele o sa avem o lista definitiva dupa care se va face comanda si dupa ce le primesc incep sa sun si sa distribui... ... sper sa'mi iasa... daca eu nu sunt available atunci iubitu o sa distribuie...
kisses
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui ana_o Hello! Sunset, daca poti, evita LP la fetita. Sunt sigura ca lapticul tau e bun, dar toate ne-am confruntat cu foamea acuta a bebeilor. Al meu face sambata 1 luna si de cateva zile se "cearta" cu sanul meu in jur de-o ora... si in timpul asta chiar suge. Dar episodul se intampla 1 data/zi. Stiu sigur ca lapte am, ca e bun... dar bebeii sunt niste miracole mici si in fiecare zi mai aflam cate ceva despre ei, sunt unici si fiecare se dezvolta intr-un fel. Claudia, pentru Nicholas, sa creasca mare, sanatos si destept! AnaVio, ti-am lasat PM, eu deja i-am trimis de pe zi PM lui Crisis, vreau 2 colacei(unul de rezerva), acum mi-am salvat in tel. si nr. de cont. Intrebare pentru mamele cu experienta, ce sa fac in cazul iritatiei de pe fata, la bebele meu? Are multe brobonele pe toata fata si i se mai si descuameaza pielea. Il spal cu musetel, folosesc apa termala Avene...i-am dat si cu Sudocrem... Nu stiu ce sa mai fac, eu am o obsesie cu pielea/tenul, sa fie impecabile si sufar cand il vad tocmai pe puiul meu cu fatuca iritata. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
si lui Horea i se cojeste pielea si nu prea am reusit cu nici o crema sa remediez situatia....cu brobonelele nu stiu ce sa zic...sasha a avut dar era o alergie la betaloctoglobulina... o componenta a laptelui de vaca...deci i se tragea de la laptele praf, dar daca tu ii dai numai san nu stiu ce sa zic. ar fii bine totusi sa il vada un pediatru sa nu fie alergie la vreo crema...bubitele sunt tosi de la alergii...eu asa zic.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
syl spune:
Bebelu nu ma inebuni cu Eliasul. La ce medic esti, cine ti-a zis?
Doamne m-a luat panica.
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
ana_vio87 spune:
acum vazui ca maine e 26...so incepe baby expo.. oare maine pe la 12 sunt deschisi? ca m'as duce mai devreme un pic... tre sa caut cu "gogile"... trbuie sa aibe ei pe undeva ceva anuntat... mai merge cineva la baby expo?
syl spune:
Ana_O, gata fac prezenta iar. Am incercat sa dorm, m-a sunat telefonul, apoi iar m-am bagat la nani si s-a sculat Ati si am papat banana amandoua.
Deci cat costa colacelul? M-as baga si eu.
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
Siuta spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Crisis81 Ana Vio , te bagi la o comanda??? Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010) |
Si eu ma bag !!! si eu, si eu va rogggggggg
Andreea, mamica de Anastasia si bb2