Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_o spune:
Iar scriu cu puiul in brate, a visat urat(asa cred), pentru ca s-a trezit plangand.
Andreea, nu i-am dat cu nicio crema pe fatuca, decat ieri si azi cu Sudocrem.
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
Siuta spune:
Felicitari Fluturasha ! Bine ai venit pe lume Delia !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
crisis81 spune:
Hello iar!
Am citit in mare graba.... uf...chiar dc bebe doarme eu tre' sa fug dupa Teo care e mult mai activa de cand a aparut Sebi. Mi-a desenat toti peretii cu creionul desi are carioci speciale pt pereti (lavabile). O sa zugravim.... candva.
Ana_o rabdare si sudocrem in strat (masca) am folosit eu si a functionat. Rabdare ca vor trece.... sa nu umbli la ele.
Ana_Vio de unde am luat pentru voi colaceii nu mai are si acum sunt 7 lire unde am gasit adica 35,6 lei. Nu ma mai aventurez unde e mai ieftin pentru ca ajung dupa doua luni minim (am mai patit-o) si nu are rost. O sa-ti trimit eu lista cu fetele care trebuie sa ia colaceii de la tine. Am datele....doar numele ca le am de la 4 fete si sa nu incurc.
Deci mie imi trimiteti banii si numele de unde sosesc iar eu ii trimit Anei_Vio lista cu fetele care trebuie sa ia colaceii de la ea. joi 2 Dec comanda deci pana atunci astept PM-urile voaste.
Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ana_vio87 spune:
syl, siuta a postat cris contul unde ii puteti trimite banutii si dupa un PM cu numele de pe care i'ati trimis banutii (35,6 lei/buc, nu mai stiu de unde ai comandat la noi si acum am modificat si aici) si dupa ce va strangeti toate doritoarele ea trimite comanda(a zis ca asteptam cateva zile sa ajunga toate fetele la banca sa plateasca si sa nu se faca mai multe comenzi, ci una mai mare, e si mai usor pt mine sa le ridic de la posta), eu primesc colacei si ii aduc la fetele la care pot si la restul le trimit prin posta.
wow... cata fraza am scris... sper sa se mai inteleaga ceva
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
ana_vio87 spune:
mi'am pus si eu AMR... mai devreme cu o zi... cu toate ca pt ca nu fac ceza habar n'am cand nasc... dar am intrat si eu in randul lumii... am pus AMR dupa ultima eco, ca am zis ca sigur nasc mai devreme de data aia... sau cel putin asa zic... sa vedem ce ne rezerva mandra
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_vio87 syl, siuta a postat cris contul unde ii puteti trimite banutii si dupa un PM cu numele de pe care i'ati trimis banutii (35,6 lei/buc, nu mai stiu de unde ai comandat la noi si acum am modificat si aici) si dupa ce va strangeti toate doritoarele ea trimite comanda(a zis ca asteptam cateva zile sa ajunga toate fetele la banca sa plateasca si sa nu se faca mai multe comenzi, ci una mai mare, e si mai usor pt mine sa le ridic de la posta), eu primesc colacei si ii aduc la fetele la care pot si la restul le trimit prin posta. wow... cata fraza am scris... sper sa se mai inteleaga ceva pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+) AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica |
ma inscriu si eu pe lista cu 2 buc colacei roz. maine o sa pun banutii in cont
si merci si tie si lu' criss
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
fluturasha23 spune:
Am si eu o intrebare in legatura cu certificatul de nastere depus la sectorul 1. Sotul meu a depus actele pe data de 23.11 si i s-a spus ca certificatul e gata de abia pe 29.12. Asta inseamna ca dosarele pentru alocatia de 200 ron si indemnizatie nu pot fi depuse decat in ianuarie, banuiesc. Exista cumva termene limita pentru depunerea acestor dosare, in special ma intereseaza daca stie vreo mamica care a trecut din CIC1 in CIC2 fara intrerupere.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Intrebare pentru mamele cu experienta, ce sa fac in cazul iritatiei de pe fata, la bebele meu? Are multe brobonele pe toata fata si i se mai si descuameaza pielea. Il spal cu musetel, folosesc apa termala Avene...i-am dat si cu Sudocrem... Nu stiu ce sa mai fac, eu am o obsesie cu pielea/tenul, sa fie impecabile si sufar cand il vad tocmai pe puiul meu cu fatuca iritata. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Salut!
Si Leon a avut o iritatie cu brobonele mici pe fata, la noi cred ca a aparut de la niste chiftele prajite pe care le-a mancat ma-sa S-a ameliorat rapid, cam in 2 zile. L-am spalat bine la chiuveta, l-am sters cu prosopul si apoi l-am "pufait" cu apa termala Avene.
Sudocrem nu stiu daca e bine sa folosesti pentru fata, parca contine oxid de zinc, care usuca pielea.