Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Da, nici Andreea, Miruna, Ratusca, Doura, Vamdelain, nu mai dati deloc semne de viata!
Fetelor, pe google am gasit mai multe variante, ma puteti ajuta?Ce trebuie mai exact sa contina dosarul pt indemnizatie?Multumesc!
Mami de printisor
Joy21 spune:
Noi am avut astazi o zi de tzitzileala maxima Ori n-a fost productia suficienta ori e vb despre un puseu de crestere. Imi pun sperantele ca maine sa fie mai bine sa pot fi mai mobila
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 app. PT FETELE CARE NASC LA ELIAS vedeti k pana la sf sapt viitoare, maternitatea este inchisa pt igienizare. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria |
WHATTTTT ??????? Eu ar trebui sa nasc sapt viitoare la Elias !!!
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
anya2010 spune:
Buna fetili!
Felicitari Diana si Fluturasha! Bun venit ursuleti!
Bine ai revenit sunset. Majoritatea ne confruntam cu aceeasi problema. Eu am iesit la 2 noaptea sa cumpar lapte praf pt ca aveam impresia ca bebe nu se satura, intr-o seara mi-a stat 3 ore la san. Bineinteles ca nu a vrut LP..probabil il durea burtica si el se alina cu tzitzi. Nu e indicat sa-i dai f des, trebuie sa treaca macar 1 ora jumate intre mese..usor de zis, greu de facut
simona-maris mare dreptate ai cu neuronu'. Incearca sa nu te mai superi..se transmite tot la bebe
Vreau si eu colacel, o sa merg maine sa pun bani in contul lui Cris
Fug sa fac baita manzului..mesajul asta il compun de vreo 5 ore, mai aveam eu niste intrebari/nedumeriri dar deja am uitat..acum bag scuza cu neuronul lauz
Pup u all
Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui syl Bebelu nu ma inebuni cu Eliasul. La ce medic esti, cine ti-a zis? Doamne m-a luat panica. Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan |
azi am aflat si eu de la medicu meu, dr Rotaru Octavian. mi-a zis sa stau linistita inca o sapt k maternitatea e inchisa pt igienizare. presupun k e valabil pt toti medicii, nu numai pt al meu.
stai linistita. nu te panica. inca e dvrm. mai ai pana la 40s
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui ana_vio87 acum vazui ca maine e 26...so incepe baby expo.. oare maine pe la 12 sunt deschisi? ca m'as duce mai devreme un pic... tre sa caut cu "gogile"... trbuie sa aibe ei pe undeva ceva anuntat... mai merge cineva la baby expo? pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+) |
la ora 10 se deschide. cel putin asa scrie pe invitatie. la 12 sigur gasesti deschis. poate ne vdm pe acolo k si eu o sa fac o mica plimbarica sa vad ce si cum. desi numai am nimic de luat, dar imi mai clatesc ochi
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria
beatrice75 spune:
Voi cum rezolvati cu servetelele umede?Mie mi se par foarte reci si atunci sunt nevoita sa incalzesc ceai de musetel si sa inmoi putin servetelul in acel ceai. Dar mi se pare obositor sa fac acest lucru de fiecare data cand il schimb pe bebe. A cumparat cineva incalzitor pt servetele? Initial am crezut ca-i fitza, dar acum ma gandesc serios la acest aparat. Care este parerea voastra?
Mami de printisor
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui ana_o Intrebare pentru mamele cu experienta, ce sa fac in cazul iritatiei de pe fata, la bebele meu? Are multe brobonele pe toata fata si i se mai si descuameaza pielea. Il spal cu musetel, folosesc apa termala Avene...i-am dat si cu Sudocrem... Nu stiu ce sa mai fac, eu am o obsesie cu pielea/tenul, sa fie impecabile si sufar cand il vad tocmai pe puiul meu cu fatuca iritata. |
mie pediatra mi-a zis sa ii dau cu baneocin unguent pentru iritatiile de pe corp
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi
ana_vio87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bebelu86
la ora 10 se deschide. cel putin asa scrie pe invitatie. la 12 sigur gasesti deschis. poate ne vdm pe acolo k si eu o sa fac o mica plimbarica sa vad ce si cum. desi numai am nimic de luat, dar imi mai clatesc ochi Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria |
pai ar fi dragut sa ne vedem... pe mine ma recunosti dupa dimensiuni... te uiti dupa cea mai mare biluta... acum in principiu in jur de 12-13 as vrea sa fiu pe acolo... sper sa nu ma trezesc insa ca azi
nici eu nu am nimic de luat in princip... mai pierd timpul si'l mai stresez pe iubitu un pic
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
ana_vio87 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Da, nici Andreea, Miruna, Ratusca, Doura, Vamdelain, nu mai dati deloc semne de viata! Fetelor, pe google am gasit mai multe variante, ma puteti ajuta?Ce trebuie mai exact sa contina dosarul pt indemnizatie?Multumesc! Mami de printisor |
cel mai detaliat am gasit siteul celor de la www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49" target="_blank">protectia copilului sectorul 6
acum in principiu fiecare sector are site... eu ma gandeam sa dau o fuga inante sa nasc sa ma asigur eu ce si cum trebuie facut... sa vad daca mai ajung...
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica