Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

aaa... si legat da indemnizatie... sunt tare curioasa cum o s'o schimbe astia acum cand schimba legea salarizarii... si cel mai important sa vedem de cand intra totul in vigoare... pt ca si eu o sa nasc la filantropia asa ca presupun ca certificatul de nastere trebuie sa'l iau de la sector 1=> asteptata mult=> depus acte tarziu, mai ales ca urmeaza sarbatorile si sigur programul va fi scurt... asa ca se anunta vremuri grele mon cher

pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Sper sa treaca mai rpd, ca tare inestetice sunt!
Va pup pe toate, am facut baita, am papat si acum ne bagam la somn. Am mai invatat o lectie... orele de somn cu bebe sunt super odihnitoare. Eu chiar dc ma trezesc noaptea de 3 ori, faptul ca adorm de la 10 ma ajuta super mult sa nu fiu zombie. Plus ca eu ma trezesc la 9.30 in fiecare dimineata.
Somn usor si odihnitor!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana Vio, multam mult!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana..am mai scris dar parca vb singura..si a mea copila are niste bubite pe fata si mi-a zis sa o dau tot cu sudocrem ..azi am dat-o prima oara..sa vedem peste cateva zile efectul...maysaa are 3 saptamani si 5 zile: 54 cm(avea 50 la nastere) si 4.500kg(avea 3.100 la nastere)..e o scumpa si ne inetelegem perfect..si eu dorm cand doarme ea chiar si ziua de cateva ori asa ca nu ma simt zombie delocccccccccc ba chiar ma simt plina de energie..ii place mult la baie si la masaj..cand rade si ii vad gropitele alea doua ma topesc..de abia astet sa nasca toate ursoaicele ca sase bucure si ele asa cum ne bucuram si noi
sugubina superbe puficele colacioase
miruna cum te simti???sper ca ti-ai revenit si esti cu puiul mic in brate
u all fara exceptie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana_vio si eu slaba bat si cu un balon p post de burtica

sa inteleg k pt certif de nastere se merge in sect de care apartine spitalu??? nu unde locuiesti???
voi cum ati procedat? ati vb dinainte de nastere cu un pediatru? sau dupa?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Hellou girls....

In primul rand felicitari Flusturasha si bine ai venit bebe Delia

ukume multumesc de intrebare ...acum citesc sa recuperez...

Azi a fost o zi luunga ...luungaaa.. dar ma simt foarte bine. Ne-am trezit de dimineata, am baut o cafeluta, am facut un dus si am plecat la cosmetica - 2h de chin dar acum pot sa nasc fara stres.... Dupa cosmetica am fost la medicul de familie si m-am cam enervat. Mi-a dat trimiterea de care aveam nevoie (aceea roz si in dublu exemplar), dar pentru prenatal trebuie sa mearga sotul luni (pana acum am fost in concediu de odihna) sssiii...adeverinta de salariat de la servici NU era buna. O sa il sun maine sa imi trimita pe e-mail un formular sa fie pe inima lui .. ca deja e a doua oara cand nu ii convine..

Dupa faza cu medicul, am iesit si am mancat cu sotul in oras la un restaurant tailandez..... as mai manca acum vreo 2 portii asa.. am trecut pe la servici sa imi salut colegii ca eram in zona si apoi, la gimnastica prenatala.. Acum sunt rupta

Citesc din urma si revin.

38+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

deci, daca ne intalnim o sa fim echipa de soc... dau un mesaj maine cand plec...
cat de declarat asa am inteles tot de la fetele de pe aici care au nascut... sincer nu am cautat in alta parte pe net...... dar parca si elfica care a nascut la isis in CT si'a declarat puiul acolo si zicea ca a avut noroc ca putea sa'i scoata certificatul mai repede platind o taxa pt"urgente"... acum sper sa nu ma insele neuronul gravid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari Diana si Fluturasha!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Barlogul hiberneaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetele, somnic pufos. Eu ma retrag, poate reusesc sa dorm, bebe ma bate la greu in burtica.

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput