Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 14
heidy spune:
Felicitari si tie sunsetsi sa creasca bebelina mare mare si frumoasa.
ana_vio si eu tot prin Berceni stau . Poate ne vedem la o cafea/suc ... Sa stii ca nici eu nu imi dau seama daca am avut sau nu contractii nici nedureroase BH, nici dureroase... Cu burtica .. si mie mi-au zis ca s-a lasat dar asta nu ma tine acasa...Nu sunt bolnava, sunt doar gravida!!! Ce daca mi se rupe apa pe strada sau ma iau contractiile? Ma urc intr-un taxi , ajung acasa, fac un dus si plec la spital ...(daca e ok cu lichidul). Oricum nu nasti in 20 de minute .. e chestie de durata.
Maine avem si noi control sa vedem cum stam.. Eu zic ca prind "clubul de decembrie" dupa cum se prezinta situatia...dar vedem...
doura te citim .. Felicitari pt bebelina frumoasa si grasuna
38+ Tudor Andrei
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Fetele, somnic pufos. Eu ma retrag, poate reusesc sa dorm, bebe ma bate la greu in burtica. Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan |
somnic pufos burtica... la o secunda am trimis mesajul de tine...
pupici pe burtici :*:*:* 36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
amelia_ilie spune:
Fetele, ma retrag la tv si somnel. Sa aveti o noapte usoara, cu somn odihnitor!
36+
heidy spune:
V-am recuperat!! Dar cred ca ma retrag si eu spre tv si somnic dupa asa zi lunga.
Va pe toate.
38+ Tudor Andrei
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy V-am recuperat!! Dar cred ca ma retrag si eu spre tv si somnic dupa asa zi lunga. Va pe toate. 38+ Tudor Andrei |
somnic pufos la tot barlogul atunci...
ne vedem la un juice... e bine de stiut ca mai sunt burtici si prin partea asta de bucuresti... stiu si eu cu cine ma intrec la impins caruciorul
danaint spune:
Am dormit 2 ore in ritm cu bebe si am visat ca eram inca gravida, de fapt ca nasteam. Natural de data asta si durea groaznic aparent nu mi-a ajuns o nastere, am tinut sa mai visez una
danaint spune:
Ana, si lucas se cojeste. Mie mi-azis sa nu dau cu nimic decat sa il spal cu apa termala, ca isi va reveni. Sambata bebicii nostri fac o luna
ana_vio87 spune:
dana si eu am vise ciudate de vreo 2 nopti... dar culmea cand ma trezesc uit, dar stiu ca a fost ciudat... ciudat nu?
sa inteleg ca dam o mica petrecere online de 1 luna?
Elfica spune:
Dupa cum v-ati obisnuit, eu sunt pasare de noapte, ca atunci doarme micutza mea mai bine. Ziua doarme doar la mami in brate, in patut maxim 20 min. Insa seara e ok, cate 3-4 ore fara probleme :) Si asa recuperez si eu!
Cu declaratul copilului nu aveam de ales, am fost obligati sa il declaram unde s-a nascut, respectiv la Constanta. Acolo exista varianta cu taxa de urgenta, dar nu stiu daca se aplica si in Buc. Pt noi era obligatoriu, ca sotul s-a dus sa o declare joi, vroiam sa plecam vineri inspre Buc., iar certificatul era gata abia luni. Deci, fara urgenta ne incurca tare...
Eu am folosit pana acum numai scutece Pampers 1 si cele Premium Care sunt putin mai mari decat cele din pachetul verde. Cum sunt Huggies? Ca Iulia mea e micuta si nu vreau sa iasa pisu sau kk pe afara, ca m-am confruntat cu asta si am patat ceva hainutze. Acum e si ea mai maricica, a depasit 3 kg, dar e bine sa fie cat mai mici... Vreau si eu detalii despre Huggies? De ce vi se par mai bune? Si cat costa pachetul acela de 3 + 1 gratis, varianta cea mai mare (78 parca). Vreau sa stiu dc merita...
Va pup, ma duc la nani!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ana_vio87 spune:
la scutece nu te pot ajuta inca... am zis ca o sa cumpar si eu de proba sa vad cum sunt pentru ca la sbiectul scutece parerile sunt foarte impartite. Dar daca acum te intelegi bine cu pampers eu zic sa mergi mai bine cu ele in continuare...
oricum ma bucur ca mai e cineva pe aici si nu sunt singura, dar presup ca o sa fugi mai imediat si tu la somnic