Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 7
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Si eu sper sa mai stea macar pana pe 1 dec!!!! Vreau neaparat sa fie de decembrie!!! Dar cred ca sunt putine sanse! Astazi mi-a picat burtica! Kitty 38+ echografic 39 sapt Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!! AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
eu nu m-am priceput sa imi dau seama cum e cu burtica lasata, imi spunea lumea pe strada la prima sarcina "stati acasa, nu mai iesiti brambura! nu vedeti ca s-a lasat burtica? acum nasteti..." hm au mai trecut 2-3 saptamani pana am nascut.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 35+ (ecografic 36+) cu Noah
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Eva, intra si tu in clubul de decembrie ! Sunt curioasa cate mai suntem in club. nici eu nu prea am contractii BH, cel putin nu-mi dau seama. Doar bebelina miscacioasa si vioaie nevoie mare mai ales noaptea. 36+ |
Amelia, credeam ca sunt deja in clubul decembrie! M-ati eliminat intre timp? :)) Eu am DPN dat de medic ultima oara incepand cu 12 decembrie oricand.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 35+ (ecografic 36+) cu Noah
ukume24 spune:
Crisuletzu ai simtit ceva sau pur si simplu vezi ca burtica e mai jos? hai ca mai e mai putin de o saptamana pana la 1 decembrie!
Eu am contractii BH si in cate o zi sunt destul de dese dar atat... nici o contractie dureroasa sau altceva.
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
ramonik1986 spune:
Buna fetele! Inca nu am nascut ukume si nici un semn. Pe bebe nu il simt "angajat" ci un pic transversal. Despre ce exercitii de intoarcere vorbesti? Vreau si eu sa stiu.
Astept ziua de sambata cand ma voi duce la spital si o sa imi iau si bagajul cu mine, dar mi-e tare frica. Nu vreau sa ajung la cezariana!
Ce m-am suparat ieri cu sotul...a inceput sa imi zica ca el nu a vazut nicaieri salteluta inclinata, ca ma cred eu atotstiutoare, ca s-a cam luat dupa mama lui care a zis acelasi lucru, ca nu o sa stea bine bebe...iar eu am cam rabufnit in plans, adica eu ma chinui 9 luni de zile si nu am voie sa fac cum consider ca el crede ca nu e bine...
offf
FELICITARI SUNSET SI BINE AI REVENIT!!!
Sunset vezi, aveam acelasi dpn dar bebe al meu e mai lenes...Sper sa fie totul bine!!!
40+ David Mario
AMR ... sambata ar fi marea intalnire cu
ana_vio87 spune:
eu sunt cea mai nestiutoare viitoare mamica... habar n'am cand si ce contractii am, daca am...... e greu cand esti mic si nestiutor... ...
am avut si eu senzatia ca mi s'a last burta... de 2 ori... prima vineri, cand m';am dus sa caut sala de examen de sambata la politehnica si un i'diot de paznic m'a purtat pe jos prin 4 facultati legate intre ele pt ca nu'mi putea explica unde e sala, si cand am ajuns acasa ma uitam la burta si ziceam ca o sa cada cu totul dar nimic. si a 2 a serile trecute inainte sa ma bag in pat era mai jos si cand a adormit iubitu cu mana grea pe burta am simtit cum coboara titiroaica, se zbate si ma durea groaznic brta, dar am luat mana de iubit si am inceput sa dirijez titiroaica in sus la locul ei si s'a linistit... a doaa zi de dimi era sus si bine...
si eu tot nu inteleg cum a vazut doc colul si mai scurt, sters si bla, bla...
pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)
ramonik1986 spune:
In legatura cu burtica joasa...mie mi se spunea cam de acum o luna cine ma vedea pe strada ca eu nu mai am mult pana nasc, dar vad ca nu au avut dreptate
40+ David Mario
amelia_ilie spune:
Cum sa te eliminam ? N-am eliminat pe nimeni, vorbeam doar de bebelusi grabiti, ca cei de noiembrie s-au grabit in octombrie. Nu eliminam pe nimeni, ca-i odisee de noiembrie-decembrie, deci asteptam inscrieri in continuare.
Eu as vrea sa stea bebelusii cuminti la barlog pana la termen, sa fie sanatosi si fara probleme.
Cu burtica lasata... mie imi tot zice lumea ca n-am burtica de 9 luni, desi eu ma misc precum o gratioasa elefantica, dar asta este. Si bebelina mea era mai mare cu cateva zile la ultima ecografie, sper sa fie totul in regula in continuare si ea ascultatoare .
36+
ramonik1986 spune:
Eu de cateva zile am burta in jos rau ca atunci cand stau pe, burta sta sprijinita de picioare
40+ David Mario
ana_vio87 spune:
ramonik te inteleg si la mine se uita ai mei ca vitelul al poarta noua cand incep sa le pov ce trebuie si cum trebuie... si la inceput ziceau ca exagerez eu, ca car, ca mar... acum cand stau sa nasc au cam inceput sa se conformeze, chair daca nu'si bat capul prea mult... oricum e greu... ca si mie mi se pareu niste chestii ciudate, legate de copil si viata extrauterina, dar dupa ce m'am documentat cat de cat vad altfel lucrurile... nu'i nimic... eu cel putin cand ma supar, si recunosc ca sunt si rasfatata, intru in protest... ii bag in ignore, le zic ca e copilul meu si daca ma enerveaza il cresc singura si cum vreau eu si daca ei sunt neinteresati de subiect sa ma lase in pace ca eu stiu mai bine pt ca m'am documentat
pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)
amelia_ilie spune:
Ana_vio, si eu sunt la fel de nestiutoare, stai linistita. Nici n-am apucat sa citesc tot ce-mi propusesem, nici n-am pe cine sa intreb, al meu sot este foarte speriat ca n-o sa stim ce sa facem cu bebelina... eh, eu tot sper sa avem instinct bun si le-om rezolva pe toate.
36+