Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 6
syl spune:
Sunset bine ca sunteti bine. Multa sanatate si bebelina puternica. Draga de ea
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
syl spune:
Ukume, acum e mai lenes si al meu dar si cand il apuca joaca ma tin de burta de teama ca iar ma iau sangerarile.
Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan
ana_vio87 spune:
Nici eu nu nasc pana in decembrie... Data trecuta la control doctora zicea initial sa ne vedem ieri... supa s'a rasgandit si a zis ca daca nu am nicio problema sa ma programez pe 1.12... so... cum nu am aparent nimic am facut progamarea pe 1.12, si daca era ceva ne vedeam mai devreme... asa ca nu ma excludeti din randul mamicilor de decembrie...
pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)
Lidia_P spune:
buna fetelor,
le felicit petoate proaspetele mamici si le doresc bebei sanatosi si mancaciosi
eu nu am mai intrat de foarte mult timp si imi pare rau dar din pacate mie imi merge laptopul foarte greu si ca sa va trimit un mesaj imi ia 30 min asa prefer doar sa ma uit la pozele de la ursuleti si asa stiu cine a mai nascut
nu am apucat sa recuperez din urma dar vroiam sa va intreb daca stiti ceva de indemnizatie? adica daca din ianuarie revine la 85%....imi cer scuze daca ati mai discutat despre asta si acum trebuie sa va repetati
va pup pe toate
mami de Ianis Andrei
ana_vio87 spune:
Bine ai revenit mamica Sunset!!!
Cred ca e obositor ca bebe cere asa des de mancare... Acum eu nu stiu sa zic daca e bine sau nu... Bine ca vrea , in principiu, pt ca am vazut ca sunt si copilasi care s'au mai razgandit... Inca nu m'am documentat pentru situatiile astea... Nu mai am rabdare... Si cand ma gandesc ca la 20 sapt ziceam ca o sa am timp mai catre sf sarcinii sa ma documentez...
pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_vio87 Nici eu nu nasc pana in decembrie... Data trecuta la control doctora zicea initial sa ne vedem ieri... supa s'a rasgandit si a zis ca daca nu am nicio problema sa ma programez pe 1.12... so... cum nu am aparent nimic am facut progamarea pe 1.12, si daca era ceva ne vedeam mai devreme... asa ca nu ma excludeti din randul mamicilor de decembrie... pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+) |
Cum sa te excludem ? Nici bebelina mea nu-i grabita, la ultimul control era bine-merci, placenta tinerica, colul lung si inchis, deci sa tot stea la caldurica. Eu totusi sper sa vina la termen, ca n-as vrea sa ma prinda Craciunul prin maternitate. Noroc ca mandruta e cu capusorul in jos, ii place asa, nu s-a miscat de la vreo 20 de saptamani. Sau s-a miscat numai intre ecografii, ca la poze se prezenta in aceeasi pozitie .
36+
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul A .... Ce am mai observat: burticile de noiembrie s-au grabit sa nasca in octombrie si inceputul lui noiembrie iarcele de decembrie se tib destul de tare.... Inca nu s-a spart conducta cu noi! Kitty 38+ echografic 39 sapt Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!! AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
:)))
Kitty, sper sa nu cobesti ceva!
Eu am intrat in luna a9a din punct de vedere ecografic, am 36 sapt ecografice si 35 implinite azi dupa UM, asa ca tot in decembrie avem rendez-vous, niciun semn deocamdata. Nici macar contractiile nedureroae Braxton- Hicks nu prea sunt, am avut fff rar.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 35+ (ecografic 36+) cu Noah
crisuletzul spune:
Si eu sper sa mai stea macar pana pe 1 dec!!!! Vreau neaparat sa fie de decembrie!!!
Dar cred ca sunt putine sanse! Astazi mi-a picat burtica!
Kitty
38+
echografic 39 sapt
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
amelia_ilie spune:
Eva, intra si tu in clubul de decembrie ! Sunt curioasa cate mai suntem in club.
nici eu nu prea am contractii BH, cel putin nu-mi dau seama. Doar bebelina miscacioasa si vioaie nevoie mare mai ales noaptea.
36+