Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 5
crisuletzul spune:
Ukume, stai cuminte ca vei ajunge sa nasti in decembrie! Si eu sper sa nasc tot in decembrie!!!
Kitty
38+
echografic 39 sapt
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
inacat spune:
Aneud, tu dupa DNP (31.12) esti in 35-36 sapt, nu (la semnatura ai 30). De ce te grabesti? Adica in 6 zile faci cezariana daca nu se intoarce bebe? Pana la 40 mai are timp.
40+
AMR cat o vrea bebe si DD
amelia_ilie spune:
Bine ati venit acasa Sunset ! Tu ai nascut parca tot la Cantacuzino (sau a plecat iarasi neuronu' meu la plimbare )?
Fetelor, si eu vreau sa merg la Baby expo, sper sa si ajung. Am programat pe we asta ultimele cumparaturi pentru bebelina si pentru acasa (o perioada macar).
Va tot aud de dureri. Pe mine ma iau seara dureri de burtica. Parca bebelina nu mai e asa sus, pot sa respir, pot sa mananc normal - bine, acum nici nu mai am asa mare pofta, de multe ori nici nu stiu daca sa mananc sau sa ma culc. Plus starile de greata, dimineata, seara, nu conteaza, ma apuca asa din senin si tot asa imi si trec.
36+
Aneud spune:
Inacat - da, 31 Decembrie e DPN intr-adevar dar bebe e cu 2 saptamani mai mare ecografic, si peste 6 zile la ecografie o sa avem aproape 36 si ecografic aproape 38 deci nu mai are nici o sansa sa se intoarca. De asemenea, e cu capul in sus asezata in fundulet nu transversala deci si mai improbabil sa se suceasca dupa ce imi spun.
Nu fac cezariana la ecografie, mi-au spus ca ma trimit la intalnirea cu chirurgul -rar la noi- iar daca refuz procedure de intoarcere atunci imi programeaza cezariana pentru saptamana 38, inainte de Craciu. Asta bineinteles daca nu se grabeste dansa sa iasa pana la cezariana fie intoarsa fie nu.
-Semnatura era gresita, sa imi fie rusine de cand nu m-am ocupat de ea, maine la prima ora o schimb in 35+-
34+ cu FIV - Miss LHB
sugubina spune:
fluturasha23 felicitari!
Ana vio vezi ca la semnatura am un link cu poze.
Sunset bine ai revenit acasa, refacere raprda si bebe cuminte!Si ale mele ar sta numa in brate si la titi sa il molfaie da nu putem accepta asa ceva pt ca mami ar deveni Fulga Zombi doi in unu. Mara incepuse cu figuri ieri ca ea vrea la mami in brate, da cand am vazut ca nu suge ci molfaie, si ca e uscat pampersu am lasat-o in patucin si s-a matait vreo juma de ora apoi sa vezi ce a adormit.
Azi am iesit si nou cu carutu la pranz. Asa mult le-a placuuut..Au stat la suare si au dormit.
Io merg maine la baby expo de dimi, sa mai iau o camesa de alaptat, ceva hainite mici la oferta dc gasesc, eventual pampersi..Am luat la cel trecut scutece Puffies numa ca pt ale mele Pufice sunt mari..LE vin huggies, si pampers normal cat si premium care. Asa ca am un bax pt cand s-or mai mari. In rest nimic de zis de rau de Puffies-tin umezeala nu cade nimik din ei..Numa sa creasca Puficele mai maricele.
Fug ca latra Maruta
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ukume24 spune:
Aneud nu iti pierde spreanta cu intoarcerea lui bebe caci eu sunt un caz concret ca se poate intoarce. La 34 de saptamani era cu capul in sus, la 36 era in transversala si doctorul m-am chemat luni( la 38 de sptamani) sa vedem daca s-a intors si sa discutam eventual de cezariana. Si ce crezi? Bubulinul s-a intors cu caputul in jos. Deci se poate. Eu sincer am facut si exercitiile care mi le-au spsu fetele si ce am mai citit. Nush daca au ajutat dar cu siguranta nu strica sa incerci .
Amelia te inteleg perfect cu starile de greata. Ma iau si pe mine din senin si tot asa imi si trec. Cu arsurile nu mai spun...dar bebe sa fie sanatos ca le ducem noi pe toate. Mult a fost si putin a ramas.
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
crisuletzul spune:
Amelia si mie mi-a disparut pofta de mancarsi nu scap de greata mai deloc! Astazi pe la 9 merg la control si am sa vad exact in ce stagiu sunt! Am 38 de sapt si echografic 39..... Mult nu mai am!!!!
Au inceput emotiile si oarecum frica!
Kitty
38+
echografic 39 sapt
crisuletzul spune:
A .... Ce am mai observat: burticile de noiembrie s-au grabit sa nasca in octombrie si inceputul lui noiembrie iarcele de decembrie se tib destul de tare.... Inca nu s-a spart conducta cu noi!
Kitty
38+
echografic 39 sapt
ana_vio87 spune:
Mai eu am zis ca nu zic nu la oferta cu colacei. Noi cand ne'a facut cris comanda i'am virat banutii in cont si dupa ea ne'a facut comanda pe numele sotilor/iubitilor si au venit prin posta pe numele lor. Numai ca find colet international, cu vama nu vin la OP nostru normal ci la unul din pantelimon (aprope de intersectia cu fundeni). De acolo ne putem intelege cum vreti: daca locuiti undeva intre berceni si pantelimon vi'l pot aduce dupa ce vine "acasa"(adica sa ne intalnim undeva fara posta) sau daca nu vreti sau nu puteti vi'l pot retrimite prin posta. Oricum in general eu am drum mai prin tot bucrestiul so ne'am intelege cumva.
Si nu o sa depinda de nasterea mea, pentru ca colaceii nu vin pe numele meu, tocmai pentru a evita acest incovenient.
pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)
amelia_ilie spune:
Ukume, Crisuletz, se pare ca macar noi ramanem de decembrie . Mai sunt cateva zile de noiembrie. Eu oricum vorbesc cu doctora pe 30 (ca e si Andreea) si probabil vad bebelina pe 2-3 decembrie (la ecograf, nu pe viu - cel putin asa zic eu).
36+