Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Buna dimineata pe la pranz...
V'am spus ca de cateva zile hibernez la propriu... Bine ati pus numele odiseei pt ca eu ma incadrez perfect in peisaj...
sugu eu n'am gasit poze cu puficele si colaceii... oricum sunt adorabile...
ioanaeu ma bag daca vreti la colacei nu ma deranjeaza si oricum sunt mai mult decat alintata de cand sunt gravi deci o sa ii pot redistribuii prin buc... eu stau prin berceni si ei o sa vina la posta in pantelimon, sau cel putin asa a venit al meu, cred ca si la sugu la fel... scz pt raspuns intarziat, dar abia de 30 min am facut ochi
amalia la capitolul dop sunt total pe langa... si eu am avut impresia ca l'am pierdut, asa treptat si de atunci ma simt ca si cum nu mai nasc, sau fie in nici un caz prea curand... cu toate amentarile de la doctor

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

BUNA BURTICI SI MAMICI!

eu am burtica mai jos de vreo 2 zile dar fara dureri sau contractii suspecte....astazi mergem si la control sa vedem cand nastem totusi

Pissi...si eu tot scutece Huggies am sa folosesc! mi-am luat de data trecuta de la Expo la oferta(la fel cum a spus Symo)...mi-am luat si servetele umede!

Kitty

38+
echografic 39 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Cred ca o sa merg si eu maine la expo si o sa iau si huggises, daca tot sunt asa de laudate... ca oricum am inteles ca si la scutece e in fct de copil, preferinte... asa ca sa avem de unde alege

lorin vroiam sa'ti spun mai devreme ca ma identific in durerile tale de bazin, doar ca pe minema doare cand stau in pat pe o parte mai mult... acum la tine cred ca e altceva.. sa ne anunti de ceva...

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele am si eu o intrebare cat de des mananca bebele vostru pentru ca bebelina mea ar sta toata ziua numai la san...mananca si la 30 min de la ultima masa initial am crezut ca nu e suficient laptic si o masa am inlocuit-o cu lapte praf si tot degeaba..mie teama sa nu faca colici daca papa asa des si daca nu ii dau plange cauta cu gurita sanul si nimic altceva nu o poate linisti din plans

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Girls, am tot citit lucruri bune despre scutecele Huggies, chiar aici pe forum. Mai ales ca am inteles ca au si o taietura speciala pentru a nu acoperi buricutul. Dar de unde cumparati voi aceste scutece? Eu nu am vazut deloc in magazine.

35+ Roberta Maria

Huggies gasesti in farmaciile Dona sau Sensiblu.
Daca ajungi la targ in acest weekend au si ei stand si gasesti o oferta f convenabila, 3+1 gratis indiferent de care pachet alegi cu 24 sau cu 70 buc.

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

Mergi acum la Baby expo si profita si de ofertele lor. Cumpara si servelele de la ei, sunt the best!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Revin si eu dupa o saptamana cu noutati. Am stat 3 zile in spital in weekend cu contractii si luni dimineata am facut cezariana de urgenta la 37s. Bebelusa Delia a avut 45,5 cm si 2400 gr. O sa citesc din urma si revin. Va pup fara exceptie.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Felicitari pt bubulina!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Off topic: Opratiunea colaceii
Crisis multumim de ajutor
Ana_Vio esti de acord cu propunerea lui Crisis?
Daca nu se baga Ana sau alta doritoare, m-as baga eu. Cat dureaza pana ajung in Romania? 2-3 saptamani? Eu sper sa am timp atunci. Pe cand Ana_vio e posibil sa fie tocmai inainte de nastere.
Stai sa inteleg ce inseamna: toti colaceii vor veni pe adresa mea postala, si eu ii distribui prin posta tuturor celor care au comandat, ok? Dar plata cum se face?
Crisis tu achiti pentru toti colaceii (pret+taxe de expediere ebay) si noi iti viram tie banii intr-un cont si cine se angajeaza sa ii primeasca/distribuie primeste banii pentru transport la fiecare doritoare, cu posta romana?

Eu am 40 saptamani, nu dau semne ca nasc curand, dar imi sta capul la colacei

40+
AMR cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana esti o scumpica. mai las asa semnatura saptamana asta ca DPN-ul e in 14 deci na... mai este un pic .

Inacat cam asa am inteles si eu ca ar fi treaba cu colaceii. Si cred ca daca ni le trimiti prin posta putem plati noi taxele postale cand ridicam coletul sau vorba ta, iti trimitem banutii de transport. Sper sa ma ajutati si pe mine cu transportul chiar daca sunt tocmai in Cluj... plsss. Cum te simti la 40 de saptamani? mai ai rabdare? ca eu una parca nu mai am rabdare... si cand ma gandesc ca e baietel si ei nu se grabesc....

38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Ukume, sincer, rabdare am avut pana azi, dar deja incep sa ma agit si sa-mi fac griji. Nu e bine nici sa depasesc prea mult termenul.
Hai o zi doua, dar dupa aceea...
Bebe tot creste zilele astea si mi-e teama ca nu voi mia reusi sa nasc normal si 100% natural. Iar daca placenta imbatraneste (momentan nu e cazul) si nu mai face fata, cezariana va fi obligatorie

Legat de colacei, daca nu se ofera Ana_vio fac eu pasul. Am vazut insa ca a scris ca nu o deranjeaza sa ne ajute si poate e mai bine caci am inteles ca, Crisis are deja datele ei si poate ar fi mai simplu.
Trimiterea in provincie nu cred ca fie o problema nici pentru ea.

40+
AMR cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

E cazul sa dau si eu Buna Ziua, a trecut o eternitate dar absenta e foarte motivata - slujba noua e mult mai multa munca decat mi-am imaginat, eu sunt in pioneze (doare tot, spatele, pelvisul, contractii, bebe incearca sa se ridice in picioare -e cu capul in sus inca- etc) iar mama a fost in spital cu o sangerare masiva si aproape am pierdut-o.

Acum s-au mai linistit toate cele cat de cat. Miercuri avem ecografia care confima sau infirma cezariana deci maimutzika mai are 6 zile sa se suceasca la 360 de grade. Slabe sperante.

si tuturor, mult a fost si parca tot mult a ramas, eh? :)

Oh so FELICITARI DIN TOATA INIMA TUTUROR NOILOR MAMICI!!!!

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput