Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 3
ukume24 spune:
fetelor la colacel m-as baga si eu dar cine mi le trimite si mie in Cluj?
Amelia mai stai un pic cumintica nu te grabi caci cineva tre sa nasca si in decembrie. Eu tot asa ma gandesc.
Vad ca si bebele meu azi e tare puturos. A miscat un picut dar mult mai putin fata de pana acu. Sper numa sa fie ok.
Fetelor nu va dor oasele bazinului. Pe mine au inceput sa ma doara....in zona fundului si inghinal.
Aseara m-a apucat pofta de inghetata si l-am carat pe sot sa imi ia inghetata si cand m-a vazut cum am mancat-o s-a amuzat teribil. Noi stam lanaga Mall asa ca ne-am dus in Mall la inghetata si pana am iesit din Mall o savurasem pe toata.
38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul
amelia_ilie spune:
Ukume, eu chiar vreau sa stau pana in decembrie. Dar tot intreb ca am niste vise de moare calu' - acum de dimineata am visat ca aveam in bucatarie niste placintute cu 4 feluri de umpluturi si nici nu poftesc la placinta, ca am facut ieri o negresa de post tare buna.
Plus ca as vrea sa ajung la biserica si nu stiu cand. Poate reusesc maine, dar sa-i zic si sotului meu, ca vinerea e slujba dupa-amiaza si mi-e sa nu se sperie daca nu ma gaseste acasa cand vine. E mai putina lume vinerea la slujba si de-asta as merge maine. Vreau si sa ma spovedesc (si aici am niste chestii cu preotul care ma poate spovedi) si sa intreb cum e cu sfintirea unei icoane pe care am primit-o de la colege de ziua mea si inca n-am sfintit-o, e tare frumoasa si mie imi place rau.
36+
ukume24 spune:
Ce fumos!!Daaa... vinerea e mai putina lume la slujba si te poti bucura mai bine de toata admosfera. Eu am fost duminica si m-am spovedit si impartasit. Asa de bine ma simt ca am reusit sa ajung sa ma impartasesc. poate de aia luni Luca era intors cu caputul in jos. Am intrebat pe parintele si de ce slujbe trebuiesc facute dupa nastere si mi-a zis ca vine acasa la 8 zile dupa nastere si citeste ceva rugaciuni la beb si mie si dup-aia molifta la 6 saptamani. A zis ca putem iesi afara linistiti ca nu are nici o legatura asta cu credinta numai ca eu nu pot merge la biserica pana la molifta. Oricum nu cred ca m-as simti in stare .
Nush cine intreba de mancare. Eu fac azi cartofi piure si aripioare KFC din nou. Crde ca v-am inebunit cu ele dar nu am mai facut de vreo luna si mi-i dor.
Ce bine suna negresa!!!! off de cand nu am mai mancat!!!
38+ Luca Stefan
ukume24 spune:
Heidy pe unde esti?? ne citesti?? mai uitam la listuta cu DPN si nu mai ai mult. Cum te simti??
Ramonika still home??
38+ Luca Stefan
amelia_ilie spune:
Eu am facut ieri o ciorbita de legume si negresa asta, pentru felul 2 n-am mai avut energie (intre timp si calcam). Asa ca azi mai avem ceva-ceva de papa. Am tot incercat sa tin si eu post macar miercurea si vinerea si am reusit numai pe timpul zilei, de obicei seara fie vine sotul meu cu ceva bun, fie am fost in vizite si am fost serviti cu chestii de dulce si uite-asa. Eh, incerc si eu, ce sa fac.
36+
sunset_zuzi spune:
salutttt aseara am ajuns si noi acasa abia asteptam sa scap de spital ca simteam ca ma urc pe pereti nasterea a fost destul de grea dar rapida asa ca sambata 20.11.2010 s-a nascut Alexia 3190g, 51 cm si apgar 9 desi la nastere a avut apgar 6 ( a avut ff strans cordonul de gat) dupa 5 min i-au dat 8
Din cauza ca a avut cordonul strans de gat a trebuit sa o puna la perfuzie 24 h nu va pot explica ce am simtit cand am fazut-o cu branula aia pe mana dar s-a recuperat repede si acum slava Domnului este ff bine
Personalul spitalului a fost ingrozitor (inafara de medicul meu bineinteles)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi
lorin7774 spune:
fetele, parca ma "gadila" ceva prin chiloti....simt asa o presiune si intapaturi , plus niste dureri de spate mai intense...totusi burtica e sus, la locul ei, nu a "coborat" deloc ...poate ca se pregateste domnisoara
acu chiar trebe sa ma duc la control diseara...cu bagaj cu tot...
eu intrebam de mancare, dar degeaba, ca nu mai fac...nu am nici un chef...o sa improvizez ceva...daca mai apuc...
intre timp fac ordine printre acte si am ras un pachet de biscuiti cu crema...sunt de groaza...
SUNSET, bine ati venit acasa !
ma bucur ca scorpiuta e ok. sa cresteti mare si sanatoasa
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
38+
ukume24 spune:
Sunset ne bucuram mult ca ai trecut cu bine peste toate si acum esti acasuca cu bebelina ta. Felicitari din suflet.
Lorin abia astept sa ne anunti ce a zis doctorul la control.
Apropos de control oare Bebelu de la cat avea programare? parca a zis ca azi merge la control. Sper sa vina cu vesti bune. Eu nu am chef de nimnic. Ma tot plimb de bezmetica prin casa dar fara un scop anume.
38+ Luca Stefan
ana_o spune:
Bebe doarme pe pieptul meu, asa ca scriu rpd!
Felicitari, Fluturasha! Bun venit, Delia!
Sun, welcome home!
Lorin, sa nu nasti fara noi! Si ce-as mai bea si eu o cafea, cu tine si cu Syl...
Amelia, Ukume, AnaVio, Bebelu, Pissi!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
ana_o spune:
Ukume, schimba AMR-ul de la semnatura!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!