Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Dosita spune:
Bineinteles ca nu am reusit sa ajung la zi cu cititul, am ajuns la mesajul Sugubinei unde sunt postate pozele cu Puficele in colacei si trebuia neaparat sa intru si sa-i spun ca are doua fetite adorabile, ca si mamica lor, care cu atata umor, optimism si naturalete a reusit sa treaca peste toate greutatile, incat merita toata admiratia mea
.
Intotdeauna ma bucur cand gasesc poze ale fetelor (si a ursuletilor) postate la semnatura, pentru ca eu nu am parola voastra de pe picasa si doar asa reusesc si eu sa va cunosc mai bine.
Cu ocazia asta ma gandeam sa pun si eu cateva poze cu mine si cu puiutul meu scump:
POZE
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Dana le-am lasat vreo 5min asa dupa le-am sapunit si dupa inca putin sa se clateasca. Total cam 10-12min cu tot cu poze.
Crisis81 o sa umplu sa vedem ce fac.Am pus acu la jumate de frica, da vad ca plutesc acolo in liniste.
Mie mi-au sosit colaceii in 3s cam asa.
ana_vio87 io merg maine la Baby expo=in prima parte a zilei sa nu prind aglomerat.
Dosita merci de complimente te pup:) Ce grasut si dolofanel e Aron!
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
ana_vio87 spune:
cam asa vreau si eu sa merg... iau si nr tau din lista..dau mesaj cand ma imbarchez de plecare
pupici pe burtici :*:*:*
36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Scriu repede ca se trezeste gagalicea acuma. Nu va pot trimite PM la toate, dar astept PM de la oricine vrea colacei cu numarul de bucati si numele persoanei care a virat banii. Pt colacei contul unde puneti banii este: RO 72 INGB 0000 9999 0059 8105 pe numele Cristina Dobre Azi e joi....asteptam cateva zile sa se stranga toate fetele.... deci joia viitoare fac comanda. Pana atunci...PM cu numele celui care a facut plata in contul de mai sus. Linkul de unde fac comanda este aici Sper sa nu fi uitat nimic. Ana-Vio sa-mi mai trimiti o data numele complet al sotului daca esti de acord sa ajunga la tine. Sugubina umple cada cand bagi puficele la apa ca sa le vezi ce scheme fac ![]() A...am uitat sa va spun de efectele adverse: cu timpul ajungeti sa scoateti copiii din apa cu forta ![]() Cris ![]() ![]() ![]() [b]"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
cati bani??
lorin7774 spune:
de-abia am ajuns si noi acasa...
deci situatia se prezinta in felul urmator : col sters, scurtat, inmuiat, bebelina jos de tot, toate bune si frumoase si gata sa vina pe lume in orice moment
am termen pana vinerea viitoare...daca nu se intampla nimic "din oficiu" pana atunci, ne vom prezenta la spital...
AMR - o saptamana!
noapte buna, barlog!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 38+
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui ana_o Iar scriu cu puiul in brate, a visat urat(asa cred), pentru ca s-a trezit plangand. Andreea, nu i-am dat cu nicio crema pe fatuca, decat ieri si azi cu Sudocrem. ![]() Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
sterge-l si de laptic si dupa baita cu ser fiziologic pus pe tifon...la noi face minuni!
![](pupic.gif)
pissi78ro spune:
Fetelor, ma bucur ca m-ai suntei online pe la aceste ore. Eu doar acum apuc sa intru pe net si pana citesc din urma....
Incepand cu maine am supervizare pt psihoterapie. Inseamna ca am cate 8-10h/zi de prezentare cazuri etc. Tineti-mi pumnii sa reusesc sa rezist.
Sugubina - fetitele sunt superbe, iar in colacei arata incredibil. Sotul meu spera sa avem gemeni (sora lui are baieti gemeni) si admira de fiecare data pozele.
Crisis81 - m-am uitat si la Teo in baita. Este super si cum inoata ei de mici si am vazut ca ii placea, nu dadea semne de frica sau suparare.
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu scutecele Huggies. Am sa ma duc la Sensiblu sa caut. Din pacate eu stau in Iasi, deci nici o sansa de BabyExpo.
Va pup pe toate 35+
Roberta Maria
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui heidy Felicitari si tie sunsetsi sa creasca bebelina mare mare si frumoasa. ana_vio si eu tot prin Berceni stau ![]() |
EU Eu ... eu stau in Berceni , pe langa Budimex....ha ha ... o sa impingem carucioarele impreunaaaaaaa
ana_vio87 spune:
citat din mesajul lui lorin7774 de-abia am ajuns si noi acasa... deci situatia se prezinta in felul urmator : col sters, scurtat, inmuiat, bebelina jos de tot, toate bune si frumoase si gata sa vina pe lume in orice moment ![]() am termen pana vinerea viitoare...daca nu se intampla nimic "din oficiu" pana atunci, ne vom prezenta la spital... AMR - o saptamana! noapte buna, barlog! ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() ![]() |
chiar vroiam sa'ti caut nr de tel sa'ti dau mesaj maine de dimi sa vad daca ai anscut sau nu
![](pupic.gif)
ce ti'a zis tie mi;a zis si mie la ultimul control... dar se pare ca titiroaica se tine tare
![](bibe.gif)
oricum tu ai saricna mai avansata si sanse mai mari de comiterea faptei
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](al9leacer.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](teiubesc.gif)
![](majoreta.gif)
![](olala.gif)
ana_vio87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Mami
EU Eu ... eu stau in Berceni , pe langa Budimex....ha ha ... o sa impingem carucioarele impreunaaaaaaa Fercita ![]() ![]() |
ioana acum asteapta si tu sa nasc si sa iau carut.. ca dupa sa vezi ce intrecere bagam
![](punk.gif)
![](al9leacer.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](teiubesc.gif)
![](majoreta.gif)
![](olala.gif)