Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
anymona spune:
Felicitari Diana si Fluturasha!
La multi ani Nicholas!
Si bb meu are perioade cand vrea tzitzi la 30 min si ii dau fara stres. Pana acum nu vad semne de colici
Ana_o, noi am avut astfel de bubite la Clara si le-am rezolvat cu Triderm si apa termala. Acum in maternitate am vz ca tot triderm foloseau la bb-ii cu iritatii/bubite pe fata. Oricum, ar fi bine sa intrebi si dr inainte da-i dai cu alte creme pe fata.
Fetelor burticoase, odihniti-va cat mai mult si rupeti net-ul in doua acum cat mai puteti ca dupa ce vine bb....mie astea imi lipsesc cel mai mult: somnul si statul pe net. Noroc cu "smartfoanele" astea ca mai apuc si io sa intru fara sa fie nevoie sa deschid laptopul. Acu stau cu bb mufat si scriu dupa tel
Simona, mare dreptate ai cu neuronul. Io am senzatia ca nu mai sunt capabila sa port alte discutii in afara de bb, kk, alaptat etc. Ma depaseste orice conversatie care nu contine acesti termeni
Superbe pozele cu puficele si bb Sebi la baita cu colaceii.
ma bag si eu la colacel.
Eu azi m-am enervat rau cu baby expo. La 10.30 eram acolo pt ca si data trecuta am fost tot in prima zi, joi, la prima ora si a fost super lejer si ok. Ei bine, de data asta, inca nu deschisesera si nici nu erau semne ca vor deschide prea curand asa ca am plecat acasa plina de spume. Programul este 25-28/11 de la ora 10. de ce nu il respecta? Nici nu stiu dc mai apuc sa merg zilele astea. Of...
Mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu...
Va pup
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alina_1984 spune:
Buna fetele! Va urmarim si noi cum putem, de citit mai usor la capitolul scris stam mai prost
Am vazut pozici de ursuleti, absolut adorabilisuntem o odisee cu mamici si ursuleti superbi.
Noi suntem bine, crestem, pe 23 am implinit o lunita, am fost la control si avem 5,100 kg si 57cm
Ana_O, bubite pe fatuca avem si noi....doct a zis k e acneea beblusului si ca va trece de la sine sa nu folosesc nici un unguent.
Pupici la tot barlogul!
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si
Matia (23 oct 2010)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor !
Dosita - tare dulce e bebe Aron !
Azi raportez o noapte dormita din cand in cand. De la 12 pana pe la 1 si apoi de la 4 pana pe la 6. Si azi e zi de shopping pentru casa si bucatarie.
Sper sa ajung si la Baby expo, sa vedem cand.
Am inceput sa-mi fac si bagajelul, mai pun una, mai aranjez alta... 36+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
neata si de la noi!!!
Ioana p unde stai p la budimex?? eu stau la 3 statii mai incolo p lamotesti
deci suntem destule mamici in zona asta. eu credeam k sunt singurica
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu
Natalia Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Anymona asa scrie si p invitatia mea. 25-28nov. de la ora 10.
numai ca pe site scrie 26-28nov. deci abia azi e prima zi.
nu stiu ce s-a intamplat de au renuntat la o zi.
azi a inceput sigur. k mi-au dat si mesaj pe tel mai dvrm
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu
Natalia Maria
mirunam spune:
Am aparut si noi... din ce in ce mai greu...
Se pare ca linfangita ce urata a fost invinsa, cel putin asa cred eu, azi merg insa la control sa vedem ce zice si dr. Nu intleg cum este posibil ca daca beau un pahar de apa/zi sa scada productia de laptic la un san de la 150 la 100-120 si atat. Practic tot produc in exces, tot fac galme si tot umblu cum pompa oriunde... asta e trebuie sa fie mai greu la mine.
In rest raportam colici numai la laptele de mami, la cel praf nu are nimic si eructeaza imediat . Acum ca i-am dat si lp si de la mine ma duc la el din 10 in 10 min sa il linistesc
. Noroc cu bouncer-ul ca altfel nu mai ajungeam nici la toaleta. Asa pun bebe in bouncer si am 10 min de libertate... apoi cum tipa ma duc sa il si legan pe langa vibratie si mai castig 10 min.
Maine avem si noi invitati de ziua lui Emanuel, trebuia sa vina saptamana trecuta dar am fost lovita de febra si i-am amanat... ma intreb cum o sa pregatesc toate cele cu intervale de 10 min
Nu am apucat sa citesc nimic din urma insa am o problema mare si lata A APARUT ANDREEAC??? I-am trimis un mesaj acum cateva zile si nu a raspuns, deja sunt ingrijorata de disparitie.
Am si doua datorii...
Crisis, multumesc de raspuns, asa credeam si eu ca este cu golitul sanului. Cand nu mai iese renunt si se pare ca merge.
Corina, probabil ai descoperit deja misterele wrap-ului, iti dau insa si link-ul cu pozitia pe care o folosesc eu... http://www.youtube.com/watch?v=wTUH1blLees. Mi se pare si simplu si comod dar imi tine cald raaaaau si a ia cu ameteli .
pe toate toate toate si promit ca incerc sa tin pasul... daca nu ma mai loveste vreo buba a alaptatului! De fiecare data cand promit asta ma paste.
Fug ca mai am 5 min pana la urmatoarea oracaiala
lorin7774 spune:
buna dimineata la fete..sa inteleg ca azi e randul meu sa dau cafeaua.
poftiti la o www.idieta.ro/thumbnail.php?file=images/bariatrix_cafea_822780811.jpg&size=article_medium" target="_blank">cafeluta
Syl ,unde esti ? O primim si pe Ana, nu ? chiar daca nu are voie cafea
si noi am dormit azi noapte super bine, cu o singura trezire; cred ca m-am linistit dupa control.
acu de dimineata m-am apucat de crosetat, am in plan o fustita pentru domnisoara cea mare, cu termen de executie pana la serbare, adica 2 saptamani..sa vedem ce va iesi...intre 2 contractii merge un rand pe fata si unul pe dos, nu ?
Miruna ma bucur ca esti mai bine si ca ai revenit
Ana, bubite pe fata a avut si Miruna pa la 3-4 luni; la noi a fost o alergie si a tecut cu Elidel - dar a fost dat de medic alergolog cu recomandarea de a nu pune nimic pe fata copilului decat apa curata
Ana-Vio, lasa agitatele in stand-by, ca va anunt
fetele cu 40 de saptamani..pe unde sunteti ?
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 39+
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymona Eu azi m-am enervat rau cu baby expo. La 10.30 eram acolo pt ca si data trecuta am fost tot in prima zi, joi, la prima ora si a fost super lejer si ok. Ei bine, de data asta, inca nu deschisesera si nici nu erau semne ca vor deschide prea curand asa ca am plecat acasa plina de spume. Programul este 25-28/11 de la ora 10. de ce nu il respecta? Nici nu stiu dc mai apuc sa merg zilele astea. Of... Mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu... Va pup Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Anymona baby expo este doar de pe 26 pana pe 28! Pe 28 , duminica e doar pana la ora 17, dar vineri si sambata sunt deschisi pana la 20:00.
Fetelor.. o cafeluta?
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ana_vio87 spune:
neatza burtici si mamici
bine ai revenit miruna ... ma bucur tare ca ti'a trecut problema de la san
... sper sa fie ok si sa nu mai ai probleme in continuare
...
bebelu sa zicem ca eu stau intre voi, la casele care sunt intre brancoveanu si alex obregia... asa ca si cu tine o sa ma intrec cu caruciorul
, bineinteles dupa ce il cumpar
pupici pe burtici :*:*:*
36+ (eco 37+)
AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
crisuletzul spune:
Buna dimineata si la mine!
Ieri seara am fost la control....fatuca mea arata putin mai mare dupa lungimea femurului si mai mica dupa circumfeinta capului, deci rezultat final : 38 sapt si 2-3 zile!
Ideea este ca am colul lung si inchis iar nenea doctor vede ca nu nasc inainte de 5 decembrie!
M-a speriat ca a adus in discutie si posibilitatea se a trece de dpn-ul meu si atunci ar putea interveni o cezariana! Sper sa nu se ajunga acolo!
Asaaaa..... Placenta usor calcifiata dar acest aspect nu a afectat fatul.....
Bebelina e pe undeva intre 3100-3200g!
Sper sa nasc pana la termen!!!
Kitty 38+
echografic 39 sapt
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o
cu numele de Eva Maria!!!
AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....