Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)
Raspunsuri - Pagina 17
beatrice75 spune:
Fetele cu bebici, mergeti mla Baby Expo?eu as vrea sa merg, il las pe bebe cu tati in masina si intr-un sfert de ora trec sa cumpar ce mai am nevoie.
Cele care dati si LP, il aruncati imediat dupa ce a fost preparat daca nu a fost consumat in totalitate? Sau mai poate fi pastrat 3 ore?
Il bateti pe spate dupa masa? Sau apelati mai mult la un masaj circular?
Mami de printisor 
ana_vio87 spune:
lorin chiar ma gandeam ca am zis ieri o prostie... ca si mie mi;a zis doc la fel si ca eu n;am nimic
... si fie... eu chiar n'am... dar la tine sunt clar contratii pe care spui ca le ai, eu am doar picioare de elefant cand stau la birou
... si daca nu e cazul nu scot motatele inca... astept semnalul tau
...
crisulet sper sa vina bebelina eva cand vrei tu
... e bine ca esti tu ok
...
eu am impresia ca burta mea se plimba sus/jos
... intradevar, cand am fost la control era jos, ca ma uitam la saracul buricul meu si era intins la max de mai avea un pic si iesea afara,
... dar acum parca iar mi s'a suit in plamani, am iarasi arsuri, buricul s'a "detensionat", parca respir si mai greu...
... nu mai inteleg nimic... taman cand ma pregateam sufleteste sa nasc
ce e mai urat e ca de aseara am inceput sa am nasul infundat si parca ma ia asa o miiica raceala si eu nici macar nu ies din casa, sau fie, mult prea rar
pupici pe burtici :*:*:*
36+ (eco 37+)

AMR 20 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica
lore76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Fetele cu bebici, mergeti mla Baby Expo?eu as vrea sa merg, il las pe bebe cu tati in masina si intr-un sfert de ora trec sa cumpar ce mai am nevoie. Cele care dati si LP, il aruncati imediat dupa ce a fost preparat daca nu a fost consumat in totalitate? Sau mai poate fi pastrat 3 ore? Il bateti pe spate dupa masa? Sau apelati mai mult la un masaj circular? Mami de printisor ![]() |
eu il mai tin 15-20 de min si daca nu da semne nici una ca ar mai vrea, il arunc
3 h mi se pare prea mult
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

syl spune:
Lorrin, mi-ai luat-o inainte cu cafeluta. Oricum anunt si eu, poate mai vin mamici si burtici. Haideti fetelor la cafeluta.
Am stat sa citesc din urma ca dupa ce am iesit ei aseara v-ati pus pe scris. Deci distractia de dupa ora 23.00....hmmm.
Raportez o noapte mai dormita si drept dovada ca nu m-am saturat as mai dormi dar poate dorm dupa amiaza, cine stie.
A inceput baby- expo, sa va spun ca ma mananca sa plec? Nu, ca ma luati la bataie. Se duce sotul maine sa ne mai ia hainute pt bebe si sa incerce sa gaseasca un vido monitor la pret bun. Daca nu gasim unul la 5-6 milioane nush ce ma fac, comand de pe amazon ca am vazut acolo, dar eu cu comenzile in afara tarii sunt praf. La noi monitoarele adevarate sunt si la 1100 roni, chiar e aberant.
Syl, mami de Ati si acum
36+
Thomas Bogdan
syl spune:
Crisulet, poate vine bebelina cand vrei tu, nu te mai stresa, ai o bebelina mare si asta e important ca ei ii merge bine.
Ana_vio, creste bebe si de aia te sufoci si ai arsuri, toate organele tale sunt suuuuus in gat. Hai ca mai avem putin
Syl, mami de Ati si acum
36+
Thomas Bogdan
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Si cu servetelele umede, cum procedati? Mami de printisor ![]() |
La noi nu e o problema ca sunt mai reci, insa ma gandeam ca poti tine pachetul de servetele pe calorifer sa fie caldute cand le folosesti.

Joy21 spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Cele care dati si LP, il aruncati imediat dupa ce a fost preparat daca nu a fost consumat in totalitate? Sau mai poate fi pastrat 3 ore? Il bateti pe spate dupa masa? Sau apelati mai mult la un masaj circular? Mami de printisor ![]() |
Din cate stiu LP se poate pastra la temperatura camerei 1h dupa preparare. Cand se face mai mare bebe cred ca il poti da si dupa mai mult timp, insa acum e mai safe asa.
Noi alternam bataile incetisoare pe spate cu masajul circular. Il pun sus pe umarul meu, pe pieptul meu sau in pozitie semisezand (sprijinit de un brat al meu).
syl spune:
Beatrice, se arunca, 3 ore este mult mai ales ca in laptele nebaut se pot strecura picaturi de saliva de la bebe si cica in contact cu laptele si sttand atat de mult formeaza bacterii. Prepara cate putin cat stii ca bea, mai bine ii dai mai des.
Dupa masa il ridici in sus il pui cu caputul pe umarul tau, iti poui un prosopel pe umar si pe spate ii faci masaj, se poaate speria daca il bati pe spate.
Syl, mami de Ati si acum
36+
Thomas Bogdan
lorin7774 spune:
Crisuletzu, o sa vina si Eva cand o vrea ea...dupa cum zice dr. meu, "asa nu ramanem"![]()
Ana_Vio, o sa-ti dai seama cand se apropie momentul, pentru ca se schimba genul de discomfort...o sa apese mai jos, nu o sa mai miste asa energic ca nu mai are loc, apar altfel de dureri
Syl, multumim de cafea..azi facem exces..dar eu mi-am propus sa-mi permit orice saptamana asta....doar e ultima!
si de vreo ora am niste dureri inghinale de toata frumusetea...cre'ca am ramas cu sechele de la epilatul de zilele trecute...desi ma fac de ani buni cu ceara, acum nu am rezistat decat partial
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+